Şimdi Ara

E-Mail Kodu hotmaile geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az once charıma siteden login olup e-mail kodunu tekrar gonder dedigimde maile kod geldi.acaba bu sorunu duzelttilermi yoksa sans eseri mi geldi.bence bi deneyin arkadaslar.

• evt banada geldi denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: β-Laktamaz

evt banada geldi denedim
    geldi oleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

Alıntıları Göster
    ama kayıt edince sayfa goruntulenemio
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

Alıntıları Göster
    sanırım site kilitlendi mail adresimi degistirdim sifremi degistiremeden gitti site

@bellum

ilk baslarda oyle oldu banada sans herhalde bi sefer tutturunca kabul etti.gece yogunluk azaldıgında duzelir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi San_Juan -- 4 Eylül 2007; 22:44:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: San_Juan

sanırım site kilitlendi mail adresimi degistirdim sifremi degistiremeden gitti site

@bellum

ilk baslarda oyle oldu banada sans herhalde bi sefer tutturunca kabul etti.gece yogunluk azaldıgında duzelir herhalde.

Alıntıları Göster
    Off gene gitti bu ne ya ...

• ßu kod sadece maili hotmail ile olanlaramı gelio yoksa mynet olanlara fln da geliormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PWN_Sta_®

Off gene gitti bu ne ya ...

Alıntıları Göster
    Değiştirdim bilgilendirdiğin için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrlol

Değiştirdim bilgilendirdiğin için çok teşekkürler

Alıntıları Göster
    ya ben yolla dedim kod gelmiyo hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

ya ben yolla dedim kod gelmiyo hala

Alıntıları Göster
    inanamıyorum yaaaa
    mail adresini hotmail den mynet e degistirdim simdi de bu hesap henuz guncellenmemistir diyo.k2 nin butun bugları beni mi buluyo yaaaa

• quote:

inanamıyorum yaaaa
    mail adresini hotmail den mynet e degistirdim simdi de bu hesap henuz guncellenmemistir diyo.k2 nin butun bugları beni mi buluyo yaaaa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: San_Juan

inanamıyorum yaaaa

ßelki hotmailin güvenliginden kaynaklanan bişeydir banada gelmedi hala

• siteye yazı yazmışlar zaten

quote:

Tarih: 09.04.2007 Konu: MyKOL Hotmail sorunu cozulmustur!

Merhaba Knight Online Oyunculari,

Emaili Hotmail kayitli bazi oyuncularimizin aktivasyon kodunu alamamalarindan kaynaklanan sorunu cozmus bulunmaktayiz. Lutfen tekrardan MyKOL'a giris yapin ve "Kodumu kaybettim" linkini tiklayiniz. Hotmail hesabiniza giris yapin ve MyKOL'da yeni gizli sorularinizi girdikten sonra kodu kopyalayip, yapistirin. Eger giris sirasinda herhangi bir hata ile karsilasirsaniz, lutfen web browserinizdaki "cache'i" temizleyin ve tekrardan giris yapin. Eger halen giris yapamiyorsaniz, belli bir sure sonra tekrardan deneyin. Yasadiginiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz. Teknik ekibimiz giriste yasanan problemlerin farkinda olup, en kisa zamanda bu sorunlarinin giderilmesi icin calismaktadir. Bizi desteklediginiz icin tesekkur eder, iyi oyunlar dileriz!

-Knight Online Ekibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Goblet_Of_Fire

siteye yazı yazmışlar zaten

quote:

Tarih: 09.04.2007 Konu: MyKOL Hotmail sorunu cozulmustur!

Merhaba Knight Online Oyunculari,

Emaili Hotmail kayitli bazi oyuncularimizin aktivasyon kodunu alamamalarindan kaynaklanan sorunu cozmus bulunmaktayiz. Lutfen tekrardan MyKOL'a giris yapin ve "Kodumu kaybettim" linkini tiklayiniz. Hotmail hesabiniza giris yapin ve MyKOL'da yeni gizli sorularinizi girdikten sonra kodu kopyalayip, yapistirin. Eger giris sirasinda herhangi bir hata ile karsilasirsaniz, lutfen web browserinizdaki "cache'i" temizleyin ve tekrardan giris yapin. Eger halen giris yapamiyorsaniz, belli bir sure sonra tekrardan deneyin. Yasadiginiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz. Teknik ekibimiz giriste yasanan problemlerin farkinda olup, en kisa zamanda bu sorunlarinin giderilmesi icin calismaktadir. Bizi desteklediginiz icin tesekkur eder, iyi oyunlar dileriz!

-Knight Online Ekibi
    giris yapıyorum..
    musteri hizmetlerine ulasmanız icin once giris yapmanız gerekiyor diyor

• quote:

giris yapıyorum..

Alıntıları Göster
    bende siteye girş yapamıyorum ama gizli soruyu denemek açısından item kitledim oldu ama sitey giriş yapmıyor
  • quote:

giris yapıyorum..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bellum

giris yapıyorum..

Maileme gelen kodla mail adresimi degiitirdim ve yine HOTMAİL hesabı yaptım yeni mail adresimi ama tekrar girdigimde bununla karşılaştım (((Bu Hesap Active Edilmemiştir)) dio.Hesabıma charımı active etmek için kodda gelmedi yine magdur duruma düştük kardeş nedir bu cektimigimiz cile offfff

• quote:

Orijinalden alıntı: StubB

quote:

giris yapıyorum..

Maileme gelen kodla mail adresimi degiitirdim ve yine HOTMAİL hesabı yaptım yeni mail adresimi ama tekrar girdigimde bununla karşılaştım (((Bu Hesap Active Edilmemiştir)) dio.Hesabıma charımı active etmek için kodda gelmedi yine magdur duruma düştük kardeş nedir bu cektimigimiz cile offfff

Alıntıları Göster
    sadece hotmail olanlara geliyor güvenli olsun die galiba bana geldi

• quote:

quote:

giris yapıyorum..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: StubB

quote:

giris yapıyorum..

ben simdi yaptım direk geldi yeni hesaba link

• quote:

quote:

giris yapıyorum..

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

giris yapıyorum..

evet aynısı bana da oldu sadece ben yeni mail adresimi hotmail degil mynet yaptım ama ne yeni mail e ne eski mail e bise gelmedi account ile siteye de giremiyorum.nolcak halimiz yaa offf offf

• quote:

quote:

quote:

giris yapıyorum..

evet aynısı bana da oldu sadece ben yeni mail adresimi hotmail degil mynet yaptım ama ne yeni mail e ne eski mail e bise gelmedi account ile siteye de giremiyorum.nolcak halimiz yaa offf offf

Alıntıları Göster
    Aktivasyon Kodunu yollayamıyorum.Aktivasyon kodu gönderilemedi diyor.

Oldu beyler tamam.Hemde 3 tane birden geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 4 Eylül 2007; 23:41:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XaSe®

Aktivasyon Kodunu yollayamıyorum.Aktivasyon kodu gönderilemedi diyor.

Oldu beyler tamam.Hemde 3 tane birden geldi.

Alıntıları Göster
    Hala bekliyorum bişi gelmedi...... Hesap Active Edilmemiştir.. her mail degiştirdigmizde böyle olucaksa işimiz var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.