Şimdi Ara

E+ SEGMENTİ ARAÇ KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu başlık altında e segmenti ve üstü araç kullanıcılarını toplayıp marka ve modelle ilgili sorularımızı onlara yönlendirelim. Malum dışarıda durdurup soramıyoruz.
    Bildiğiniz kullanıcıları haberdar edin ekleyelim.

1. Augsburg
    W212 FL Mercedes-Benz E250 Bluetec Edition e

2. yaman06
    W213 Mercedes-Benz E220d exclusive

3.AutoTestPilot
    F10 Bmw 520i executive M sport, MB Cls350cdi AMG

4. rakkas79
    F10 Bmw 520i luxury M sport

5. Darkboyy
    Range Rover Sport 3.0 SDV6 Autobiography Dynamic,
    Range Rover Evoque 2.0 TD4 HSE Dynamic

6.twin turbo
    F10 Bmw 520d exclusive

7.Panmordeczka
    F10 Bmw 520i M sport

8.jeopol
    Pontiac grand prix (2005)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master97 -- 12 Kasım 2016; 11:35:54 >

• merhaba 150-160 bandında araç bakıyoruz d-e segmenti babam e180 alma taraftarı ben 520i taraftarıyım aracınızdan genel olarak memnun musunuz performans hariç çünkü e180 e ancak para yetirebiliyoruz.
  • master97 M kullanıcısına yanıt
    Multimedya sistemi,cam tavandan trim sesi alması dışında memnunum. Yalnız beyaz almayın alacaksanız. Yapılan işlemi(pasta cila vb.) Belli etmiyor vede heryerde mevcut.
  • Fakirler ölsün E 'den selamlar

Birazdan superbciler gelir.

EA2 ehliyetim var , gruba giremesem de belki amorti vurur
  • Kullanıcısı mi? Sahibimi olanlar gelecek
  • bakalım forumun zenginleri kimler
  • @augsburg
    Peki sizce e180 mi 520 i mi alınmalı

@erkmenson
    İnşallah sizin de olur

@otomobilci
    Kullanıcı veya sahibi farketmez babasının aracı da olabilir aktif kullanıcı olsun test sürüşüne çıkanları konuya dahil etmeyelim çünkü aracı tanımak için yeterli değil

Bildiğimiz kullanıcıları yazalım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master97 -- 6 Kasım 2016; 0:02:44 >
    Tercih meselesi. 5 motor ve yalıtım olarak önde ama malzeme kalitesi olarak geride. Süspansiyonlar e nin daha yumuşak,5 in biraz daha sert.

İkisininde farklı yönleri var. Tercih sizin. İçine binin mutlaka iki arabanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

Tercih meselesi. 5 motor ve yalıtım olarak önde ama malzeme kalitesi olarak geride. Süspansiyonlar e nin daha yumuşak,5 in biraz daha sert.

İkisininde farklı yönleri var. Tercih sizin. İçine binin mutlaka iki arabanında.

Performansından dolayı 5 serisine daha yakınım fakat babam e serisi taraftarı
    Forumda bildiğiniz 5 kullanıcısı veya kullanmış biri var mı
  • Hocam ben ikisini de ara ara kullanıyorum (kiralık) ne öğrenmek istiyorsunuz
    Yeni alan bir arkadaş vardı. Nickini hatırlamıyorum ama
  • E180 ve 520i kuşlandım bir kaç defa kiralayıp uzun yol yaptım ikisylede, yalıtım ve motor şanzıman bakımından 520i daha iyi geldi bana, onun dışında E180 daha ferah hissettirebilir, daha geniş gibi gelmişti, konfor ve süapansiyon bakımından ikiside birbirine yakın bence aşırı bir fark görmedim, ikiside ani yüklenmede önden kopuyor.
  • Dayımın A6 2.0 TDI 170 ps OLurmuŞaka bir yana ara,ara kullanıyorum.Soru olursa cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 6 Kasım 2016; 1:30:54 >
  • Ötv zammı bizi etkileyecek gibi gözüküyor.
    C180 coupe ve Slc180 modelleri çok güzel olmuş.
    İleride sıfır olarak almayı düşündüğüm araçlardandı.
    Ancak fiyatları artacak.
    Şimdiye kadar tek premium araç deneyimim babamın 2003 yılında Almanya'dan sıfır getirdiği Mercedes E270cdi oldu.
    O araçla tüm kıyıları gezmiştik.
    Hala o kadar kaliteli bir otomobile binemedim.
    Babam şimdi 3 serisine merak saldı, luxury line 3.20d alabilir yaza doğru ancak işine daha uygun olduğu için şimdilik Kadjar kullanıyor.
    Bende Peugeot 2008 var, E serisinin keyfini bildiğim için 2008'in konforu, kalitesi vasat geliyor.
  • e segmentde suan 520i e 180den ustundur yeni kasa alincaksa yeni 5 beklenmeli beklenmek istemiyorsa e200 gayet iyi bir tercih olacakdir e220d de gayet saglam bir arac saolsunlar testde gayet yardimci oldu mengerler bostanci bunun disinda f segment icin bence s ve 7 denenmeli o sekilde alinmali 2side bambaska araclar
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Avrupa'da yeni E'den fazla içi dolu 2015 Superb var fiyati Türkiye'de dolu fiesta ile aynı
  • dodomoco kullanıcısına yanıt
    Ben de 520 taraftarıyım fakat babam e serisinden yana motor şanzıman uyumu ve biraz daha genç işi olması benim için artı
    E220 için s için 7 için konuşmak bizi aşar ciğerimiz yetmez abi
  • Kullanıcılar eklenmeye devam ediyor
    F10 chipli 520i vardı 230 hp kullanıcıyı hatırlayan varsa ekeleyelim
    Xtrail bakıp yeni e alan kullanıcı da vardı onu da ekleyelim
    arac alincaksa suan ucuza 2.el 525xd satiliyor yada direk 0 cok gec kalinmadan 520i alin baska arac bakmaya gerek yok d sinifi ise kesinlikle direk c180 320inin gerisinde kalsada hayat 0 100 degil
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar active olsada superb var. Neden superb'ciler gelir dediniz anlamadım?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.