Şimdi Ara

E-SIM referans paylaşımı (Ana Konu) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
27
Favori
9.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bnesim uygulamasında 5 euro indirim için bu kodu kullanırsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.

ZDJ77DFF

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bnesim için 5 euro indirim kodumu ödeme adımında kullanabilirsiniz, teşekkürler.
    Kod:
    SKNCFN97

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BNESIM için kullanabileceğiniz 5 Euro indirim sağlayan kodum aşağıdadır. Ödeme sayfasında Use Coupons diyerek kullanabilirsiniz.

8NWHPK64

• Herkese selamlar, iyi forumlar.

Mobimatter kullaniyorum, konuda son paylasilan kod hangisiyse onu e sim alimlarimda kullanirim takip ediyorum.
    Iki tarafinda kazandığı 5$ hediyemin kodu ise: CAGAT37552

• Mobimatter indirim kodu VISCE65198

Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0

• Türkiye için €2,08 ödeyerek 10GB paket alabilirsiniz. 

Avrupa 34 ülkede geçerli(Türkiye dahil) 5GB interneti de €2,06 ödeyerek alabilirsiniz.

(34 ülke içeren Avrupa paketinde Türkiye de dahil olduğu için burada etkinleştirip seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz)

BNESIM uygulamasında ödeme adımında coupon code yazan yere 543ECMNF yazıp apply diyerek €5 anında indirim elde edebilirsiniz.

• Bnesim için 5 euro indirim kodumu ödeme adımında kullanabilirsiniz, teşekkürler.
    Kod:
    SKNCFN97

• Bnesim 5 euro indirim koduyla sadece 2 euro ödeyerek Turkcell şebekesinde de kullanabileceğiniz 10 gb internet paketini alabilirsiniz. kod:

EMSMDE7V

Kod:
    SKNCFN97

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.