Şimdi Ara

E-Sim adlı bir Yeni dünya strateji oyunu. Oyunda ülkenin sana ihtiyacı var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere e-sim adında bir oyundan bahsetmek istiyorum.Bu oyunda şu anda Türkiye Bulgaristanla savaşıyor ve Marmara Bulgar saldırısıyla karşı karşıya, Türkiyenin senin gibi yeni oyuncuların yardımına ihtiyacımız var.Lütfen bu linkten oyuna kaydolarak ülkene destek ol;

http://primera.e-sim.org/lan.63131/

Oyunu genel olarak açıklarsak;herkes ülkesinde tek bir vatandaş olarak oynuyor ve ülkesinin gelişmesine katkı sağlamaya çalışıyor.Oyun gerçek hayatın simülasyonu niteliğinde asker,gazeteci,iş adamı olman mümkün(hepsini birlikte olabilirsin).Oyuna günde 5 dakikada ayırabilirsin saatlerinide çok vakit almaz verceğin vakit senin elinde.

Oyuna üye olduğunda sol panelde nickine tıklarsan açılan profil sayfanda adminin yanındaki arkadaşın benim(nickime tıkla proifilimde sağ üstte mesaj kutusu var) bana mesaj atıp sorularını sorabilirsin.

Oyunu anlatan sunum;https://docs.google.com/presentation/d/1w98jzPr0AUy5ll3kuLiWz2aDe23bzcatUYgDTyWsNNE/edit?usp=sharing

• Beyler cidden oyuncu lazım :) Oyun basit bir görünüşe sahip fakat oynun eğlencesi irc kanallarındaki muhabett :) Ve oyuncu eksikliğinden Bulgaristan'a silnememk için barış yapıyoruz. Bize oyuncu lazım kı Bulgarlara gününü göstermeliyiz. Topraklarımız haritadan silinmemesi için çok uğraşıldı. Yeni oyuncular lazım ki ilerki zamanlarda İsrail Bulgaristanı işgal edelim sayı azlığından eziliyoruz sürekli.
  • Filipinler 3.5 k Türkiye 400 küsür? İnsanların bazı duygularını sömürerek para kazanmaktan başka birişey değil kısacası vakit kaybı.
  • Para kazanmak ? Benim oynum değil ayrıca . Ben dahil tüm arkadaşlarım para vermeden oynuyoruz. Para vermek isteyende kendi bilir ama hiçbir zaman gold alınmasını tavsiye etmem açıkçası. Yani bedava oynanan bir oyun. Oyun zaten girip bakarsan öyle çok gelişmiş bir oyun değil fakat chat kanalındaki muhabbet ve savaşları kazanınca irc deki sevinme paha biçilemez :)
  • Konu güncel ve şuan polonya ve israil savaşlarıyla uğraşıyoruz yeterince oyuncumuz olmadığından vuruş gücü satan askeri birliklerden vuruş gücü satın alıyoruz. Beyler böyle oyunları seven varsa kesinlikle başlamalı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.