Şimdi Ara

e sigara ev yapımı nbase yapan arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hassas tartı ile nbase yapacağım. daha önceden ml ölçekli cem beher ile hazırlıyordum likitlerimi.

şuan elimde 500ml vg 70-30 pg sıfır nikotinli nbase var. daha önceden; 36mg nikotinli 70-30 nbaseyi 91.7 sıfır nikotinli nbaseme 8.3 ml nikotinli nbase koyup 70-30 3 mg nikotinli nbase yaptığımı sanıyordum.

gel gelelim yaptığım nbaseler değişik markalar denememe rağmen hep tatminsizlik yarattı. anladım ki bu yaptığım işte bir sıkıntı var. hassas tartı alıp daralı yurt dışı kaynaklı nbase hazırlama sitesini inceledim. elemanlar tarifleri hem ml hemde gramaj olarak veriyor.

http://e-liquid-recipes.com/create

soru: sitede pg ayrı vg ayrı şekilde veriyor. benim elimde hazır karışım sıfır nikotin nbase var. Şuan elimde olan 500 ml sıfır nikotin 70-30 pg vg nbasem için bana nikotinli nbase tarifi verebilecek bir buhardaşım var mı. benim beyin yandı çünkü.

• bazı kavramlarda hata yapıyorsunuz. elimde sıfır nikotinli nbase var diyorsunuz, bu base dir, nbase değil.
    beyin cidden yanmış, kaç mg nikotinli ve yüzde kaç oranda vg-pg istediğinizi yazsaydınız herkes cevaplardı
    msaj şubat ayında yazımış umarım artık öğrenmişsinizdir
  • Steam engine sitesine girip elindeki malzemeyi ve hedeflediğn oranları yazıyorsun o sana neyi ne kadar karıştıracağını söylüyor bu dertte burda bitiyor arkadaşım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.