yok daha maç bitmedı tabı ama sebat cok kacırdı be. halada kacırıyo valla. düşmelerı acı verıcı
Alıntıları Göster
bu arada gs yenilirse trabzon 2.liği alıyo..
quote:
Orijinalden alıntı: y@nkee
bu arada gs yenilirse trabzon 2.liği alıyo..
Alıntıları Göster
yıne kacırdı sebat. olmaz boyle şey. birini atsa maç bitmişti. inşallah ikinci trabzon olucak.zaten mantıklı baktıgında daha yakın gorunuyo. trabzon daha ıyı oynuyo gassaraya gore. sebat olmasa baska takıma kaybedıcekler.
quote:
Orijinalden alıntı: canary81
yıne kacırdı sebat. olmaz boyle şey. birini atsa maç bitmişti. inşallah ikinci trabzon olucak.zaten mantıklı baktıgında daha yakın gorunuyo. trabzon daha ıyı oynuyo gassaraya gore. sebat olmasa baska takıma kaybedıcekler.
Alıntıları Göster
mac 4-0 olmalıydı ne ballı su gese
quote:
Alıntıları Göster
tüh tüh tüh 1-1 oldu. yazık.
quote:
Alıntıları Göster
beraber sabri attı :(
quote:
Orijinalden alıntı: Emrah_Tr
mac 4-0 olmalıydı ne ballı su gese
Alıntıları Göster
ilginc 1-1 oldu son dakikada sebat 4 tane %100 kacırdı, ee ne demisler atamayana atarlar gese bu macı yense ne oalcak ki, sebattan 4 tane gol pozisyonu yiyosan ohooo gs ye lig 18. sini yenme yolunda basarılar diliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Emrah_Tr
ilginc 1-1 oldu son dakikada sebat 4 tane %100 kacırdı, ee ne demisler atamayana atarlar gese bu macı yense ne oalcak ki, sebattan 4 tane gol pozisyonu yiyosan ohooo gs ye lig 18. sini yenme yolunda basarılar diliyorum
Alıntıları Göster
1-1 Sabri
quote:
beraber sabri attı :(
Alıntıları Göster
ikinci yarıyı bekliyelim ben umitliyim vallaa
quote:
Orijinalden alıntı: Doğukan_Gs
1-1 Sabri
Alıntıları Göster
tebrıkler
quote:
Alıntıları Göster
arkadaslar bu macı gs nin aldıgı gosuyle bakın bu topla cok puan kaybederler ruh gibi top oynuyorlar sen sebata bile 4 pozisyon veriyosan sampionlugu haketmiyosun demektir
quote:
Alıntıları Göster
trabzonun maçlarına baktımda kolay rakipleri war beyler gs puan kaybederse onlarla kapısçaz herhalde
quote:
trabzonun maçlarına baktımda kolay rakipleri war beyler gs puan kaybederse onlarla kapısçaz herhalde
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: yakee
9 puan fark var onlarla da icerde macmız var o macı kazandıkmı isleri biter