Şimdi Ara

E+ SEGMENTİ ARAÇ KULLANICILARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E sınıfının fiyat performans ve kalite lideri şu anda net f10 bmw 520i dir. Hiç başka araç düşünmeye bile gerek yok... Düşünen varsa öyv zammından önce hızlı hareket etsin. Yeni kasa 300.000 tl üstü gelecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 96' Nissan Maxima QX v6 24valf

Bizim ihtiyar delikanli kabul olur mu kulube?

• Yasim 37. Daha once sirasiyla 320, 418 ve en sonuncu da 520i kiralik arac kullanmaktayim. Sali gunu 38 yas gunumde m paket luxury araci borusan istinyeden teslim alacagim. Kur farkinda ki guncellemeyle 216.250 tl ye geldi. Ayni aracdan 1 ay once 206.000 e aldim. Eger ki otv deki degisiklik gerceklesirse arac 248 bine gelecek, alacak olanlara duyururulur! Su asamada arac orta vadede az zarar ettirir konumda bu donemdeki alinabilir tek arac. Araci alir almaz g-force yazilim yaptirip 250 beygir 350 nm torka ulastiracagim. Jantlar siyaha boyanacak On lip arka diffuzor ve spoiler takilacak. Hk sistemin eksigi deep bass ile ilgili bagaja woofer ve amp destegi gelecek. Borusan standart olarak on cam karartmasi ve kaucuk paspas hediye ediyor. Araci bilerek ve isteyerek beyaz aldim. Cunku m paketi en iyi sekilde gosteren renk bu. Kimse yolda cok var demesin! Ben bindigim arabaya ve gozumun begendigine bakarim... Estoril blue 418 icin neyse beyaz da 520 icin o.170 bg 250 bg olduktan sonra 0-100 km 6 sn. dusuyor. Yeter artar ustu kalir. Zaten sehir ici yeterli olan performans yazilimla 2.0 motor muadillerini geride birakiyor bu maliyetlerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 6 Kasım 2016; 14:39:34 >

• Ahahahah birileri çok fena kazık yemiş...Hemde eski üretim tarihli aracı çakmışlar...

Artık tüv türk bile aracın imalat tarihine bakıyor, o tarihten itibaren 3. Yılda ilk muayne oluyor ruhsat tarihinde değil...

• RR sahibi olan hocamızı unutmuşsunuz galiba.
  • F10 Bmw 520i Modernline araca sahibiz.Zamanında araç seçerken ben de E180 ve 520i arasında kalmıştım ama performans, yalıtım ve tasarımından ötürü 520i'yi seçmiştik. E180 ise genişlik, konfor ve kalite yönünden daha iyidir.Anlayacağınız iki aracın da artıları ve eksileri var burada önemli olan ihtiyaçlarınızı belirlemek ve zevkinize uygun bir araç bulmak.

Mesela çoğu kişi M paket severken ben açıkçası Modernline'ı daha hoş buluyorum.Bence kahverengi dış tasarım, bej direksiyon ve koltuklar çok hoş duruyor.Şuan yollardaki çoğu 520i'nin standart paketli beyaz-siyah dış renk ve bej sensatec döşemeli olduğu düşünülünce onlardan ayrılmak, farklı olmak güzel bir his.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhistle-X -- 6 Kasım 2016; 17:33:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

E sınıfının fiyat performans ve kalite lideri şu anda net f10 bmw 520i dir. Hiç başka araç düşünmeye bile gerek yok... Düşünen varsa öyv zammından önce hızlı hareket etsin. Yeni kasa 300.000 tl üstü gelecek...

Fiyat performans olarak evet de kaliteyi anlamadım hocam :) W213 içinden geçer kalite olarak bence F10'un..
  • Cokta fifi 😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 6 Kasım 2016; 18:55:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

E sınıfının fiyat performans ve kalite lideri şu anda net f10 bmw 520i dir. Hiç başka araç düşünmeye bile gerek yok... Düşünen varsa öyv zammından önce hızlı hareket etsin. Yeni kasa 300.000 tl üstü gelecek...

Fiyat performans olarak evet de kaliteyi anlamadım hocam :) W213 içinden geçer kalite olarak bence F10'un..

O resimlerde gördüğün w213 lere bakma sen türkiyeye gelen e serilerine bir bak bakalım bom boş küçük ekran 80 model kadran çakma deri vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: rakkas79

Yasim 37. Daha once sirasiyla 320, 418 ve en sonuncu da 520i kiralik arac kullanmaktayim. Sali gunu 38 yas gunumde m paket luxury araci borusan istinyeden teslim alacagim. Kur farkinda ki guncellemeyle 216.250 tl ye geldi. Ayni aracdan 1 ay once 206.000 e aldim. Eger ki otv deki degisiklik gerceklesirse arac 248 bine gelecek, alacak olanlara duyururulur! Su asamada arac orta vadede az zarar ettirir konumda bu donemdeki alinabilir tek arac. Araci alir almaz g-force yazilim yaptirip 250 beygir 350 nm torka ulastiracagim. Jantlar siyaha boyanacak On lip arka diffuzor ve spoiler takilacak. Hk sistemin eksigi deep bass ile ilgili bagaja woofer ve amp destegi gelecek. Borusan standart olarak on cam karartmasi ve kaucuk paspas hediye ediyor. Araci bilerek ve isteyerek beyaz aldim. Cunku m paketi en iyi sekilde gosteren renk bu. Kimse yolda cok var demesin! Ben bindigim arabaya ve gozumun begendigine bakarim... Estoril blue 418 icin neyse beyaz da 520 icin o.170 bg 250 bg olduktan sonra 0-100 km 6 sn. dusuyor. Yeter artar ustu kalir. Zaten sehir ici yeterli olan performans yazilimla 2.0 motor muadillerini geride birakiyor bu maliyetlerle.

Benim anlamadığım M paket aracın sağını solunu neden kurcalıyorsunuz? M paketler artık eskisi gibi değil mi anlamadım. Görüntüsü var mı yapacağınız şeylerin yoksa kendi fikriniz mi?

• Ooo büyük patronu unutmuşuz
    Darkboyy abi aramıza gelip segment ortalamamızı uçur lütfen
    Konuyu canlı tutalım

• Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    98' Omega'dan selamlar o zaman
  • Aracım İbiza ama gözümde E segmentinden farkı yok
  • master97 M kullanıcısına yanıt
    Beyler patron falan ayıp oluyor
    Mal mülk geçici, Allah herkese istediğini versin
    Elimden geldiğince yardımcı olurum

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Bakıyorum gayet dolu araçlar var. Hatta coğu f10 lardaki gibi boş değil.

• 5.20i m sport
  • F10 520d exclusive

• Porsche cayenne 2013 3.0 dizel

E 200 Amg paket. Kısmetse çarşamba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E serisi 250 ise tercih edilebilir fakat 180 ise çekilmez
    520d 2 yıl,e250 makyajlı makyajsız toplam 3 yıl kullandım

• Yeni ötv de kullanıcılarımızın çoğu %74 lük vergi dilimine girecek
    2 litreliklerde dolu paketler %120
    Darkboyy kullanıcımız %168 e çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.