Şimdi Ara

E-PIN problemi hakkında bilgisi olan varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah 200 silk aldım hala siteye bu epin kodlarını yükleyemiyorum kodu falan doğruluyor ama sonraki adımda başa dönüyor. Bu hatayla başka karşılaşan varmı?

• evet bn ve herkes silk sistemi bozukmuş malesef :(
  • Akşama doğru düzelecekmiş diye duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Akşama doğru düzelecekmiş diye duydum
    Ewt ben de 200 silk aldım ama siteye bi girdim Türk bayiileri yoktu.Yazamadım.Adamla kavga edecktim az daha.İnş yükleriz ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Akşama doğru düzelecekmiş diye duydum
    6 da açılacak diye bilgi aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis_BeY

6 da açılacak diye bilgi aldım

Alıntıları Göster
    GameSultan'dan alıntı:

Merhabalar,

Geçen günlerde yaşanan sorundan sonra bugün de Silkroad sitesinde yapılan yenileme nedeniyle, şu an için Silkroad Online e-pinlerimiz kullanılamamaktadır. Sorun Joymax'e iletildi ve en kısa sürede çözülmesi umuluyor. Ancak Kore ile aramızdaki saat farkından ötürü, şu an orada gece 23:00 suları, dolayısıyla düzeltmenin en erken 2 gün içinde olmasını bekliyoruz. Sorunun Silkroad kaynaklı olduğunu hatırlatır, bu süreçte almış olduğunuz Silkroad E-pinleri bekletmenizi öneririz, kodlarınız sorun giderildikten sonra kullanılabilecektir. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Gamesultan

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNightTerror

GameSultan'dan alıntı:

Merhabalar,

Geçen günlerde yaşanan sorundan sonra bugün de Silkroad sitesinde yapılan yenileme nedeniyle, şu an için Silkroad Online e-pinlerimiz kullanılamamaktadır. Sorun Joymax'e iletildi ve en kısa sürede çözülmesi umuluyor. Ancak Kore ile aramızdaki saat farkından ötürü, şu an orada gece 23:00 suları, dolayısıyla düzeltmenin en erken 2 gün içinde olmasını bekliyoruz. Sorunun Silkroad kaynaklı olduğunu hatırlatır, bu süreçte almış olduğunuz Silkroad E-pinleri bekletmenizi öneririz, kodlarınız sorun giderildikten sonra kullanılabilecektir. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Gamesultan

Alıntıları Göster
    Sabah'da birkaç arkadaş bana E-Pin ile ilgili birşey sordu Galiba Sorun Genelmiş . . .

- Zaman herşeyin ilacıdır . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNightTerror

GameSultan'dan alıntı:

Merhabalar,

Gamesultan

Alıntıları Göster
    yuh ya yandık ya :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Ewt ben de 200 silk aldım ama siteye bi girdim Türk bayiileri yoktu.Yazamadım.Adamla kavga edecktim az daha.İnş yükleriz ya...

Alıntıları Göster
    Joymax nede olsa distribütörlerin'den nakit parayi almışdır. Umarim ertelemezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: feddbba

Joymax nede olsa distribütörlerin'den nakit parayi almışdır. Umarim ertelemezler

Alıntıları Göster
    ya bnde salıyımı buldum pre alcak gün olarak ya offff
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Alıntıları Göster
    bende aldım aynı hata diyor pfffsss :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Alıntıları Göster
    Ben Sabahın Köründe Bu Olay İçin Uğraşmıştım.
    Gamesultan İle Konuştum Bana Akşama Doğru Düzelir Dediler..
    Şimdi 2 Gün Diyorlar Vay Bea..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Ben Sabahın Köründe Bu Olay İçin Uğraşmıştım.
    Gamesultan İle Konuştum Bana Akşama Doğru Düzelir Dediler..
    Şimdi 2 Gün Diyorlar Vay Bea..

Alıntıları Göster
    Ancak Kore ile aramızdaki saat farkından ötürü, şu an orada gece 23:00 suları, dolayısıyla düzeltmenin en erken 2 gün içinde olmasını bekliyoruz.
    diyorlar ama yeni item getirirken saatleri şaşırmıyorlar? ben bu açıklamayi geçiştirmek icin söylendiğini düşünüyorum. gece 11 olması neyi değiştirir bu adamların acil ekibi yokmu?

• quote:

Ancak Kore ile aramızdaki saat farkından ötürü, şu an orada gece 23:00 suları, dolayısıyla düzeltmenin en erken 2 gün içinde olmasını bekliyoruz.
    diyorlar ama yeni item getirirken saatleri şaşırmıyorlar? ben bu açıklamayi geçiştirmek icin söylendiğini düşünüyorum. gece 11 olması neyi değiştirir bu adamların acil ekibi yokmu?

Alıntıları Göster
    açılmadımı hala yaw

• Açıldığı zaman birisi ö.m atabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis_BeY

Açıldığı zaman birisi ö.m atabilir mi
    öm atmasn direk yazsın buraya bizde görelim :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

öm atmasn direk yazsın buraya bizde görelim :s

Alıntıları Göster
    Umarım bu 2 gün haftaya salıya uzamaz.Silkleri aldık yükleyemiyoruz.
  • İşte bu oyunun açığıdır. Hakkımızı yasal yollardan arayamiyoruz verdiğimiz paranin karsiligini alamiyoruz. Bunun yanı sıra ne oyundan bir açıklama nede düzelecegine dair bir yazı görebiliyoruz. E ne farkı kaldı bunun dolandırıcılıkdan başka? Bu ne bicim vurdum duymazlıktır böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feddbba -- 20 Ocak 2009; 19:55:30 >
  • quote:

İşte bu oyunun açığıdır. Hakkımızı yasal yollardan arayamiyoruz verdiğimiz paranin karsiligini alamiyoruz. Bunun yanı sıra ne oyundan bir açıklama nede düzelecegine dair bir yazı görebiliyoruz. E ne farkı kaldı bunun dolandırıcılıkdan başka? Bu ne bicim vurdum duymazlıktır böyle.
    Çıldırcam yaaa hala daha yok bişe!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Çıldırcam yaaa hala daha yok bişe!!!

Alıntıları Göster
    Daha Bekleriz Gibime Geliyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.