Şimdi Ara

E-sim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle merhaba arkadaslar Son zamanlarda forumda cok sayida E-sim ile alakali konular gormus olabilirsiniz bunun nedeni oyun icinde bir babyboom arayisinda olmamizdir....

okumaya usenenler icin kisa ve net giricem ref linkim :http://e-sim.org/lan.527/

Burdan uye olup 7 level olursaniz size 2 gold fazladan gelecek...

MEB Desteğihttp://e-sim.org/article.html?id=35183

uye olduktan sonra :

1. ADIM: AVATAR (5XP)

Sol taraftaki çubuktan nick'inize tıklayın. Profilinize yönlendirileceksiniz. Profilinize baktığınız zaman bir resim yeri olduğunu, altında da edit profile yazdığını göreceksiniz.
    Bu bölümden e-mail'iniz veya parolanızı değiştirebilir, avatar yükleyebilirsiniz.
    NOT: Avatar yükleyerek yalnız 1 kez XP kazanabilirsiniz.

2. ADIM: TRAIN(5 XP)

Sol taraftaki çubuğun altından Train veya My Places=> Train kısmından train sayfasına yönlendirilirsiniz.

Train tuşuna tıklayarak askeri gücünüzü arttırabilirsiniz ve günlük 5 xp kazanabilirsiniz.

Ayrıca her 30 train'e 1 Super Soldier Medal kazanırsınız.

3. ADIM: WORK(5 XP)

Bir yerde çalışmak için öncelikle bir iş sahibi olmak gerekir. Bunun için Market=>Job Market bölümüne gidiniz.

Ekonomik skill'inize göre üretim yaparsınız. Haliyle de ona göre maaş alırsınız. Buradan bir işe sağdaki Apply kısmından giriniz.

Ardından her gün aynı veya başka işlerde, soldaki menü çubuğu altında bulunan work kısmından veya My Places=>Work diyerek work sayfasına ulaşırsınız
    Work Now diyerek çalışabilirsiniz. Ayrıca 30 gün üst üste çalışırsanız Hard Worker Madalyası alırsınız.

Not: Ref linkimden uye olduktan sonra bana bir PM atin online isem sizi devlet sirketine alabilirim :)

Yeni oyuncuları 4 temel ürün ilgilendirir.

1- FOOD: Günlük 10 ekmek tüketme hakkımız vardır. Ekmekler kalitelerine göre size ekstra can puanı verirler.
    Q1 10, Q2 20, Q3 30, Q4 40, Q5 ekmek ise 50 can puanı verir.
    Ekmek tüketmek için marketten ekmek alınız. Aldığınız ekmekleri sol bölümden Eat Food tıklayarak yiyebilirsiniz.

2- GIFT: Günlük 10 hediye tüketme hakkınız vardır. Ekmeklerle aynı işlevi görürler, ancak üretimi daha zordur. Haliyle daha pahalıdır.

3- WEAPON: Silahlar savaşlarda daha fazla vurmanızı sağlar. Yine train bölümünden hangi silah ile ne kadar hasar vurabileceğinizi görebilirsiniz.

4- TICKET: Biletler seyehat etmenize olanak sağlar. Soldaki çubuktan Travel kısmına tıklayarak başka ülkelere veya bölgelere gidebilirsiniz.

5. ADIM: FIGHT(1 XP)

Bir bölgede savaşmak için 2 yol vardır:

1- Savaşan 2 ülkeden birinde bulunmak
    2- Savaşan 2 ülkenin biriyle müttefiklik bulunduran bir ülkede olmak.

Aktif savaşları görmek için: Country=>Battles menüsüne gidiniz.

Buradan, bulunduğunuz ülkenin veya bir dostunun savaş durumunu görebilirsiniz.

Select Weapon kısmından vuracağınız silahın cinsini seçebilirsiniz.

NOT: SAVUNAN TARAFSANIZ SAVAŞIN OLDUĞU BÖLGEDE, SALDIRAN TARAFSANIZ BU BÖLGENİN KOMUŞUSU OLAN BÖLGEDEN VURMAK %20 BONUS GETİRİR!!!

Burda kaba olarak oyunu anlattim arkadaslar... Yukarda okudugunuz yazi 4 donem oncesi Milli Egitim Bakani ortagim Trilogical tarafindan hazirlanmistir... Kendisi su an inactive dir burdan kendisni aniyorum ve tekrar aramizda bekledigimi belirtmek istiyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GfBrt -- 10 Haziran 2012; 11:29:09 >

• FinsTernis arkadasimiz burda oyunu tanitmis ilgilenenlere :

quote:

Orijinalden alıntı: Finsternis

Türkiye İşgal Altında!

Beta sürecinin ardından web tabanlı siyaset oyunları piyasasına hızlı bir giriş yapan E-sim yeni yurttaşlar bekliyor.

Oyun, Eylül 2011 itibariyle beta sürecini bitirmiş ve oyunseverlerin hizmetine sunulmuştur. Henüz Türkçe dil desteği bulunmasa da tüm menülerin Türkçe çevirisi yapılmıştır. Oyun, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkeler arasında yaşanan politik, ticari ilişkileri farklı bir boyutta simüle etmektedir. Oyunda ayrıca savaş modülü de bulunmaktadır. Başlangıçta sıradan bir vatandaşken başbakan, bakan, general, holding patronu, gazete yazarı gibi pek çok alanda kendinize yer bulabilirsiniz. Bu bahsettiğim vasıfları kazanabilmeniz için oyuna başladığınız tarihin hiçbir önemi yoktur. Gündelik hayatta sık sık karşılaştığımız ve müdahale etmek istediğimiz ticari, siyasi, askeri ve politik olayların içerisinde, bu simülasyon sayesinde yer alabilirsiniz.

Oyunun genel durumundan bahsetmek gerekirse ülkemiz şu an Bulgaristan'ın işgali altındadır. Tamamen silinmiş durumdayız ve atağa geçmek için gün sayıyoruz.

E-sim

Oyunda iki önemli ittifak var ve savaşlar oldukça çetin geçmektedir.

Bizim de içerisinde bulunduğumuz ve kurucularından olduğumuz ittifak Fortis

E-sim

Diğer ittifak ise Bulgaristan, Litvanya, Rusya, Yunanistan, Brezilya, Romanya ve daha önce Fortis'de yer alıp taraf değiştiren Endonezya'dan oluşan Alpha

Fortis ittifağında bazı çalkantılar var. O yüzden cephelerdeki üstünlüklerini Alpha'ya kaybetmiş durumdalar. Fortis'deki güçlü devletler sınırlarını korumayı başardılar fakat bizim gibi nüfusu az ülkeler Alpha'ya yem oldular.

Oyuna kayıt olmak tamamen ücretsizdir. Günlük en fazla yirmi dakikanızı ayırmanız ve gelişmeleri takip ederek cephelerde yerinizi almanız bile yeterlidir.

Bunun dışında kendi kişisel ricam oyundaki devlet şirketlerinde çalışmanızdır. Ayrıca oyunu sever ve ayırdığınız vakti artırmak isterseniz irc kullanımı ile ilgili bizlerden bilgi alabilirsiniz. Oyun içerisinde yer alan shout bölümünden 7/24 yardım isteyebilirsiniz.

E-sim

Unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz!

Benim referansım ile kayıt olmak için;
    http://e-sim.org/lan.153/

Ayrıca oyunla ilgili ya da oyun dışı hiç farketmez, herhangi bir sorunuz olursa bana oyun içinden mesaj atabilirsiniz.

• eywallah hocam eline sağlık
  • up
  • up
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    E sim numara taşıma
    5 ay önce açıldı
    Vodafone e-sim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Isınamadım , e-republik'e devam.
  • up
  • Arkadaslar yakinda cok onemli savaslar basliyor hepinizi bekliyoruz :)

Sen yoksan 1 kisi eksigiz ! ! !
  • bana çok sade geldi oyun grafik bakımından doyurmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aperion Force

bana çok sade geldi oyun grafik bakımından doyurmadı

Oyunu 2 hafta sabrederek oynasan ve kanala gelsen cok baglar :)
  • up up up :D
  • Simdi kaydolma zamanidir :)
  • UP!!
  • UP ! ! ! ! !
  • UP
  • UPPP
  • bu oyunun ırc kısmını bı turlu anlamadım nasıl gırıcez fılan yardımcı olabılır mısınız ? sırp vatandaslıgındayım. tek basına sarmıyo oyun muhabbet lazım nıck : verdacht
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.