Şimdi Ara

Türkiye'ye girişte 2. telefona el konulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Kısa bir süre sonra yurt dışına çıkacağım 1 haftalık. Şöyle bir sorunum var. Ben 2 adet telefon kullanıyorum. Birisi ana telefonum, diğeriyse sadece kamerası iyi diye yanımda götürmek istiyorum fakat 2. telefon, yurt dışından hediye geldiği için IMEI kaydı yaptırılması gerekiyor. Geçenlerde kapandı.

Yurt dışına çıkıp, döndüğümde havalimanında bende 2 telefon birden görürlerse, birisini alırlar mı, el koyarlar mı?

• Hayır öyle bir şey olmaz. Çift telefon kullanan bir sürü insan var. Ama valizinizde kutusu açılmamış 2 tane yeni telefon olursa o zaman el koyma hakları var.

• Sebastianbjk kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Biraz araştırdım fakat net bir bilgi bulamadım. Bir öyle, bir böyle diyorlar. Yani, dediğinize göre kesin bir şekilde sıkıntı çıkmaz değil mi? 2 telefonumdan birisine IMEI atıldı (kayıt yaptırılmadı IMEI atıldı yani telefon kaçak durumunda) diğerineyse IMEI kaydı yapılmadı, şu anda aramalara kapalı.

• IMEI, kaçak, yasal kayıtlı, kayıtsız vs. fark etmez. Cebinizdeki telefona hiçbir şey diyemezler.

Kutusu açılmamış birden fazla yeni telefon sokmaya çalışırsanız o zaman problem olur.

• Sebastianbjk kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam. Uçağım yarın kalkıyor ve iki telefonumu da yanıma alacağım. Umarım sıkıntı olmaz. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.