|
E-SIM referans paylaşımı (Ana Konu) (2. sayfa)
-
-
Mobimatter için kodunuzu kullanarak esim aldım,
Yeni üyeler için zincir kuralım. Her isteyen bir önceki üyenin kodunu kullanarak kendi kodunu paylaşsın.
Kod ile Mobimatter üzerinden ilk alışverişinizde size de bana da alışveriş tutarının yarısı kadar hediye bakiye. (Max. 5$)
Benim kodum:
H.AVB93003
-
Roamless kullanmak isteyenler için referans kodum:
74M00
1 Aralık tarihine kadar 10 usd yüklemeye 10 usd hediye ediyor. 20 usd yüklerseniz 10 usd + 5 usd kazancınız oluyor.
-
İlk kez satın alımlarda;
Mobimatter indirim kodu VISCE65198
Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0
-
BNESİM için ilk alımda 5 euro indirim yapan kod.
Kod = 4M65QJBK
Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,
apply the code: 4M65QJBK
at checkout, and enjoy a €5 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!
app storeBNESIM: 5G eSIM Data profileshttps://apps.apple.com/us/app/bnesim-5g-esim-data-profiles/id1598924185
-
Mobimatter indirim kodu: SAMED86339
Bnesim indiirm kodu: QG9SA5ER
-
bir turkcell olarak e sime bnsim yükledim. çok iyi ttkom bağlandı. 1dk aldı 5euro hediye verdi. 1gb 23tl 1gün değil 1ay üstelik. kullanılır bu. bittikçe gb alınır. çok iyi oldu.
bu numara558977xxx şeklinde bir numara verdi. bu numara ile telegram wahatsapp kullanılıyor mu. birde bunun ön kodu ne bizim+90 mesaj servisi var mı. turkcell rahata geçesim var sms yok onda.
herkes yazmış 4NC973PK 5 EURO VEREN KOD
BİRAZ DAHA VERİP AYLIK DEĞİL SÜRESİZ GB ALABİLMEK GERÇEKTEN HARİKA.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 4 Aralık 2024; 8:13:46 > -
Kodunuzu kullandım
Teşekkürler
-
hem arama hem internet açık esim hangisini önerirsiniz ona göre referans kullanayım. yurtdışına gideceğim arama özelliği de olsun whatsapp vsde çalışsın istiyorum. yani aldığım esim numarasına whatsapp da istiyorum.
-
teşekkürler. numaranızı sizde yazın 2 euro veriyor ekleyen olursa. kullanan arkadaşa da 5 euro. 6 euro gelmiş hesabıma. ona da aylık 10gb daha alırım. teşekkürler.
-
Mobimatter indirim kodu VISCE65198
Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 5 Aralık 2024; 20:12:46 > -
Bnsim indirim kodu. BA48X88D -
Kullandim hocam bnsim.. -
Mobimatter kodu: IG.BA91649 -
Güncel İndirim Kodu: D0VAB89H
BNESIM uygun fiyatlı ve süresiz paketleri ile şu anda en popüler E-Sim firmalarından biri.
Üstelik tüm Avrupa'da geçerli ve pek çok ülkede 5G destekli.
Siteye üye olun ve kendinize uygun bir e-sim paketi seçin. ödeme sayfasında yukarıda verdiğim indirim kodunu kullanabilirsiniz.
Paket alırken 3 seçenek olduğunu unutmayın.
PAY AS YOU GO Paketleri tavsiye ederim.
Süre sınırı yok kullanmadığınız gigabyte'lar bir sonraki seyahatinize kadar kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wishhardone -- 7 Aralık 2024; 23:40:25 > -
İndirim Kodu: NK18BWUP
BNESIM uygun fiyatlı ve süresiz paketleri ile şu anda en popüler E-Sim firmalarından biri.
Üstelik tüm Avrupa'da geçerli ve pek çok ülkede 5G destekli.
Siteye üye olun ve kendinize uygun bir e-sim paketi seçin. ödeme sayfasında yukarıda verdiğim indirim kodunu kullanabilirsiniz. -
E sim alırken mutlaka fiyatları karşılaştırın
Tayland uzakdoğu seyahatim de AIRALO , BNE-eSIM e göre %50 daha uyguna gelmişti hem de sınırsız internet vardı.
Avrupa ve dünya geneli için F/P olarak tabiki BNE eSIM açık ara önde. Bu forum da birinin attığı ref sayesin de Amsterdam gezisin de 5GB veriye 1€ gibi komik bir rakam ödemiştim.
BNE-eSIM ve AIRALO İndirim kodları :
BNE e-SIM 5€ : Paket satın alırken “SHUUDZAR” 5€ indirim kodunu kullanın.
AIRALO 3€ : Kaydolurken “CAGRI3693” 3€ referans kodunu kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 8 Aralık 2024; 4:4:9 > -
Bnesim 5euro indirim veren kod.
ZG4JF33R
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X