buradaki troller bana bilgi vermedi.
Açıklandı Telegram Grubu
Organize olmak için böyle bir grup açmaya karar verdim. Önceden başlık açmış olanların aşağıya afro bırakmaları yeterli. PM'den atıyorum grubun linkini.
Yok mu buranın modu?
Bloklayanlara karşı afroculara öneri
Eskiden başkaları tarafından açılmış açıklanma başlıklarını bulup uplayın. Kendilerini çok zeki zanneden arkadaşlar mal gibi kalacaklar.
Elim ayağım salatalığım titriyor
Cidden açıklanmış:
Afro'nun tarihi
Var mı bilgisi olan? İlk kim çıkardı? Bir de 2010 partisi ilk hangi yılda kuruldu?
31'i nasıl bırakırım?
Gelecek sene sınava gireceğim. Ders çalışırken birden aklıma türlü türlü şeyler geliyor, gidip 31 patlatıyorum bir tane. Sonra beyin full fonksiyon çalışmaya başlıyor. 2 saat falan iyi çalışıyorum. Sonra bir tane daha patlatıyorum paaaaaat diye. Günde 3-4 kez yapıyorum. Sizce sınavlarda dikkatsizliğe sebep olur mu bu durum? Dershanede de taş gibi kızlar var dikkatimi dağıtıyorlar. Nasıl kurtulurum bu illetten?
Birşey sorabilirmiyim
tyt te 1 tane matematik işaretledim oda yanlış olabilir. fen de 10,15 tane salladım. türkçe'yiyse baya iyi yaptığımı düşünüyorum. en az 0,5 net diye bir kural varmış galiba, matda ki sorum yalnış olur ise puanım hesaplanmazmı?
birde optiğin arkasına cami çizdim, onun katkısı olur mu?
Bloklanması gereken troller listesi
Bu sıkıntılı dönemde milleti daha da darlayıp komik olduğunu sanan veletler listesi:
1- AfroThePro123
2- Firestorm2321
3- manavmuhittin
4- malcolmxreis
5- Berkos21
Aklınıza gelenleri söyleyin ki ekleyeyim.
Eşcinsel olup yurtta kalanlar
O kadar çekici erkeğin içinde nasıl dayanıyorsunuz? Offfffffffff
Milletin göbek deliği pamuğu, halı saha sonrası çorap kokuları aklıma geldikçe çıldırıyorum.
Yurda çıkmasam mı acaba?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 800
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 40.887 (Bu ay: 566)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.056 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar