Şimdi Ara

E-kitap satışları yüzde 20 azaldı: E-kitap rüzgarı kesiliyor mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E-Book kullanmıyor olmamızın bir sebebi de zaten iki tane kıytırık roman okumuyor olmamız.Tabi siz tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar rahat rahat fikir yürütebildiğinize göre boşuna okumuşsunuz belli ki Kitap okumadan önce terbiyelenmek gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-book ve readerlar benim gibi sürekli taşımak zorunda olanlar için büyük nimet. Daha önce kindle almıştım. Ancak maalesef kindle da orjinal yayın bulunmuyor. Ben direk cihaza indirebileyim istiyordum. Bu sene kobo yu aldım ve internet olan her yerde kitap satın alıp adam gibi okuyabiliyorum. Ancak sürekli evde olan biri olsam normal kitap tercih ederdim. Hatta şu anda cihazda olan kitapları fiziksel haliyle tekrar alıp evde tutmayı planlıyorum. Çocuklara en güzel miras. Ayrıca bu tarz cihazların göz falan yorduğu yok. Hatta karanlıkta kendi ışıklandırması olduğundan normal kitaptan daha rahat okunuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E kitap cok daha kullanisli. Tasimasi kolay, arka aydinlatmasi olan ve font buyuklugu ayarlanabilen cihazlarla rahat kullanilabilirlik sunuyor. Ama ac gozlu firmalar maliyetleri cok dusmesine ragmen basili kitap fiyati istiyorlar hala. Devlet zaten buldugu her yerde dayadigi gibi burada da vergiyi misliyle dayamis durumda. Insanlar da enayi olmamak icin gidip basili kitap aliyor. Ayrica mesleki ya da uzmanlik gerektiren kitaplarin cogu e kitap olarak yayimlanmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 5 Kasım 2018; 3:7:25 >
  • e-kitap a eşek yükü ile para istersen satışların azalması normal

• İlginç bir durum.

• İki tarafı da severek kullanıyorum, kindle için henüz çok zaman olmadı ama işte ve toplu taşımada aşırı kullanışlı

E-kitap satışları yüzde 20 azaldı: E-kitap rüzgarı kesiliyor mu?

E-kitap satışları yüzde 20 azaldı: E-kitap rüzgarı kesiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 3 Nisan 2023; 12:47:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.