Şimdi Ara

E KAYITTA 3.Yeşil TIK OLMADI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
5
Favori
2.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://yoksis.yok.gov.tr/downloads/YOK-Kayit.pdf
  • Aynısı bana da oldu ön kayıt yazınca bazi üniversitelerin siteleri var bizim yok sacma sapan üyelik adı şifre isteyen bir site cıkıyor
  • Doğrulamayı kurum yapıyo ama benim gibi yapmış bulunanlar kafaya takmasın sıkıntı tınne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu ücüncü tik cok önemli mi?

• Beyler üçüncü tık nerde ben mi göremiyom
  • Mobilden e kayıt yaptırsam sıkıntı olur mu deneyen var mı?

• arkadaşlar kız arkadaşım e devletten kayıt olurken dikkat etmemiş iletişim bilgileri yanlış telefon numarası ve e posta bir sorun çıkar mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skill.exe

arkadaşlar kız arkadaşım e devletten kayıt olurken dikkat etmemiş iletişim bilgileri yanlış telefon numarası ve e posta bir sorun çıkar mı acaba ?

E devletten kayıt olurken e devletteki bilgiler geçerlidir zaten nasıl yanlış olmuş.
    Üni nin ön kayıtına yanlış yazdıysa öğrenci işlerini arayın çünkü bütün bilgiler telefona ve e mail e geliyor kayıt işlemi ek sınavlar vs.

Arkadaşlar 3. tik olmasına gerek yok doğrulama ise belgenin sahte olmadığı ispat etmek için bi yere götürürseniz ve onlar inamaz ise doğrulama yapar sizin yapmanız hiç bir şey değiştirmez.
  • 3 asamali mi e kayit 4 mu toplam bende 3ude yesil oldu bitti mi her sey?

• E- kayıt yaptım ama bana mesaj falan gelmedi. DEU ya kayıt oldum. Bazı üniversiteler mesaj atmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr

3. tıkı sallayın yeşil olmasına gerek yok başvuruyu yapın gelsin ekrana o başvurunuz tamamlandı pdf si falan filanhttps://www.turkiye.gov.tr/belge-dogrulama şurdan o pdf de gelen sağ üstteki kod ile doğrulama yapin

eyv.hocam
  • Mathers kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmedi sanırım okuldan okula değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAY VELCORO68

3 asamali mi e kayit 4 mu toplam bende 3ude yesil oldu bitti mi her sey?

?

• Musatagaas M kullanıcısına yanıt
    Hangi okul bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tsufrankwoli

quote:

Orijinalden alıntı: Skill.exe

arkadaşlar kız arkadaşım e devletten kayıt olurken dikkat etmemiş iletişim bilgileri yanlış telefon numarası ve e posta bir sorun çıkar mı acaba ?

E devletten kayıt olurken e devletteki bilgiler geçerlidir zaten nasıl yanlış olmuş.
    Üni nin ön kayıtına yanlış yazdıysa öğrenci işlerini arayın çünkü bütün bilgiler telefona ve e mail e geliyor kayıt işlemi ek sınavlar vs.

Arkadaşlar 3. tik olmasına gerek yok doğrulama ise belgenin sahte olmadığı ispat etmek için bi yere götürürseniz ve onlar inamaz ise doğrulama yapar sizin yapmanız hiç bir şey değiştirmez.

şöyle e devleti daha önceden varmış ama e mail adresi ve telefon numarasını değiştirmiş bilgileri güncellememiş aklına da gelmemiş. okulun online kayıt sisteminde düzelttim ben sorun yok suan ilginiz için teşekkürler.

• favored kullanıcısına yanıt
    Yıldırım beyazıt

• Arkadaşlar e-kayıt yaptım işleminiz gerçekleşmiştir dedi ve 2 yeşil tık oldu ve işleminiz gerçekleşmiştir yazdı, sonra arama kısmına e-kayıt doğrulama yazdım ve TC kimlik numaram ile elektronik kayıt belgemdeki barkodu yazdım onayladım sonraki sayfada ''yukarıdaki bilgilendirme yazısını okudum onaylıyorum'' yaptım ve elektronik kayıt belgemi indirdim. Ayrıca 3 tık oldu. Ama bana üniversiteden mesaj gelmedi, kayıt olmadı mı ne oldu gerçekten anlamadım çok stresliyim ve benim gibi olan çok insan var. Kayıt işlemim gerçekleşti mi arkadaşlar ne oldu şimdi?
  • Tamamen sacmalik ya hem kurum/kuruluslar icindir diyo hemde onayi kayit olan ogrencide yapabiliyo haliyle insanin akli karisiyo en iyisi ogrenci islerini arayip ona gore hareket etmek

• bana 2. tik de gelmedi ama kaydınız yapılmıştır yazıyor lan
  • metalmanr+ kullanıcısına yanıt
    up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.