Not : Bu Bilgiler Size Olan Saygınlığımızdan Dolayı Gizli Tutalcaktır. Ve bilgilerini göndermeyen kişilerin güncellemeden sonra hesapları silinecektir...
Teşekkürler..
Knight Online Türkiye Departmanı Belki de bu kez talih size gülümsüyor :) http://www.ekitap.biz
..
ko nun sitesine bakdim daha fazla bilgi icin hic bi$ey yok. sanirim hack icin attilar bu maili. daha once ko dan hic mail almadim ve o yuzden hack icin boyle mail attiklarini dusunuorum. belkide gercekdir bilmiorum.
pek bilgim yok gerci. inanmadim sizde dikkat edin. yorumlarinizi bekliorum :\
buna ınanıcak kadar enayi birini tanımıyorum sakın dediklerini yapma char gider
Kullanıcı Kimliğiniz : Fenasi Şifreniz : Kerim
yaz gönder
quote:
Orjinalden alıntı: _MOD_
Kullanıcı Kimliğiniz : Fenasi Şifreniz : Kerim
yaz gönder
o deilde bu ..rfsizler baya bi ki$iye atmi$ galiba bunu. e-maillerimizi nerden bulduklarini merak ediyorum.
e yuh e mailin bile şifresini istiyor sor bakam banka hesap şifremide vereyyimmi
mail uzantısına bak xD trmailbox.com
ayrıca bu mail sana geldiyse seni tanıyan biri yaptığı belli knight oynadığını bilen biri dikakt et kanma böle şeylere
baya ki$ie atmi$lar ya sadece bana deil. uye oldugum forumlardan birinden bulmu$lar e-mail imi kesin.
millet kendini aynştayn zannedio yaw..
boş kağıda imza at daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: gijakpis
o deilde bu ..rfsizler baya bi ki$iye atmi$ galiba bunu. e-maillerimizi nerden bulduklarini merak ediyorum.
dh dekı kaytlı maılınmı yoksa charın mailimi ?
quote:
Orjinalden alıntı: Borget
quote:
bana mail attiklari e-mail de bi account um var ama oynamiorum 40 lvl filan bi char vardir 1 serverda eski yani.
$imdiki oynadigim carlarimin maili bu deil. dh yede bu maille uye deilim. yani ba$ka bi forumdan buldular. exb... olabilir cok yuksek ihtimalle. bi tane daha vardi uye oldugum oyle bi forum 2 sindende dei$icem mailleri.
bende böle bi mail yapayım belki biri kanar
yuh harbiden hackerlerın seviyesi bu ezikler yüzünden iyice yerlere düştü
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Borget
quote:
bana mail attiklari e-mail de bi account um var ama oynamiorum 40 lvl filan bi char vardir 1 serverda eski yani.
$imdiki oynadigim carlarimin maili bu deil. dh yede bu maille uye deilim. yani ba$ka bi forumdan buldular. exb... olabilir cok yuksek ihtimalle. bi tane daha vardi uye oldugum oyle bi forum 2 sindende dei$icem mailleri.
kesin başka forumlardan almıslardır cunku baska türlü temin etme şansları yok. resmi siteden deil maili, mailin ne tür oldugunu bıle ogrenezmler ;)
hay güzel allahım daha neler görecegiz
quote:
+1 bende şuan dhdan başka biyere emailimi vermedim ?
F
ya adam senın profılınden maılını goruo ? bu kadar basit