All E-pin payment Notice Jan 21, 2009 Hello. This is Silkroad Online. All E-pin payments are now working normally and transactions can proceed normally. However, there are some of our users that have made payments but did not receive Silk We will restore Silk to all users that have made completed payments but did not receive Silk. This silk will be restituted within a couple of days. We apologize for the problems this may have caused. çevirebilecek varmi?
e-pin problemi düzeltilmiş... silki yükleyipte ulaşamayan arkadaşlarımız var isee silkler 1-2 gün içinde yüklenicekmişşşş... Özür dilerim diyo
quote:Orjinalden alıntı: feddbba All E-pin payment Notice Jan 21, 2009 Hello. This is Silkroad Online. All E-pin payments are now working normally and transactions can proceed normally. However, there are some of our users that have made payments but did not receive Silk We will restore Silk to all users that have made completed payments but did not receive Silk. This silk will be restituted within a couple of days. We apologize for the problems this may have caused. çevirebilecek varmi? Sorun Çözülmüş .. Yumulun..
quote:Orjinalden alıntı: Auto CAD Sabah'da birkaç arkadaş bana E-Pin ile ilgili birşey sordu Galiba Sorun Genelmiş . . . - Zaman herşeyin ilacıdır . . .
off ya hem düzellttik diyo hemde 1-2 gün icinde yüklencek ne sacmalık :D böle olmazki aldım silki yükleyemiyom pff
bilgi için sağol arkadaşım bende yükledim şimdi quote:Orjinalden alıntı: WarriorAngel Düzeldi arkadaşlar yükleniyor..
quote:Orjinalden alıntı: WarriorAngel 250 silk aldm bende . ekrom bilgisayarda yüklemiyo :D bekliycez.. code ları kaybetmeyin ekrom bilgisayardan bende aldım silk yüklendi diyor fakat 500 silk gelmiyor
Ya kimisinde olmuş nası olmuş anlamadım?Ben de hala yapamadım ya.Silkroad ın sitesinde çıkmıyo o erkom veya game sultan...