|
Yerli e-Pasaport, e-Ehliyet ve e-Mavi Kart tanıtıldı
-
-
Yeni gelir kapıları hayırlı olsun. Yerli ve milli diye de bahsedince içimin yağları eridi :)
-
Bunda da var bir hayır.
-
Ehliyetimi yenilememiştim, yeni çıkanı bekleyeyim
-
Daha yeni yenilettik be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulama güzel. Başa gelen çekilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önümüzdeki hafta pasaport ve ehliyet için randevu almıştım iptal ettim. Acaba ne zamandan itibaren yeniler dağıtılmaya başlanır?
-
Şu ana kadar dışarıda mı üretiliyordu???
O nasıl bir bilgi ya, Belçika'daki Türklere vermiyorlar mıymış mavi kartı? 😄
Artıları ne ki?
Arkadaşlar mevcut durum nedir. Ehliyetim de kimliğim de eski tip. Bu sene sonuna kadar zaman var deniyor yenilemek için. Tek kimlikte hem ehliyet hem kimlik oluyor mu. Yoksa ikisini de tek tek yenileyecek miyim. -
İlk yatırım maliyeti yüzünden Zor durumda kalmayınca kendimiz yapmıyoruz. Bu saate kadar yapılmaması şaşırtıcı
Ehliyeti ne zamana kadar yenilemek lazım
Kimlik ve ehliyet birleştirildi. Sadece kimliği yenilesen yeter.
Açıkçası ne artısı var tam bilmiyorum yurtdışına gideceğim için pasaportu mecbur yeniletçektim, muhtemelen kendi aracımla gideceğim için de elimdeki eski ehliyeti yeni çipli ehliyetle değişireyim dedim avrupada daha rahat oluyormuş. Böyle yeni bir sisteme geçiliyorsa bari biraz daha bekleyim en güncel halini alayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 10 Mayıs 2022; 13:43:53 >
-
31 aralık 2022
-
Ne gerek var yani daha bunu değiştireli 3 sene olmadı her sene değişecekse bir değiştiyoruz bunları beleşte değil yani giren yine vatandaşa oluyor
İçişleri Bakanlığı, 1 Ocak 2016'dan önce düzenlenen ehliyetlerin yenilenmesi için verilen süreyi 31 Aralık 2022'ye kadar uzattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 10 Mayıs 2022; 13:48:11 >
-
Eğer kanun değişmediyse bu linkte ki haberde;
eski ehliyetle kimlik birleştirilmiyor, ilk önce ehliyet ve kimlik her ikisi yenilendikten sonra kimlikle birleştirme yapılacağı yazıyor.www.cumhuriyet.com.trKimlik ile ehliyet birleştirme nasıl yapılır, ücreti ne kadar?https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/kimlik-ile-ehliyet-birlestirme-nasil-yapilir-ucreti-ne-kadar-1874174
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 10 Mayıs 2022; 14:2:56 >
Yeni gelir kapıları hayırlı olsun. Yerli ve milli diye de bahsedince içimin yağları eridi :)
|
Aklımda deli sorular.... Çip krizi nedeni ile tedarik sorunu yaşandığı için Türkiye'de üreteceğiz deniyor. Bu çip krizi tüm dünyayı etkilerden bizi etkilemiyor mu? Çipi sonuçta kendimiz üretmediğimiz belli, biz nasıl tedarik edip üretim yapacağız Hadi diyelim Türkiye'de üretebilecek kapasite var şimdiye kadar neden üretmediniz? Son olarak hadi pasaportu anlarımda kredi kartı kimlik ehliyet ve şehir içi otobüs kartını birleştirmeyecektiniz madem, neden değişilik yapıyoruz?
Yaptığınız işin, KGS, OGS, HGS, SSGS, GGOS yapmaktan hiç bir farkı yok. Eminim 1/2 sene sonra hepsini birleştircez diyip, yine değişiklik yaparsınız, sonrada böyle olmuyor diyip tek tek ayırırsınız tekrar |
Sen ülkenin pasaport değerini artırmadıktan sonra istersen altın kaplama yap...
|
Para içerde kalmıyor. Telif hakları vs bir sürü şeye para veriliyor. Size yanlış bilgi vermişler. Çip üretimi için makineler vs yurtdışından gelecek. Malzemeler Yurtdışından gelecek çok daha fazla para verilecek. |
Yine Hangi Yandaşı Zengin edecekler bakalım..
Halk bunların umrunda değil. Yeter ki Para aksın.. 1 Kuruş Vergim gidiyorsa Haram Zıkkım olsun.. Yeter artık yeter.. Erken seçim İstiyoruz.. |
ne güzel değil mi?
bu tip işler için yurt dışına para gidiyordu, şimdi bu para içeride kalacak. sen neden üzüldün ki? Sevdiğin yabancı devlet zarar mı edecek ? |
Ehliyetimi yenilememiştim, yeni çıkanı bekleyeyim |
"Mevcut çipli ehliyet sahiplerinin ehliyeti değiştirmesine gerek olmayacak. Mevcut ehliyetlerin süresi bittiği zaman yeni ehliyetlere geçilecek." yazıyor.
Yazma var da okuma yok sanırım? |
Benzer içerikler
- biyografi sözleri
- apple intelligence türkiye ne zaman gelecek
- tbt nedir
- yüksek çözünürlüklü uydu görüntüsü
- instagram takipçi hilesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X