Bildirim
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (156. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kazakistan veya orta asya icin onerisi olan var midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arama ücretleri için Türkiye’deki şartlar geçerli, yabancı bir numarayı ararsanız Türkiye’den yabancı bir ülkeyi aramış gibi ücretlendirilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bne esim yeni üyelik açarak yeniden ilk ödeme kuponlarını kullanamıyor muyuz acaba?
Yeni üyelikler açıp, kodları devamlı kullanabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Zoombye
Bne esim yeni üyelik açarak yeniden ilk ödeme kuponlarını kullanamıyor muyuz acaba?
Bir türlü beceremedim hocam, kodu ekleyip indirimli ödemek istediğimde payment failed hatası veriyor, kodu kaldırdığımda ödeme adımına gidiyor. Çözemedim bir türlü, ikinciye izin vermiyor belki diye yorumladım
Yeni sanal kart oluşturun, veya farklı kart kullanın düzeliyorquote:
Orijinalden alıntı: Zoombye
Bir türlü beceremedim hocam, kodu ekleyip indirimli ödemek istediğimde payment failed hatası veriyor, kodu kaldırdığımda ödeme adımına gidiyor. Çözemedim bir türlü, ikinciye izin vermiyor belki diye yorumladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 11 Şubat 2025; 22:10:38 >
Teşekkürler hocam farklı kart deneyince oldu
-
Yani normal olarak gelmesi lazım hocam ama Türkiye de neden aktif olmadı acaba, ben de anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uluslararası dolaşım, roaming, veri dolaşımı.
-
Bütün ayarlarınız doğruya, ara ara uçak moduna alıp - kapatın. Bazen geç yakalayabiliyor...
-
Uluslararası kapalıymış, teşekkürler👍
Teknoloji ile arası pek iyi olmayan ve yurt dışına çıkış yapacak yakınım için e-sim ile internet paketi alarak,uçuşundan 1 günce telefonuna tanımlamak ve paketi aktifleştirmek istiyorum. Kısacası uçağı varış yaptığında gideceği ülkede ek bir ayar yapmadan internet erişimi olsun istiyorum. Bahsettiğim şekilde gerekli ayarları telefonuna yapmam durumunda herhangi bir problemle karşılaşma ihtimali var mı ?
-
Mısır ve yavru vatan kuzey kıbrıs için de yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar birşey merak ettim;
E-sim destekli tablet varmı?
Bence sadec Apple ipad serisi!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ipad alırken cellular versiyonu alırsanız evet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X