Selamlar arkadaşlar, bir süredir yurt dışında çalışıyor ve orada yaşıyorum. Yaklaşık 6 ay önce Türkiye'ye geldiğimde köyde internet sorunu yaşamamak için hattımı daha iyi çektiğini düşündüğüm için Turkcell'e taşımıştım. Yaklaşık 700 tl'ye internet aldım ve yine de görüşmelerde kopma olduğu için düzgün internete giremedim, aileme ev interneti bağlatmak zorunda kaldık. Hem bu üstte yaşadığım durumdan dolayı Turkcell kullanmak istemiyorum hem de fiziksel sim kartımı esim e geçirme ücreti olarak 136 tl istedikleri için hattımı başka operatöre taşıyıp taşırken de esim e geçirmek istiyorum. Bugün Turk telekom şubesine gittim, esim'e biz geçiremiyoruz genel müdürlüğe gitmen lazım dediler. Vodafone'a gittim, onlar da faturasız hattı esim'e geçiremiyoruz dediler. Param olmadığı için değil 136 tl verebilirim ama dijital ortamda yapılan ufak bir kod girme işinin ürün satın aldığım kurum tarafından ücretlendirilmesi bana düpediz dolandırıcılık gibi geliyor. O yüzden bu parayı vermek istemiyorum. Günün sonunda yine gidip Turkcell'e seve seve o parayı verecekmişim gibi geliyor. Bu konuda bilgisi, önerisi olan var mı size sormak istedim. |
Bildirim