Bnesim 5€ euro indirim veren kod: AUPK3VAF Ek paketler pahalı geldiyse deneyin 10 gb paket yeni gelen zamla ̶2̶3̶5̶ ̶T̶L̶ yerine indirim kodunu kullanırsanız 76 TL'ye gelecek. |
E-SIM referans paylaşımı (Ana Konu) (3. sayfa)
-
-
ZDJ77DFF referans koduyla bnesim de 5 euro indirim sağlayabilirsiniz -
bir çok esim data sağlayan firma var, onlardan data paketleri alın zaten ilk alımda referans kodu vs kullanırsanız çok çok ucuza geliyor.
ister yurt içi ister yurt dışı paketler alabilirsiniz, süreli ya da süre sınırsız paketleri ihtiyacınıza göre alabilirsiniz.
bazı firmalar şu şekilde;
bnesim ( " gqq5fxuh")
mobimatter
redteago ("BYNI0001")
global yo
nomad
roamless (" pb8tz")
jetpac (" NIH6NN2x")
esimtr
eskimo
ben bnesim, redteago, jetpac ve esimtr'yi kullandım ve memnun kaldım.
referans kod ihtiyacı için parantez içine kod ekledim.
-
Mobimatter indirim kodu VISCE65198
Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0
-
BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.
Kod = NUTXW2WU
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,
apply the code: NUTXW2WU
at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
app storeBNESIM: 5G eSIM Data profileshttps://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
-
Bnesim için 5 euro indirim kodumu kullanabilirsiniz.
Kod:
SKNCFN97 -
Bne esim 5euro indirim veren kod
1S0Z86FE -
4 aylığına Türkiye içinde farklı bir yerdeyim. PC için internet sorunum var. Sınırsız veya yüksek gb en ucuz tarifesi olan e-sim önerilerinizi referanslarınızla birlikte bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggPatriot -- 14 Aralık 2024; 22:49:7 > -
Şuan kullandığım Redteago 100gb 6ay geçerli 35 dolar. Turkcell ve Turktelekom çeken her yerde çeker.
Sınırsız yine redteago ama 300mb sonrası 0.5mbps günlük 0.7 dolar.
Full sınırsızlar var
Holafly ve İlocallme firmalarını inceleyiniz. Bazı paketler hız düşümlü bazıları hotspot kısıtlı vs...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 14 Aralık 2024; 23:33:41 > -
Mobimatter için ref gerekirse
MCDIL44760 -
BNE e-SIM 5€ : Paket satın alırken “SHUUDZAR” kodunu girerek 5€ indirim alın. -
Bnesim 5€ euro indirim veren kod: AUPK3VAF
Ek paketler pahalı geldiyse deneyin
10 gb paket yeni gelen zamla ̶2̶3̶5̶ ̶T̶L̶ yerine indirim kodunu kullanırsanız 76 TL'ye gelecek.
-
Bnesim ilk alım esnasında 5euro indirim veren kodum
ERM4Z4H6
Redteago ilk alımdan sonra 3dolar kazandıran kodum
ARSL0056
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bsbsbs bs -- 15 Aralık 2024; 19:31:23 > -
Mobimatter indirim kodu VISCE65198
Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0
-
Bnesim için 5 euro indirim kodumu kullanabilirsiniz, teşekkürler.
Kod:
SKNCFN97
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X