Şimdi Ara

E-KAYIT. Lütfen Gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece ben , Sakarya üniversitesine e-kayıt üzerinden kayıt oldum.Benim kisi isteğe bağlı ingilizce hazırlıktı.EVET dedim. Ama şu an pişman oldum , keşke evet demeseydim dedim,bir kaç kişi ile görüştüm pek iyi değil dediler ,1 senene değmez dediler.
    ŞU AN İÇİN İNGİLİZCE HAZIRLIĞI İPTAL EDEBİLİR MİYİM? DİREKT 1.SINIFTAN BAŞLAMAK İÇİN ŞANSIN VAR MI? Lütfen bi bakın...

• up
  • ben de odtü için evet evet yaptım ama eylülde muafiyet sınavına giricem, senin sorununu anlayamadım hocam.
    isteğe bağlı hazırlık diye bi şey mi var??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumelitos

ben de odtü için evet evet yaptım ama eylülde muafiyet sınavına giricem, senin sorununu anlayamadım hocam.
    isteğe bağlı hazırlık diye bi şey mi var??

Evet hocam.Benim bölümde istersen ingilizce hazırlık okunuyormuş, bende evet dedim.Ama şimdi okumak istemiyorum bazı sebeblerden.İptal olma şansı var mı*
  • LONGVEHİCLE1 kullanıcısına yanıt
    hocam orda ne yazıyordu tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumelitos

hocam orda ne yazıyordu tam olarak

İsteğe bağlı ingilizce hazırlığa katılcak mısınız? idi hatırlarsam.
  • hocam benim bilidğim lütfen okuyunuz diye b şey yazıyodu işte "başka bi yükseköğretim kurumuna dahil değilim" falan
    altta da üniversitenin duyurusu vardı onu da kabul ediyorum için EVET yazıyoduk yani

edit: hmm hocam sizinki değişikse bilmiyorum yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumelitos -- 1 Ağustos 2015; 17:03:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.