Bu forum da aradiginiz hersey var turkce albmler filmler programlar yani akliniza gelen hersey yakinda dizi sunumlarinada basliyacaklarmis benim gibi yurtdisinda olupta film ve dizi izleme imkani olmiyan arkadaslar icin cok iyi bir firsat rapid hemenpaylas gibi internetten indirmeye gerek yok virussuz kesintisiz indirile biliyor hemde kalite super Emule adli program ile indiriyorsunuz ve turk dosyalari cok hizli indirmek icin degisik turkce modlar var gercekten cok kapsamli bir forum hepinize tavsiye ederim....
mesala üyeliği kaldırsan sadece download linklerini gizlesen bence daha ii olurdu insanlar bilmediği bişey için vakit harcayıp üye olmazlar tabii senin güzel gönlün bilir
ii çalışmalar..
oncelikle site benim degil ben sadece bilginiz olsun istedim ikincisi sitede harcanan emek cok ve bunlari cekemeyenlerin saldirisina ugradi site onun icin onlem olarak uye olmayanlari almiyorlar ve sonuncusu bukadar emek karsiligi bir uye olmanizi istiyorlar bunuda yapamayan olmaz galiba tesekkurler
üye olmayanları almayarak siteyi hack koruyorlar
üye olup hackleyemez mi bi insan
ben sitenin içeriğini görmeden nasıl emek harcandığını anlayacam
mantığa davet........
ok?
quote:
Orjinalden alıntı: isatanbul
üye olmayanları almayarak siteyi hack koruyorlar
üye olup hackleyemez mi bi insan
ben sitenin içeriğini görmeden nasıl emek harcandığını anlayacam
mantığa davet........
ok?
ok kardes dedigin gibi yaptik uyelik gerektirmiyo ama simdilik konularada giremiyorsunuz linkleri gizlemek icin calisan bir mod bulamadigimizdan simdilik konular gozukmeyecek isteyen tekrar girip baksin yeni modlara ve daha ust duzelyelere ve emule paylasiminda yardimci olacak kaynaklik yapacak baglantisi yuksek turk paylasimini tum dunyadaki turklere ulastirmamizda yardimci olacak caliskan elemanlara ihtiyacimiz var sitedeki nickim maximus yardimci olmak isteyenler bana mail atarsa yardimci olurum saygilar
yepyeni filmler albumler sunumda arkadaslar hepinizi bekleriz