Şimdi Ara

e-kayıt yaptıktan sonra başka bir şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
20.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: THEOZDES

Gazi ye e kayıttan kaydoldum.Bana işleminiz tamamlanmıştır diye mesaj geldi telefona Gazi den.

Bana da bugün sabah okulumuza hoş geldiniz diye mail geldi hocam.
  • Eugnie kullanıcısına yanıt
    O zaman sorun yok.Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O zaman sorun yok.Hayırlı olsun

Eyvallah. Size de :)
  • Arkadaşlar yök'ün e-kayıt'ın nasıl yapılacağını anlatan rehberinde kayıt işlemini onaylarken sms ile onay kodu geleceği yazıyor ama bize onay kodu gelmedi ve e-kayıtı kabul etti. Sizde nasıl oldu?

Üniversitenin öğrenci no sorgulama sayfasında da öğrenci no ve diğer bilgilerin yazdığı kısımda en altta 'Kayıt yapmadı' yazıyor. Sizde de böyle mi?
  • quote:

Gazi ye e kayıttan kaydoldum.Bana işleminiz tamamlanmıştır diye mesaj geldi telefona Gazi den.

Sağolun hocam. Benim eski numara kayıtlı ona mesaj atmışlardır sanırım

• OMéR kullanıcısına yanıt
    AYNEN HOCAM BENİMDE BÖYLE E DEVETTEN KAYIT YAPTIM FAKAT ÖĞRENCİ NUMARI ÖĞRENMEYE GİRDİĞİMDE KAYIT YAPMADI DİYO
  • Üniversitemin öğrenci sorgulama ekranına tc no mu yazdığım zaman kayıtlı öğrenci olarak çıkıyorum ama öğrenci giriş sitesine girince öğrenci no ve tc nomu şifre olarak kullanarak giremiyorum neden sizce
  • Hesap aç diye bir seçenek var mı? İlk kayıt yapan öğrenciler önce hesap açmalılar diye bir uyarı geldi ve hesap açıp girdim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rioscream

Hesap aç diye bir seçenek var mı? İlk kayıt yapan öğrenciler önce hesap açmalılar diye bir uyarı geldi ve hesap açıp girdim ben.
    Hayir malesef

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.