Şimdi Ara

E-sigara hakkında tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E-sigara almak istiyorum ama etrafımda bu konuda bilgisi olan birini bulamadım bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye alıcaktım.
    İzmir çarşıda Target Mini buldum 270 tl veriyor marka ile ilgili bilgisi olan varmı acaba ? Küçük mod istiyorum cebe falan girmesi için target mini görünüş güzel ama aroma tadı nasıl veriyor bunlarla ilgili bilgim yok yada daha iyi bir set önerebilen varsa cevapları bekliyorum.

• Pek anlamam ben ama , arkadaşım senin linkte verdiğin gibi ufak birşey kullanıyordu kısa süre sonra Revenger diye bir marka aldı tankı daha büyük diye şuan bayağı memnun.Bildiğin 40 yaşında adamlar kim fazla duman çıkaracak diye yarışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 9 Ağustos 2017; 7:55:36 >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Güzel bir setmiş ama biraz tuzlu :) ufak , bütçe dostu ve performansı iyi olarak birşey arıyorum mesela bu target minide ısı koruma varmış oda önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeNyoOps

Güzel bir setmiş ama biraz tuzlu :) ufak , bütçe dostu ve performansı iyi olarak birşey arıyorum mesela bu target minide ısı koruma varmış oda önemli

Ufak modellerin tankı küçük oluyor ve bataryası da kısa ömürlü oluyor genelde.Harici batarya alman gerekir her türlü.Ama dediğim gibi 3-5 aydır arkdaş aldı bende arada çekiyorum sigara içmiyorum normalde ama tadı bayağı güzel geliyor
  • Sanırım forumda e-sigara bilgisi olan yok :(
  • quote:

Sanırım forumda e-sigara bilgisi olan yok :(

hocam cihazı aldınızmı memnunmusunuz
  • Eleaf iStick Pico ile başlayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye Konusu-2
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • target mini 270 mi ben 200 e alırım sana 250 ye bırakırım en azından öğrenci kardeşin kazanmış olur . tarot nano aldım bende 210 tl ye ki tarot nano senin istediğinden daha şık daha güzel daha yeni model
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Pek anlamam ben ama , arkadaşım senin linkte verdiğin gibi ufak birşey kullanıyordu kısa süre sonra Revenger diye bir marka aldı tankı daha büyük diye şuan bayağı memnun.Bildiğin 40 yaşında adamlar kim fazla duman çıkaracak diye yarışıyorlar

Vaporesso revenger

Başlangıç olarak ileaf Pico, olabilir, bizzat kullandığım smok alien 220w olabilir.

Coil i değişebilen tipte al ilk etapta. Bir de tel ve pamuğu kendinin ayarladğığn modeller var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smoke hazır coil modellere bakıyorum şuanda
    Tek zararsız materyal kanthal a1 miş smoke bunu yaptığı için bi araştırma üzerindeyim net bir bilgi alınca model tarafında buraya yazıcam
  • WebServisi kullanıcısına yanıt
    Cihazı daha almadım model araştırmasına devam ediyorum hemen almam araştırmadan
  • quote:

Cihazı daha almadım model araştırmasına devam ediyorum hemen almam araştırmadan

ben 3 tane farklı model cihaz sipariş verdim aliexpressten 1 tanesi bu vaporesso target mini, 150 tl aliexpresste, Türkiye'de fiyatlar çok yüksek
  • WebServisi kullanıcısına yanıt
    aynen 2-3 katı türkiyede ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.