Şimdi Ara

E KAYITTA 3.Yeşil TIK OLMADI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
5
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de telefonuma mesaj falan gelmedi, doğrulama olayında da kafam karıştı. Ayrıca yukarıdaki bir arkadaşımız yazmış ön kayıt olamıyorum diye, aynı şey benim için de geçerli biz mi yanlış yapıyoruz bir yerlerde
  • lialinda L kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen telefona falan hiç bir şey gelmiyor telefonuna mesaj falan gelen arkadaşlar sanırım profil bilgilerini güncellerken öyle bir olayla karşılaştılar mesela ben de mailimi yazdıktan sonra maile güvenlik kodu yolladı onu siteye yazıp maili güncelledim ama üniversite kayıt yaparken hiç bir şey gelmedi direk evet evet yazdım geçtim bitti gitti
  • Teşekkürler, peki doğrulama yapmamız gerekiyor mu ben tereddüt ettim yapmadım henüz sadece barkodlu çıktı aldım.
  • lialinda L kullanıcısına yanıt
    Doğrulama da bir olay yok ya rahatlıkla yapabilirsin siteyi dizayn eden yapan adamlar o kadar saçmalamışlar ki işlem yapan adamı tribe sokuyorlar sanki yanlış bir şey yapsak hayatımız kaycakmış gibi bir ruh haline girdim doldururken :D Doğrulama işlemini yapınca üniversite kayıt işlemini tamamladığın da karşına çıkan pdf dosyası çıkıyor gene ama sol taraf da ki işlemler bölümün de bütün işlemler tamamlandı yaziyor bütün tikler işaretli gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuzix -- 12 Ağustos 2016; 12:30:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NapTower

Benim de telefonuma mesaj falan gelmedi, doğrulama olayında da kafam karıştı. Ayrıca yukarıdaki bir arkadaşımız yazmış ön kayıt olamıyorum diye, aynı şey benim için de geçerli biz mi yanlış yapıyoruz bir yerlerde

Dostlar doğrulama işlemini yaptım, telefonuma öğrenci numarası olarak mesaj geldi doğrulamayı yaptıktan sonra. Sanıyorum ki doğrulamayı yapmadan kayıt tamamlanmıyor bilginize olsun, doğrulama işlemini yaptıktan sonra ön kayıt da yapabildim, daha öncesinde yapamamıştım. Doğrulama yapmanızı öneririm kısacası.
  • NapTower N kullanıcısına yanıt
    Doğrulamadan kastınhttps://www.turkiye.gov.tr/belge-dogrulama burdan yapılan doğrulama mı ? yoksa telefonunu doğrularken gelen mesaj mı ben site üzerinden kayıt yaptıktan sonra belge doğrulama yapmama rağmen öğrenci numarası falan gelmedi allah allah okuldan okula değişiyor mu bu işler acaba ya :@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuzix -- 12 Ağustos 2016; 12:45:21 >
  • Arkadaslar ekayit yaptırdım pdf indirdim ama öğrencilik sorgulamada aktif bir öğrencilik bulunmamaktadır yazıyor sizde de böyle mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yökü aradım acmıyolar. Nereyle konusabilirim?

• O siteden yaptım evet hocam, belki değişebiliyodur ama yukarıdaki bir arkadaşa da bana gelen mesajın aynısı gelmiş öğrenci numarası olarak.
  • Çark95 Ç kullanıcısına yanıt
    Hocam belgenizi doğrulatırsanız o sorun ortadan kalkacaktır büyük ihtimalle, ben de aynı sıkıntıyı yaşamıştım öğrenci numarası sorgulama kısmına girip tc yazınca hiç bir şey çıkmıyodu sonradan belgenin sağ üst köşesindeki barkod numarasını doğrulattım sorunsuz bir şekilde açıldı, ön kayıt bile yapabildim.
  • Bana okuldanda mesaj geldi kayit oldunuz diye daha bisey yapmama gerek varmi

• On kayit yaptim e devlete girdim bide sonunda barkod olan bi sayfa cikti aldim e devletten okeymidir ?

• Hocam bende de öyle oldu tekrardan kayıt yapmaya çabaladığınızda şu tarihte kayıt yaptırdınız falan diyor ve sağ üst tarafta kayıtlı belgelerime tıklayarak o belgeyi görüntüleyip indirip çıkartabilirsiniz ki zaten burada önemli olan kayıtlı belgenin çıktısıdır

• Kayıt olayı bende oldu kontrol edince de ''12.08.2016 11:12 itibariyle e-Devlet Kapısı üzerinden yapılmıştır.'' bu cıkıyor ama milletin aksine bana ne öğrenci no ne mesaj falan gelmedi Akdeniz Üniversitesine e kayıt atan var mı acaba
  • NapTower N kullanıcısına yanıt
    Hocam belgeleri doğruladım ona rağmen öğrenci belgesi sorgulamaya tıkladığımda size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı diyor. On kayıtla ilgili olabilir siz nerden yaptınız on kayiti

• trapperist kullanıcısına yanıt
    Bu cümle bunu kurumun yapmasını söylemiyor sadece o bu bilgiyi görecek gibi birşey yani

• Çark95 Ç kullanıcısına yanıt
    Üniversitenin yeni öğrenciler için açtığı tanıtım sayfasından girip yaptım sorunsuz bir şekilde hocam. tanitim.(üniversite adı). edu. tr şeklinde siteler işini görür belki.
  • Celciusavogadro kullanıcısına yanıt
    Belki telefondan yaptıysanız böyle olmuş olabilir ya da bilgisayarınızda adobe reader programı yüklü olmadığı için indirmiyor olabilir başka bir bilgisayardan indirmeyi deneyebilirsiniz. Evet kayıt işlemi çok basit sadece iki kutucuğu evet yazıyorsun bitiyor.

• up
  • bende akdeniz için başvuru yaptım şifre felan gelmedi aktif öğrencilik de bulunamadı diyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.