mrb ben mp4 player aldım e-kitap özelliği var ama e-kitabın ne olduğunu,nasıl çalıştığını bilmiyorum bilen varsa nasıl bişi anlatırsanız sevinirim
bende var olanlar *.pdf formatında ve 'acrobate reader' ile açılıyor... umarım yardımcı olur
saol
olasılıksız kitabını indirdim bilgisayarda 239 sayfa orjinal kitabı hiç görmeden ama yaklaşık 400 küsür sayfa aradaki fark neden kaynaklanabilir
quote:
Orjinalden alıntı: telit35
olasılıksız kitabını indirdim bilgisayarda 239 sayfa orjinal kitabı hiç görmeden ama yaklaşık 400 küsür sayfa aradaki fark neden kaynaklanabilir
yazı boyutu (puntosu) sayfa boyutu ?
fakat sendeki büyük ihtimal pdf açmayacaktır..benim mp3 playerdaki e-kitap sadece txt uzantılı dosyaları açıyordu mesela...ve türkçe karakter desteklemiyordu...o yüzden küçücük ekrandan bide bozuk karakterli kitabı azimle okuyacağıma şarkı sözleri felan atıyorum aradaşarkıyı söylerken eşlik etmek hoş oluyor:)
eğer benimki gibiyse notepadden txt dosyalarını oluşturabilirsin...hayırlı olsun mp4ün :)
quote:
Orjinalden alıntı: mea_kyz
quote:
Orjinalden alıntı: telit35
yazı boyutu (puntosu) sayfa boyutu ?
büyüklüğünü %100 de yapsam %1000 de yapsam yine 239 sayfa oluyor hiç değişmiyor
Kitap normalde A4 büyüklüğünde bir kağıtta değildir. senin bilgisayarında gördüğün ise A4 kağıdına yazıldığında nasıl görünüceğidir yani bilgisayardaki 1 sayfan normaldeki yaklaşık 1.5 sayfaya denktir
E-Kitap ise orjinal kitapların tarayıcı vasıtasıyla bilgisayar ortamına aktarılmasıdır genellikle .pdf .doc .txt uzantılıdır doc ları word txtleri notpad pdf leride adobe reader açar farklı uzantılarda e-kitaplarda var... umarım yardımcı olabilmişimdir ...
teşekkürler dostum benim indirdiğim e-kitaplar pdf formatında artık şüphem kalmadı e-kitaplar hakkında
quote:
Orjinalden alıntı: bsarsilmaz
fakat sendeki büyük ihtimal pdf açmayacaktır..benim mp3 playerdaki e-kitap sadece txt uzantılı dosyaları açıyordu mesela...ve türkçe karakter desteklemiyordu...o yüzden küçücük ekrandan bide bozuk karakterli kitabı azimle okuyacağıma şarkı sözleri felan atıyorum aradaşarkıyı söylerken eşlik etmek hoş oluyor:)
eğer benimki gibiyse notepadden txt dosyalarını oluşturabilirsin...hayırlı olsun mp4ün :)
öncelikle saol farketmez zaten bende kitap okumam şarkı sözleri fln
PDF YADA TXT FORMATLI OLUYO GENELDE MP3 ÜNÜZDE VARSA İNTERNETTEN EKİTAPCIM.COM ADRESİNDEN BEDAVA İNDİRİP OKUYABİLİRSİN....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme