Şimdi Ara

E KAYİT (MİLLLET YARARLANSIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi e kayıt olduktan sonra e devletten herhangi bir belgeyi fakülteye gidip teslim ediyor muyuz? Kısaca e kayıt nedir ?

• valla ben de bunun konusunu yarın açacaktım

saat geç bakan olmaz diye açmadım. konunun takipçisiyim
  • Hocam bissuru belge istiyor kaydoluyosan yerinde gidip(fakülteye gidip oluyorsan) yaptırırsan.
    e kayıtta istemiyor fakat sonra gidip belge teslim etmen gerekiyor mu??? Hocam bu konu açık kalsın boşuna bölünmesin insanlar aynı konu sonuçta siz konu açmayın ekstra bu arada ne kazandınız ? Ben Uludağ Hukuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes120710 -- 1 Eylül 2018; 4:56:48 >
  • Üniversiteden üniversiteye değişiyor. Bu durum için üniversitenizin internet adresine bakın ya da telefon ile arayıp sorun. Hatta seneden seneye bile değişiyor, geçeb sene Boğaziçi Üniversitesinde hiçbir ama hiçbir şey istememişlerdi e-kayıt sonrası. Bu sene online olarak diploma taraması,sonuç belgelerini ve kimlik istemişler mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMechanicalEngineer -- 1 Eylül 2018; 6:16:41 >
  • enes120710 E kullanıcısına yanıt
    Hocam gidip kayıt olmak için bir sürü belge istiyor demişsin ama 1 diploma ve 12 tane fotoğraf istiyorlar sadece
  • Rickyrickmany R kullanıcısına yanıt
    Okulun Sitesinden Gerekli Belgelere Bak veya Öğrenci İşlerini Ara.Heyet Raporu İsteyen Çoğu Yer E-Kayıt Yapmıyor Sanırım.
  • bende konu acmistim kimse yazmamisti hadi burasi uppppppppppppppppppppppp yok kilavuzununokuyanlar en son qr kodlu bi belge cikcak onu nezaman teslim etmek gerekiyor?????
  • Takipteyim .Up
  • 2016 da kayıt yapmıştım e devlet üzerinden.Hiç gitmedim kayıt için üniversiteye.Belge felan da istememişti
  • TheMechanicalEngineer kullanıcısına yanıt
    Merhaba,boğaziçi üniversitesini kazandım,üniversite kaydını e kayıt olarak yapacağım,Burs ofisi ve yurt kaydı için gerekli belgeleri teslim etmem gerektiğinden üniversiteye gelmem gerekiyor galiba.Yurt kaydı için kilyostaki yurda mı gitmem gerek?Yoksa güneyde hallediliyor mu?Eğer yurt kaydı için kilyosa gideceksem burs kaydını da oradan halledebilir miyim?Teşekkürler
  • enes120710 E kullanıcısına yanıt
    Aga e kayıt yaptırdıktan sonra o belgeyi çıkaracaksın ve okul başlayınca teslim edeceksin. 9 eylül için
  • Üniversitenin kayıt kılavuzunda yazmiyor Marmara'da.Eğer isteyecek olursalarda internetten duyuru yapıyorlarmış zaten.
  • Diplomanizi , kimlik fotokopisini falan isteyebilirler sonradan. Tarih veriyorlar, bu tarihler arasinda getirelecek diyorlar. Arayip sormanizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_CEO_-

Üniversitenin kayıt kılavuzunda yazmiyor Marmara'da.Eğer isteyecek olursalarda internetten duyuru yapıyorlarmış zaten.
    Daha sonradan bi şey çıkartmazlar dimi? Ben direk e kayıt olup şehire yerleşeceğim tekrardan uğraştırırlarsa sıkıntı olur.
  • İbra Kadabra kullanıcısına yanıt
    Lise diplomani yanında götür hocam.Gerisi zaten genelde fotoğraf vs. Öğrenci işleri zaten geçen senelerden falan nasıl olmuş açıklama yaparlar.
  • Mystogan_ kullanıcısına yanıt
    Yurt giriş belgeleri yurda giriş yapılırken teslim ediliyor. Siz öncesinde belirtilen tarihlerde yurt başvurusu yapıyorsunuz online olarak sonra kilyosta iseniz örneğin Kilyostaki yurt kapısı önünde(Yurt giriş tarihlerinizde ki bu tarihi önceden söylüyorlar.) belgeleri topluyorlar. Burs ofisi için gereken belgeleri de okul başladıktan sonra topluyorlar. (En azından geçen sene böyle olmuştu, detaylı bilgi boğaziçinin yurtlar sayfasında vardır zaten.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMechanicalEngineer -- 1 Eylül 2018; 17:38:31 >
  • Omü hakkında bilgisi olan var mı? Bende e-kayıt yapacağım.
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    Hocam her okulda galiba farklı ama çok bir şey yok. Sitesine girin okulun bir kılavuz yayınlaması gerek orada yazıyor ilk sayfalarda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.