bnesim de x2 data veren bi yöntem vardı işe yarıyor mu hala acaba? |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (159. sayfa)

-
-
Bir F.B.I. başvurusunu sonuçlandırabilmek için Birleşik Devletler numarası alabileceğim cüzzi fiyatlı e-sim var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sharm havalimanında indiğinizde pasaporttan geçince çıkışa yakın zaten operatörler satıyorlar.3 Tane hat var. Vodafone, Etisalat ve We telekom .
Ben mısır yerel şirketi Etisalat'ın hattını aldım 23 gb internet, 60 dk konuşma 1 aylık toplam 8$ verdim. Arkadaşım da aynı şartlardan Vodafone aldı 9$'a.Çöl ortasında bile 4g çekiyordu bazı noktalarda 3g ye düştü o okadar.
Whatsapp üzerinden arama yapılamıyordu, mısır hükümeti yasaklamış sanırım. Ama instagram üzerinde görüntülü ve sesli görüşme yapılabiliyor bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 28 Mart 2025; 20:14:49 > -
Teşekkürler hocam
Rica ederim, çarşı veya dışarıdan bir şey alacaksanız pazarlık edin.100 dedikleri şeyi 50-30 a verirler. Herkes para ister havalimanındaki polisler ve görevliler dahil vermeyin. Yanınızda dolar götürün, euro geçmez.
Sormak istediğiniz birşey olursa pm atın yardımcı olmaya çalışayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 28 Mart 2025; 21:36:35 > -
Bugün üsküp'ten geldim bnesim gayet iyi çalıştı 4g.Hiçbir kısıtlama yok.
Paket bu:
https://shop.bnesim.com/plans/mk/
3 gün için 3 gb paket aldım, iphone üzerinden paylaşım ile nerdeyse her an 2 kişi kullandık. Fazlasıyla yetti.
-
Yurt dışına cıkmadan ve e-sim almadan mutlaka yaziyi inceleyin
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161036511
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazım Tanrıverdi qegVN -- 30 Mart 2025; 14:41:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkcell için yazıyorum
roamingi veya interneti kapatacaksınız+açmayacaksınız!
gelen aramaları kesinlikle açmayacaksınız!!
sms hakkında gözlem yapamadım!
diğer türlü, gün başına direk 300tl!
Konuyu biraz daha açıklamakta fayda var.
Günlük direkt 300 TL olayı "Tarifen Yurt Dışında Geçerli Avantaj" paketi (link) için geçerli. Bu paket 64 ülke için geçerli. Daha fazla, ek 99 ülke için günlük 400 TL'lik paket var (link).
Fakat bu paketi iptal etmek mümkün. IPTAL SUPER YURTDISI yazıp 2200'a gönderilerek anında iptal edilebilir. Bunu iptal etmek neye yarayacak derseniz; öyle yanlışlıkla 1 saniye konuştum 300 TL-400 TL geldi olayını ortadan kaldırır. Hata ile olan 1-2 saniyelik görüşme en azından standart tarifeden ücretlendirilir.
Roaming (Uluslararası dolaşım) özelliğini kapatırsanız, telefonunuz sinyal almayacaktır.
Bu yüzden telefonu kontrollü kullanırım derseniz, roaming'i açık tutabilirsiniz. Turkcell için yurtdışı interneti kapatabilirsiniz, hatta doğrudan kapatın bence. (IPTAL YURTDISI INTERNET yazıp 2222'ye)
Sonrası zaten yazdığınız gibi..
Bir senaryo daha yazayım.. Eğer yanınızda 2 telefon alternatifi varsa çok daha rahat, operatör ücreti konusunda korku yaşamadan süreci ilerletebilirsiniz.. Öncesinde yine yukarıda yazdığım, tarifen yurt dışında geçerli özelliğini ve yurt dışı internet hizmetini kapatmanızda fayda var.
Turkcell hatlı telefonunuz (A) olsun. Diğer, kullanmadığınız, hatta içinde sim kart olmayan bir telefon bile olabilir (B) olsun. Bu konu başlığı altında konuşulan eSIM internet hizmeti sağlayıcısından paket alıp (B) telefonunuza yüklersiniz. Sonrasında internet paylaşımı (Kişisel Erişim / Tethering) ile (A) telefonunuz ile paylaşabilirsiniz.
Burada dikkat edilecek nokta, (A) telefonunuzda VoWiFi özelliğinin olması ve açık olması gerekmekte.
Hatta güzel olan kısım şu.. (A) telefonunuzu uçak moduna alın. Yine (A) telefonunuzdan kablosuz interneti (Wi-Fi) açın. (A) telefonunuz artık (B)'den internet hizmeti almaya başlayacaktır. Çok kısa bir süre sonra (A) telefonunuzda operatör adında Turkcell Wi-Fi yazmaya başlayacaktır. Bakın, telefonunuz uçak modunda olmasına rağmen internetten Turkcell sinyali almaya başladı. İşte o andan itibaren (A) telefonunuz ile dilediğiniz gibi görüşme yapın, arama gelirse yanıtlayın, sms okuyun, internete girin vs vs.. (A) telefonunuz bunların hepsini (B)'den aldığı internet üzerinden gerçekleştirecektir.
Burada yazdıklarım sadece sizlere fikir vermesi açısından. Kendi kullanım alışkanlıklarınız vs. doğrultusunda değiştirilebilir. Elbette kullandığınız cihazın özelliği, diğer fonksiyonları destekleyip desteklemediği gibi konular çerçevesinde değişiklik gösterebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kernel PanicRica ederim, çarşı veya dışarıdan bir şey alacaksanız pazarlık edin.100 dedikleri şeyi 50-30 a verirler. Herkes para ister havalimanındaki polisler ve görevliler dahil vermeyin. Yanınızda dolar götürün, euro geçmez.
Sormak istediğiniz birşey olursa pm atın yardımcı olmaya çalışayım
Tamamdır sağolun
Arkadaşlar 5 günlük bir fransa seyahatim olacak. 3-5 gblık bir esim paketi almak istiyorum. Eşim için de alacağız. Daha önce esim kullanmadım, hangi firmayı önerirsiniz. Uygun bir kampanya ya da ref var mıdır?
esim io almanya'da ve fransa'da iyi calisti.
20 dolar yukle 25 dolar da benden dedi. yukledin aninda verdi.
bakiye de hep hesabinda kalacaktir dedi. kullandık 8 dolar yetti.
-
arkadaşlar merhaba. hiçbir fikrim yok hiç esim kulalnmadım. Fiziki veya online bilmiyorum nasıl hiçbirini. Y.dışında seyahat etmiş olan arkdaşım globalyo önerdi. Oradada "regional" kısmında cok güzel paketler gözüküyor ama yani benim anlamadığım mesela, ben "nordic" alsam gene 10gb 17dolar , ben "europe explorer" alsam 20gb 15 dolar ve "europe" içinde "NORDIC" ülkeler de var İsveç, Norveç vs. Ben anlamadım bir sıkıntı bir problem mi var yoksa bu kadar kolay değil mi bu iş? Ben bu europe alınca direkt telefonumdaki turkcell simini çıkarsam ve telefona esim ekleyip mi devam edicem yoksa turkcel simi aktif iken mi bunu ekleyeceğim . veya telefonun ayarından SIM1 kapalı, ESIM Açık gibi bişi mi yapacağım=?? beni detaylı bilgilendirebilecek bir arkadaş varsa mutlu olurum. seyahatime 2 hafta var ve bu konuyu biir anlamak istiyorum 1.ağızdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordSithh -- 1 Nisan 2025; 19:52:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X