E-kıtap okumak zevklımı cok merak edıyorum acıkcası.
Cep telefonundan güzel oluyo ama bilgisayarda gitmiyo benim kanaatimce
cep telefonundan mı. bılmıyorum ama bana kıtabın zevkını hıc bırsey veremez. cıdden guzel mı yaw.
Bana hiç bir zevk vermiyor bu e kitap olayı kitabın kokusunu almalıyım okurken.Nedendir bilmem ama yeni kitap kokusuna bayılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: junayerturk
cep telefonundan mı. bılmıyorum ama bana kıtabın zevkını hıc bırsey veremez. cıdden guzel mı yaw.
Valla güzel oluyor,neden dersen ekranın boyutu zaten ufak olduğu için yeterince kolay bir şekilde okuyabiliyorsun ve odaklanabiliyorsun.Ayrıca benim gibi günde 3-4 saatini otobüslerde geçiren biri için uygun ortam olduğunda bulunmaz bir fırsat oluyor.Tabiki benim de ilk tercihim normal kitaplardır ama bu şekilde de kitap okuyabiliyorum ve gayet mutluyum.
bilgisayardan biraz zor ama bütün kitapları birden almaya insanın gücü yeter mi?bu yüzden bazı kitapları bir çırpıda okudum. tabii ki asla kitabın yerini tutmaz ama daha çok okumak isteyen için iyi ki varsın ebook
al yazdır oku çok fazla sürme
quote:
Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi
Bana hiç bir zevk vermiyor bu e kitap olayı kitabın kokusunu almalıyım okurken.Nedendir bilmem ama yeni kitap kokusuna bayılıyorum
kıtap okuyanları sevıyorum nedense. bana kıtabın eskısı de yenısı de guzel kokar. var mı beya kıtap gıbısı.
quote:
Orjinalden alıntı: theja
quote:
Valla güzel oluyor,neden dersen ekranın boyutu zaten ufak olduğu için yeterince kolay bir şekilde okuyabiliyorsun ve odaklanabiliyorsun.Ayrıca benim gibi günde 3-4 saatini otobüslerde geçiren biri için uygun ortam olduğunda bulunmaz bir fırsat oluyor.Tabiki benim de ilk tercihim normal kitaplardır ama bu şekilde de kitap okuyabiliyorum ve gayet mutluyum.
otobuste telefonun acık mı oluyor yanı! gercekten tehlıkelı bır ortam yaratıyosun farkında olmadan bence. otobuste de kıtap okuyabılırsın bence.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: theja
quote:
otobuste telefonun acık mı oluyor yanı! gercekten tehlıkelı bır ortam yaratıyosun farkında olmadan bence. otobuste de kıtap okuyabılırsın bence.
Bahsettiğim otobüsler belediye otobüsleri,zaten çoğu kişi telefonunu kapatmıyor sadece sesini kapatıyor,bunların çoğu genelde radyo dinlemek için telefonu kullanan kimseler zaten,bu yüzden bir tehlike yarattığımı sanmıyorum Elimde sabahtan akşama kadar kitapla gezmek zor oluyor onun için böyle bir alternatifi kullanıyorum arada sırada
tamam elınde kıtapla gezmek zor olabılır bu konuda haklısın fakat otobusde telofon acık tutmak hıcde oyle kucumsenecek bısey degıl. bır gun buyuk bır kaza cıkarsa ıste ozaman o kaza anında otobusun ıcınde bulunup da sasalım kurtulmus olanlar bak nasıl dıkkate alırlar ozaman.
metal fırtınayı e-kitap olarak sx1imden bitirdim. kitabı belki herzaman yanında taşıyamassın ama telefonunu yanından ayırdığını pek sanmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme