Şimdi Ara

E-Kitap nedir? YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb ben mp4 player aldım e-kitap özelliği var ama e-kitabın ne olduğunu,nasıl çalıştığını bilmiyorum bilen varsa nasıl bişi anlatırsanız sevinirim

• bende var olanlar *.pdf formatında ve 'acrobate reader' ile açılıyor...
    umarım yardımcı olur
  • saol
  • olasılıksız kitabını indirdim
    bilgisayarda 239 sayfa
    orjinal kitabı hiç görmeden ama
    yaklaşık 400 küsür sayfa
    aradaki fark neden kaynaklanabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: telit35

olasılıksız kitabını indirdim
    bilgisayarda 239 sayfa
    yaklaşık 400 küsür sayfa

yazı boyutu (puntosu)
    sayfa boyutu ?
  • fakat sendeki büyük ihtimal pdf açmayacaktır..benim mp3 playerdaki e-kitap sadece txt uzantılı dosyaları açıyordu mesela...ve türkçe karakter desteklemiyordu...o yüzden küçücük ekrandan bide bozuk karakterli kitabı azimle okuyacağıma şarkı sözleri felan atıyorum aradaşarkıyı söylerken eşlik etmek hoş oluyor:)

eğer benimki gibiyse notepadden txt dosyalarını oluşturabilirsin...hayırlı olsun mp4ün :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mea_kyz

quote:

Orjinalden alıntı: telit35

olasılıksız kitabını indirdim
    bilgisayarda 239 sayfa
    yaklaşık 400 küsür sayfa

yazı boyutu (puntosu)
    sayfa boyutu ?

büyüklüğünü %100 de yapsam %1000 de yapsam yine 239 sayfa oluyor
    hiç değişmiyor
  • Kitap normalde A4 büyüklüğünde bir kağıtta değildir. senin bilgisayarında gördüğün ise A4 kağıdına yazıldığında nasıl görünüceğidir yani bilgisayardaki 1 sayfan normaldeki yaklaşık 1.5 sayfaya denktir

E-Kitap ise orjinal kitapların tarayıcı vasıtasıyla bilgisayar ortamına aktarılmasıdır genellikle .pdf .doc .txt uzantılıdır doc ları word txtleri notpad pdf leride adobe reader açar farklı uzantılarda e-kitaplarda var... umarım yardımcı olabilmişimdir ...
  • teşekkürler dostum
    benim indirdiğim e-kitaplar pdf formatında
    artık şüphem kalmadı
    e-kitaplar hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: bsarsilmaz

fakat sendeki büyük ihtimal pdf açmayacaktır..benim mp3 playerdaki e-kitap sadece txt uzantılı dosyaları açıyordu mesela...ve türkçe karakter desteklemiyordu...o yüzden küçücük ekrandan bide bozuk karakterli kitabı azimle okuyacağıma şarkı sözleri felan atıyorum aradaşarkıyı söylerken eşlik etmek hoş oluyor:)

eğer benimki gibiyse notepadden txt dosyalarını oluşturabilirsin...hayırlı olsun mp4ün :)

öncelikle saol
    farketmez zaten bende kitap okumam şarkı sözleri fln
  • PDF YADA TXT FORMATLI OLUYO GENELDE MP3 ÜNÜZDE VARSA İNTERNETTEN EKİTAPCIM.COM ADRESİNDEN BEDAVA İNDİRİP OKUYABİLİRSİN....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.