Kuzey Kıbrıs için çok araştırmıştım. En ucuzu fonia.travel 1 gb 7 günlük 2.25 eurodan başlıyor. |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (157. sayfa)

-
-
Mısır için havalimanında almanızı tavsiye ederim daha ucuz oluyor. Daha önce konu içinde paylaşmıştım.
Kuzey makedonya için kod varmı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 27 Şubat 2025; 16:1:2 > -
Güneydoğu Asya için e-sim arıyorum. 1 aylık ve en az 20gb.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarından itibaren mobil bankacılıkta sms onayı olmadan para transferi vs yapılamayacak. Bu durumda buna ihtiyacı olanlar normal hatlarını aktif durumda tutmak zorunda kalacaklar çünkü sms onayı için e-sim bir işe yaramayacak buda turkcell için günlük 300 tl demek. Ben esim aldıktan sonra internet üzerinden yurtdışında mobil bankacılıktan tüm işlerimi yapabiliyordum normal hatta ihtiyacım olmadan.
Şimdi nasıl bir senaryo yapmalıyız? Sanırım tarifen yurtdışında özelliğini kapatmalıyız ve standart tarifede tutmalıyız. Fikri olan arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferfecirkoooo -- 28 Şubat 2025; 13:35:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sms almak ücretli değil. internet kullanmazsanız (roamingin kapalı olması yeterli), arama yapmazsanız ücret yansımaz. ki türk hatlarını wifi kullanarak ücretsiz arayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 28 Şubat 2025; 14:6:17 > -
hangi ülkeler, cunku bazı ulkelerde e sım gereksız ve pahalı oluyo. mesela tayland malezya vıetnam 30 dolarsa araya kambocya eklersen fıyat 2 katına cıkıyor. bu yuzden bazı ulkelerde fızıkı sım alman daha mantıklı , fiziki simde ucuz
-
Aynen.. 2-3 hafta önce yurt dışında iken, Telekom hattımı roaming'e kapatıp e-sim üzerinden TR'da yaptığım her şeyi yapabildim. Hatta spam SMS ler bile gelmeye devam etti :)
-
Bu ay bir çift arkadaş ile üsküp seyahatimiz olacak.
Benim daha önceki bnesim hesabımdaki 5 euro indirim kodu ile ona 3 gb paketini 2,51 Euroya aldık. Daha sonra onun indirim kodu ile ben farklı maille tekrar üye oldum bende aynı paket aynı indirim ile aldım.
Birden fazla kişi ile olan seyahatlerde bu taktiği kullanabilirsiniz.
-
Almanyaya gideceğim hangisini önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E sim hattın mobil verisi ile diğer hatta vowifi bağlantısı kurarsanız tr tarafına hem arama yapıp hem de sms gönderebilirsiniz. Ücretsiz
Bunu nasıl yapabilirim
Bir hattın datasını, diğer hattın wifisini aynı anda kullanabilir miyim
1. hat ana hattiniz
2. hat data e-sim
1. hattin roaming i kapatip wifi arama acin hucresel verisi kapali olsun saptanmis ses hatti da burasi olsun
2. esim olanin da hucresel verisi acik olsun.
ben bu ayarlarla yurtdisinda kendi hattimla sorunsuz cagri ve sms aldim. bankacilik vs islemlerini halletmistim sms onaylari vs.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Data esimi nerden alacağız
Hurgada ya ineceğiz hocam orada da mevcut mu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Saraybosna için en uygunu nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X