Çok sağlam bir oyun ancak tam bir oyun da değil, günlük siyasi yada ekonomik hayat içerisinde herşey simule edilmiş.. İlgi çekici keisnlikle tavsiye ederim.. Türkiye olarak nüfusumuz çok az katkı yapmanızı bekliyorum en azından üye olmanız da önemli bir etkendir...
Erepublik çok oyunculu, web tabanlı siyaset oyunu. Oyun, 2007'nin sonunda kullanıma sunuldu. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkeler arasında yaşanan politik, ticari ilişkileri farklı bir boyutta simüle etmektedir. Oyunda ayrıca savaş modülü de bulunmaktadır. Oyunda başlangıçta sıradan bir işçiyken bir başbakan,general,holding sahibi,gazete yazarı olabilirsiniz.
Oyunda Türkiye gibi 70´den fazla ülke var. Bu ülkeler arasında anlaşmalar, savaşlar, ticaret, siyaset... kısacası gerçek hayattaki herşey var.
Öte yandan Ülkemizin durumu E-Republik´de pek iç açıcı değil. Yeni oyunculara ihtiyacımız var. Savaşacak askere, Ticaret yapacak Holding sahibine, Dürüst siyasetçiye, Objektif gazeteciye, Doğru Başbakana ihtiyacımız var....
Lafı fazla uzatmadan sizleri erepublik ile başbaşa bırakıyorum.
Üye olmak TAMAMEN ücretsiz. En azından üye olmanız bile YETECEKTİR. Aşağıdaki referans linkinden üye olursanız, hem sizlerle oyun içinde doğrudan arkadaş olmuş imkânı sağlanacaktır her türlü yardımda bulunabilirim, naçizane bendenize de puan kazandırmış olacaksınız.. http://www.erepublik.com/en/referrer/guyfawkest
Israil ve ukrayna ile savasiyoruz. Ayrica dostumuz makedonya cok onemli bir Yunan savasinda.
Uye olun, yardim edin.. Ister savasci olarak ister holding sahibi...