Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.101
Cevap
366
Favori
227.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Airola kullandım ondaki gibidir sanırım Redteago girdiginizde aldığınız e-sim gözükür onu taratacaksınız ben e-sim QR başka telefondan resmini çekip kullanacagın telefonda okutun. Şimdi baktım sizde mailde geliyor sanırım maşlinize gelen QR kodu telefonunuzdan okutabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahim54 -- 1 Haziran 2023; 14:42:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrahim54 kullanıcısına yanıt

Şuanda aktif görünüyor ama ben kapattım. Oraya gittiğimde aktif edeceğim. Yerel ağa bağlandığında başlayacak gibi bir not yazıyordu paketi alırken.

• Arkadaşlar MOBİMATTER e Simi deneyimleyen oldu mu?
    Tavsiye eder misiniz?

• Arkadaşlar bu e-sim kktc de geçerli oluyor mu?

• Redteago'dan şaşmayın arkadaşlar, $3'lık haftalık 1 GB Avrupa paketini ücretsiz almak için MUST0051 kodunu kullanabilirsiniz.

• Redteago uygulamasından bakiye yükleyince uygulama yönlendiriyor. Aktifleştirme işlemi biraz sürüyor hatta hata verebilir ama yine de aktif oluyor hat. Paketi de aktif etmeniz lazım, yükleyince hemen aktif olmuyor, uygulama da görürsünüz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esim de ubrr grab gobi uyg kullanilamiyor cunku kayit icin giriste telf no istiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • montezumas M kullanıcısına yanıt

11 mayıs gününden 3 günlüğüne sırbistandaydık. Havalanında inice data paketi aldık. 15 GB kredi kartında 140₺ gibi bir rakama denk geldi gayet yeterli oldu büyük dosylarla transfer yapmamıza rağmen.

Tavsiyem odur ki; kuru düşük olan ülkelerde olduğunuz hava limanı veya daha küçük yerlerden paket edinmeniz. Euro ve dolara girişince işler biraz abartılaşıyor gibime geliyor...

• Kurban bayramında 1 haftalığına İspanya'da olacağım. Data için hangi operatörü önerirsiniz?

• E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.
    Evet arkadaşlar sıkıntısız bir şekilde Hacda E-sim kullanabildiler Ailem sıkıntısız bir şekilde arayıp konuştum uygunada geldi 3 gb 165 tl verdim. Denemek için 3 gb almıştım berki kullanamazlar diye ama bitmeye yakın ek paket alınabiliyor gayet işimizi gördü tavsi edilir. Yardımcı olan seçenekler sunan jordi arkadaşa çok teşekkür ederim
    Referans numaramı kullanmak isterseniz : EMRAH6184
    Yada alttaki likten direk satın alabilirsiniz yardımcı olan

eSIM teknolojisini denediniz mi? Airalo'dan ilk eSIM veri paketiniz için 3 USD indirim alın. Kaydolurken veya ödeme adımında EMRAH6184 kodunu kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahim54 -- 2 Haziran 2023; 17:34:30 >

• Noo Pasaran N kullanıcısına yanıt
    Bu siteden bakabilirsiniz en uygun hangisiyse kullanabilirsiniz..

esimdb
    Compare eSIM for Spain - Find the best prepaid data plans for travelers
    https://esimdb.com/spain

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Rica ederim..

Problemsiz şekilde kullanmalarına, yurt dışına çıktıktan sonra herhangi bir sorun yaşamamalarına sevindim.. Sonuçta yabancı bir diyarda, ilk ihtiyaçlardan birisi "iletişim" oluyor. Kaldı ki insanlar yaş aldıkça, teknolojiye de bir o kadar yabancılaşabiliyorlar. Bizlere bile yeni gelen teknolojiyi bilakis onların kullanmasını bekliyoruz..

Bu vesileyle, Allah ibadetlerini kabul etsin.

Konu başlığına da farklı bir ekleme yapayım.. Aslında bu konudaki eSim teknolojisi zaten en uygun fiyatlı çözüm olmakla birlikte, çok sık yurtdışına çıkanlar için bir aralar adı Tep Wireless olan şimdi TravelWiFi adı ile piyasada olan bir teknoloji mevcut. Burası daha önce, taşınabilir WiFi cihazı satmakta/kiralamaktaydı. (bizdeki Turkcell VınnWifi cihazının uluslararası versiyonu gibi düşünebilirsiniz) İçerisindeki sim kart, hemen hemen tüm dünyada geçerli idi. Sadece size paket satın alıp yüklemek alıyordu. Taşınabilir WiFi cihazı olduğu için de, sadece siz değil, beraberinizdeki kişiler ve/veya farklı cihazlarınızla da internete girme imkanı sunuyordu.. Fiyatları çok uygun olmayabilir ama en azından aklınızın bir kenarında olsun..

Hatta Viyana'da kaldığım bir otelde, bu cihazı odalara da koymuşlardı. (Tripadvisor link) Bir nevi otel müşterilerine, ücretsiz olarak, şehirde gezerken kullanabilecekleri (taşınabilir cihaz üzerinden) internet imkanını sunuyorlardı.

• Arkadaslar 7 gun Almanya seyahatim boyunca eSIM alip kullanmak istiyorum. Almanya icin en mantikli tercih ne olur deneyimi olan var mi acaba?

• Fiyatlar için bu siteye bakabilirsiniz en uygun olanı bulup telefonunuzda destekliyorsa kullanabilirsiniz.Almanya kullanmış olana arkadaş varsa bilgi verir sanırım..

esimdb
    Compare eSIM for Germany - Find the best prepaid data plans for travelers
    https://esimdb.com/germany

Turkcell güncellenen fiyatı ile Suudi Arabistan paketini tekrar kullanıma açtı.

https://www.turkcell.com.tr/yurt-disi/yurt-disinda-kullanim/suudi-arabistan-300-dk-paketi

Dönem itibariyle, Hac nedeniyle halen gidişler devam ettiği için; alternatif olması açısından paylaşmak istedim.

• Bulgaristan için daha önce kullanan arkadaş var mı tavsiye vs ?

• Cihazım ip14 yurt dışı kayıtlı cihaz.
    1 turk telekom fiziki sim ve turkcell e-sim mevcut şuan telefonumda yurt dışına çıkarken e-sim aldığımda mevcut e sim siliniyor mu ?

• Sürekli yurtdışına çıkan biriyseniz ve İspanyaya yolunuz düşerse Vodafone ön ödemeli hat alın. 10euro yüklemeye İspanya içi 25+25 Gb veriyor. Diğer ülkelere (Türkiye'de dahil)ise 10gb veriyor ve 28 gün geçerli oluyor. Ayrıca 300 dk arama hakkınız da oluyor. Yurtdışında internet bitmezse Türkiye'de kullanmaya devam ediyorum.1 buçuk yıldır kullanıyorum.

Sürekli seyahat ettiğim için TP Link'in küçük taşınabilir modeminden aldım hat değiştirme ile de uğraşmıyorum. Vodafone Wifi ile hem Türkiye hattıma gelen aramaları cevaplıyorum hem de Türkiye'yi rahatça arayabiliyorum.

Paket Fiyatları linkten inceleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 8 Haziran 2023; 22:28:40 >

• Merhaba, yeri tam burası değil belki ama, hem başlıktan yararlanarak yurtdışı gezimi yaptığımı, RedteaGO üzerinden aldığım data hattımı sorunsuzca kullandığımı belirtmek hem de bir soru sormak istiyorum. Pasaportuma telefon kaydı yapmak için ülkeye girişten itibaren ne kadar sürem var, 365 gün gibi okudum ama tam net bilgi bulamadım. Yani hakkım ne zaman yanar

• Arkadaşlar Turkcell de şu an e sim ücreti ne kadar?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.