Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zoombye Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.109
Cevap
365
Favori
228.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

365 gün içinde kayıt yaptırmanız gerekiyor.

• bk_tr kullanıcısına yanıt

Ben de bunu almayı düşünüyorum Kore için, kullanan oldu mu arkadaşlar?

• jordi J kullanıcısına yanıt
    Bingilendime için çok teşekkürler yeni gidecek hacı adaylarının işine yarayabilir. Paketi biraz daha fazlalaştırmışlar fiyatını yüksetmişler görünüyor.

Ailemle Airalo ile şuan sıkıntısız İMO ile ve Facetime ile rahat rahat görüşüyoruz şimdilik bir sıkıntı yaşamadık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugberk16 kullanıcısına yanıt
    Airalo sudi arabistanda ailem rahat rahat kullanıyor ben temmuzun 7 gibi Bulgaristana gidecem ve kullanacam ordada bir sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum.

• Eylülde 10 günlüğüne mısır'a gideceğim,Mısır için olan paket varmı yada kullanan?

• cycIone kullanıcısına yanıt
    Mısır için altaki liklerden bakabilirsiniz ama mısır digerlerine göre pahalı gözüküyor sanki nedendir anlamadım. E-sim karşılaştırma sayfasındada mısır çıkmıyoru göremedim.
    airalo
    Mısır eSIM, 9.5 $ başlangıç fiyatı | Dünyanın ilk eSIM mağazası · Airalo
    https://www.airalo.com/tr/egypt-esim

• denizkent D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • goktufan G kullanıcısına yanıt

Burası daha uygun gibi. kullanan var ise yorum yazarsa iyi olur.

• berke_han kullanıcısına yanıt

Bilgi için çok teşekkürler. Bize 3 hafta sonra ispanyada olacağız.

Bu bahsettiğiniz hat fiziksel sim olarak mı veriliyor? Gidince havaalanından alabilir miyiz? Yoksa esim mi?

• cartok kullanıcısına yanıt

Vodafone'un sitesinde ücretsiz esim de alabileceğiniz yazıyor. Benim telefonum esim desteklemediği için fiziksel sim ve modemle işimi görüyorum. Gideceğiniz şehrin havalimanında varsa alabilirsiniz. Yoksa şehirdeki Vodafone bayilerinin adresine bakın. bizim ülkedeki gibi her köşe başında bir bayii yok.

• Merhaba! Arkadaşlar. Bayramda ingiltere yolculugum var. Hali hazırda elimde kayıtsız e simli 14 pro bulunmakta. Btk kayıt süresi bitimine 3 ay var. Sorum şu. 3 ay bitiminde turkcell e sim e geçmeyi düşünüyorum. Yurtdışına cıktıgımda airalo e sim kullanırsam e sim sürem başlar değil mi.
    Uzman arkadaşlardan destek bekliyorum tşk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • overdozz kullanıcısına yanıt
    Yurt dışına çıktığınızda Airalo aktif edersen E-sim kullanırsınız türkiyede sinyal almadıysa türkiyedeki süre başlamaz dönüşte türkiyeye girmeden kapatırsanız Esiminizin hakkı başlamamış olur. E-sim olsun fiziki hat olsun türkiyeden sinyal aldığında süreler başlar.

• Yakın zamanda eşimin İtalya yolculuğu olacak. Telefonu e-sim desteklemiyor. İnternet için ne önerirsiniz?

• berke_han kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• emrahim54 kullanıcısına yanıt

Çok tşk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobimatter kullanan oldu mu arkadaşlar, fiyatı çok uygun gözüküyor?

• Arkadaşlar selamlar, Yunanistan ve İtalya da geçerli e sim daya paketi tavsiye edeceğiniz var mı ? Yunanistan kısmı olmasa da olur

• scorpit kullanıcısına yanıt
    AİRALO E-sim fiyatı Altaki liktedir kesenize uygunda ve telefonunuz destekliyorsa kullanabilirsiniz. Benim referansımla üye olursanızda 3usd indirim alabilirsiniz bilginize.
    airalo
    İtalya eSIM, 4.5 $ başlangıç fiyatı | Dünyanın ilk eSIM mağazası · Airalo
    https://www.airalo.com/tr/italy-esim

eSIM teknolojisini denediniz mi? Airalo'dan ilk eSIM veri paketiniz için 3 USD indirim alın. Kaydolurken veya ödeme adımında EMRAH6184 kodunu kullanın.

Bu linktende diger e simleri görebilir karşılaştırabilirsiniz fiyatı hangisi size uygunsa seçebilirsiniz.
    esimdb
    Compare eSIM for Italy - Find the best prepaid data plans for travelers
    https://esimdb.com/italy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahim54 -- 12 Haziran 2023; 14:45:30 >

• goktufan G kullanıcısına yanıt

Bende merak edıyorum. fiyatı uygun. kullanan olduysa mobimatter lütfen yorumlarını bekliyorum.

• Yurtdışı E-Sim olarak Airlo uygulaması çok iyi. Fiyatlar uygun ve çoğu ülke mevcut. Peformans baglantı gücü ve hızı olarak ben çok memnunum ve yurtdışı gezilerimde bunu kullanıyorum. Aşağıdaki kod ile de 3$ lık indirim sağlayabilirsiniz. İndirim ile Avrupada çoğu ülkede 1 Hafta 1 GB internet 1,5$ a düşüyor.

İndirim kodu : HARUN7301

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.