quote:Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat Uza Ulan bi bu sene notlarım iyi bari havasını atayım Hocam ders çalışmaya mı programlandınız yoksa hayata devam ediyor musunuz ? Yoksa süper zeka mısınız ?
Hocam birincisi. Aslında ben bir bilgisayar yazılımıyım. Şaka bir yana son sene diye hocalar sınavları kolay hazırlıyor yoksa imkanı yok notlarım böyle olmazdı
Özel okul falan değil. edit: Arkadaş az önce 2 haftalık bölüm uzaklaştırması aldı geçmiş olsun diyip uğurlayalım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuh -- 27 Aralık 2014; 1:09:24 >
quote:Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat Hocam birincisi. Aslında ben bir bilgisayar yazılımıyım. Şaka bir yana son sene diye hocalar sınavları kolay hazırlıyor yoksa imkanı yok notlarım böyle olmazdı anladım bide son sene ya etekler tutuştu herkes çalışıyor
quote:Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker quote:Orijinalden alıntı: get rekt m8 quote:Orijinalden alıntı: Andrea Pirlo Hani üniversiteliydin Cift kisilikliyim teki liseye teki universiteye gidiyor 2 tane mi baban var ortak mı yapmışlar seni < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat Uza Ulan bi bu sene notlarım iyi bari havasını atayım öğeyi denetle