Şimdi Ara

E-SIM referans paylaşımı (Ana Konu) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
27
Favori
9.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0

• BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.

Kod = 4M65QJBK

Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,

apply the code: 4M65QJBK

at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bnesim için 5 euro indirim kodumu ödeme adımında kullanabilirsiniz, teşekkürler.
    Kod:
    SKNCFN97

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnesim 5 euro indirim koduyla sadece 2 euro ödeyerek Turkcell şebekesinde de kullanabileceğiniz 10 gb internet paketini alabilirsiniz. kod:

EMSMDE7V

• BNESIM için kullanabileceğiniz 5 Euro indirim sağlayan kodum aşağıdadır. Ödeme sayfasında Use Coupons diyerek kullanabilirsiniz.

8NWHPK64

• Firsty ile reklam izleyerek tüm dünyada düşük hızda sınırsız İnternet yada günlük ücret karşılığı sınırsız internet(Ücretli sınırsız olanda kaç gbtan sonra hız düşeceği yazmamış ama testlerde 5mbps hıza düştüğü görülüyor 2gb kullanimdan sonra 1mbpse düştüğü görüldü. First class pakette düşmediği yazıyor)

Günlük sınırsız paketler.

Dünyanın neresinde olursanız olun mobil veri Firsty ağına şimdi katılın ve DSXN-6KLA referans kodum aracılığıyla ilk satın alma işleminizde 3 € indirim kazanın Firsty uygulamasını hemen indirin:

https://1firsty.onelink.me/64B4/referral?af_dp=1firsty.onelink.me%2F64B4&af_referrer_customer_id=1741203491312-7010895954373537433&c=default&af_referrer_name=sava+slymn&af_referrer_uid=1741203491312-7010895954373537433&pid=af_app_invites&af_channel=mobile_share&promoCode=DSXN-6KLA&af_siteid=com.firsty.app&userId=uVgofuprGAahhjfogcC04UH

8FIB3

Bnesim ilk alımda 5euro indirim veren kod
    W9JG2SH1
    Türkiye'de geçerli aylık 10gb 76TL
    Türkiye dahil Avrupa'da geçerli aylık 5gb 75TL
    Bnesim ömür boyu paketlerde mevcuttur
    Türkiye paket bitene kadar geçerli 5gb 37TL
    Türkiye dahil Avrupa ömür boyu 3gb 40tl
    Referans kodu ile en ucuza alınan paketleri listeledim. Daha yüksek GB içeren paketler mevcuttur.
    Ömür boyu paketleri telefonunuza kurup istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
    Büyük paket almak yerine yeni hesaplar açıp farklı kredi kartı ile ödeme yapmak ve referans kullanmak şartıyla istediğiniz kadar alabilirsiniz.
    Avrupa'nın bir ülkesinde 3gb yetmeyebilir telefonunuza 5tane süre sınırsız e sim kursaniz 15gb yapar Avrupa'da bir ülkeye gittikçe kullanırsınız. Kurulum yaptıktan sonra simkart değişikliği esnasında internetiniz olmasına gerek yoktur diye hatırlıyorum. İlk kurulumda internete bağlı olmanız gerekmektedir

Redteago ilk alımdan sonra 3 dolar kazandıran kod
    SULE0084
    Türkiye dahil Avrupa'da geçerli günlük 300mb sonrası sınırsız 0.5mbps 24lira

Firsty ile reklam izleyerek tüm dünyada düşük hızda sınırsız İnternet yada günlük ücret karşılığı sınırsız internet(Ücretli sınırsız olanda kaç gbtan sonra hız düşeceği yazmamış ama testlerde 5mbps hıza düştüğü görülüyor 2gb kullanimdan sonra 1mbpse düştüğü görüldü. First class pakette düşmediği yazıyor)
    Günlük sınırsız paketler.
    Dünyanın neresinde olursanız olun mobil veri Firsty ağına şimdi katılın ve DSXN-6KLA referans kodum aracılığıyla ilk satın alma işleminizde 3 € indirim kazanın.

• BNE esim

5 Euro’luk referans kod: 48T5E497

• Merhaba Katar ve Arap yarım adasında BNEsim kullandım çekimi kullanımı harika internetiniz çabuk bitmiyor 3 gb 15 gün yetti aktif kullanımda

İlk alımda güzel bir indirim için kod : S8DMHVFE

BNE esim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mgurkn1 -- 6 Nisan 2025; 13:26:30 >
  • Bnesim için 5 euro indirim kodumu ödeme adımında kullanabilirsiniz, teşekkürler.
    Kod:
    SKNCFN97

• BNE esim

Güncel 5 euro indirim referans kodum:

G2ZD1GVD

tüm paketlerde kullanabilirsiniz. toplam 5 euro luk indirim sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadullahkisi -- 7 Nisan 2025; 20:9:9 >
  • İsviçre, Avusturya, İtalya, Çin, Japonya ve Birleşik Arap Emirliklerinde rahatlıkla kullanıldı.

34 ülke içeren Avrupa paketinde Türkiye de dahil olduğu için burada etkinleştirip seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Türkiye için €2,08 ödeyerek 10GB paket alabilirsiniz. 

Avrupa 34 ülkede geçerli(Türkiye dahil) 5GB interneti de €2,06 ödeyerek alabilirsiniz. 

BNESIM uygulamasında ödeme adımında coupon code yazan yere 543ECMNF yazıp apply diyerek €5 anında indirim elde edebilirsiniz.

• Mobimatter indirim kodu VISCE65198

Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0

Kod:
    SKNCFN97

• BNESİM 5 euro indirim kuponum:G0MN8UJA
    (Data paketi sectikten sonra kupon kısmına yazınız)

• Bnesim 5 euro indirim koduyla sadece 2 euro ödeyerek Turkcell şebekesinde de kullanabileceğiniz 10 gb internet paketini alabilirsiniz. kod:

EMSMDE7V

Kod:
    SKNCFN97

• BNESIM için kullanabileceğiniz 5 Euro indirim sağlayan kodum aşağıdadır. Ödeme sayfasında Use Coupons diyerek kullanabilirsiniz.

8NWHPK64

• bnesım 5 euro indirim kodu.. aylardır kullanıyorum gerçekten müthiş ve sorunsuz!

uzb55nmn

Kod:
    SKNCFN97

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.