Arkadaşlar kayıt yaptıktan sonra E-Kayıt sayfasına tekrar girdiğimde işlemi baştan alıyor. Sizde kayıt tamamlandı felan yazıyor mu sayfayı kapatıp E-Kayıt a tekrar girdiğinizde
Üniversitenizin kayıt kılavuzuna girin, orada her şey yazıyor. Bizimkinde her sayfanın altına "E-kayıttan sonra okula gelmenize gerek yoktur!" diye yazmışlar. Gideni döverler artık.
yapan oldu mu?
diplomayi okul baslayinca ilk hafta goturcez
Büyük bir boşluğu doldurdun sağol dostum
beyler ben e kayıt yaptım numaramıda aldım ama öğrenci otomasyonuna giremiyorum, ders kayıtları 24ünden sonra başlıyomuş ondan mı girlimiyor yoksa bi sorun mu var birde numara aldığım sayfada öğrenci durumu: kayıt yaptırmadı yazıyor, dersleri daha kayıt ettirmediğimiz için mi öyle yazıyo
fırat üni
quote:
Orijinalden alıntı: Eugnie
Arkadaşlar kayıt yaptıktan sonra E-Kayıt sayfasına tekrar girdiğimde işlemi baştan alıyor. Sizde kayıt tamamlandı felan yazıyor mu sayfayı kapatıp E-Kayıt a tekrar girdiğinizde
Yerleşmiş olduğunuz programa kaydınız 11.08.2017 00:14 itibariyle yapılmıştır. Kayıtla ilgili bilgileriniz aşağıda sunulmuştur. Kayıt esnasında oluşturulan barkodlu belgenize Kayıtlı Belgelerim sayfasından ulaşabilirsiniz.
Uyarısının karşına çıkması lazım. İlk sayfada üniversite isimlerinin yazdığı sayfayı geçiyorsun, gelen sayfada yukarıda. Bunu gördüysen okulun hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Edizkowicz
quote:
Orijinalden alıntı: Eugnie
Yerleşmiş olduğunuz programa kaydınız 11.08.2017 00:14 itibariyle yapılmıştır. Kayıtla ilgili bilgileriniz aşağıda sunulmuştur. Kayıt esnasında oluşturulan barkodlu belgenize Kayıtlı Belgelerim sayfasından ulaşabilirsiniz.
Uyarısının karşına çıkması lazım. İlk sayfada üniversite isimlerinin yazdığı sayfayı geçiyorsun, gelen sayfada yukarıda. Bunu gördüysen okulun hayırlı olsun.
Hah , tamamdır hocam Korkudan ilk sayfayı görünce geçmemiştim diğer sayfaya. Çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun , iyi geceler
Nessqwe
kullanıcısına yanıt
Okulunuzun kayıt kılavuzunu inceleyin. Bakın bizde şöyle yazıyor:
4) E-Kayıt yaptırdım. Üniversitenize gelip kayıt yaptırmam gerekiyor mu?
E-Devlet’ten kayıt yaptırıp, kayıt yaptırdığınıza dair belgenin çıktısını aldıysanız, kayıt için Üniversitemize gelmenize gerek yoktur.
E-Devlet’ten kayıt yaptıran öğrencilerin kayıt için Üniversitemize gelmelerine ve herhangi bir belge getirmelerine gerek yoktur.
__
Yani ne diploma ne herhangi bir belge istemiyorlar. Siz de boşa götürüp papara yemeyin.
kramponcu
kullanıcısına yanıt
hocam kendi universitemin sayfasinda soyle yaziyor ; e devletten kayit yapildiktan 1 gun sonra bilgiler ogrenci bilgi sistemine duser. Sizin ki de boyledir belki 1 gun gecsin ustunden tekrar girmeyi deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: akpinar1999
hocam kendi universitemin sayfasinda soyle yaziyor ; e devletten kayit yapildiktan 1 gun sonra bilgiler ogrenci bilgi sistemine duser. Sizin ki de boyledir belki 1 gun gecsin ustunden tekrar girmeyi deneyin.
gece 3 civarı kaydınız tamamlanmıştır gibisinden mesaj geldi, sorunlar düzeldi
Edizkowicz
kullanıcısına yanıt
öyle deme , mesela itü e kayıt sonrası 21 agustos 22 eylül arası elden kayıt yaparken veriden belgeleri istiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kramponcu
beyler ben e kayıt yaptım numaramıda aldım ama öğrenci otomasyonuna giremiyorum, ders kayıtları 24ünden sonra başlıyomuş ondan mı girlimiyor yoksa bi sorun mu var birde numara aldığım sayfada öğrenci durumu: kayıt yaptırmadı yazıyor, dersleri daha kayıt ettirmediğimiz için mi öyle yazıyo
fırat üni
Öğrenci numaranızı nereden aldınız acaba?
bendede gece 3 gibi mesaj geldi üniversitenin sayfasına girdiğimde öğrenci durumu: aktif(e devlet) yazıyordu bugün saat 15.00 gibi girdiğimdi öğrenci durumu:kayıt yapmadı yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Eflatun.
quote:
Orijinalden alıntı: kramponcu
fırat üni
Öğrenci numaranızı nereden aldınız acaba?
mesaj attılar ayrıca üniversitenin öğrenci numara sorgulama sayfası vardı ordanda baktmıştım