Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.176
Cevap
372
Favori
236.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben sharm havalimanından almıştım, Hurgada'da mevcuttur.

Şurada yazmışlar

https://eksisozluk.com/hurghada--312124?p=4

Hurgada'ya gidince oradan Giftun adasına'da tekne ile gidin tavsiye ederim.Ayrıca dalış merakınız varsa muhakkak yapın çok ucuza yapabilirsiniz.

Şurda dalış ve gezi turları satılıyor

https://www.getyourguide.com/-l403/-tc39/?ranking_uuid=c9e112d8-c596-478e-88ce-0ac10ffbc585&visitor-id=IO58GR15BNSF68TNSAAYKGUFCBXV3U4C&locale_autoredirect_optout=true&redirector=35094

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 12 Mart 2025; 12:2:21 >

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam adaya tur firması mı götürüyor yoksa bireysel mi gidiyoruz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tugberk16 kullanıcısına yanıt

Tur firmasıyla gidiyorsanız götürebilir sorarsınız.Bireysel gidiyorsanız orada tur satın alabilirsiniz

• cream cheese kullanıcısına yanıt

Turkcell'de isterseniz rooming kapatın, interneti kapatın. Hiç önemi yok. 300TL kesiyor. Hattı telefondan çıkarmanız gerekiyor. Vodafone için interneti kapatıp kullanmaya devam edilebiliyor.

• Çakaçuka kullanıcısına yanıt

Hocam yanlışınız var.

Uluslararası dolaşım (roaming) açık durumda iken, herhangi bir kullanım yapmadığınızda kesinlikle ücretlendirme söz konusu olmaz.

Kontrolünüz altında olmadan, yaşanabilecek en muhtemel durum, telefonunuzun internete girmesi olacaktır. Bir de hattınızda, Tarifen Yurt Dışında Geçerli gibi bir özellik açık ise, telefonunuz 1 byte bile harcasa, anında günlük yurtdışı paket fiyatı yansır.

Öncelikle bu durumu Turkcell'de garanti altına almanın çok kolay bir yolu var. IPTAL YURTDISI INTERNET yazıp 2222'ye sms olarak göndermek. Böylelikle Turkcell hattınız yurt dışına açık olsa bile, yurt dışı interneti kapatmış oluyorsunuz. Çok istisna da olsa, bir şekilde telefon buna rağmen internete bağlanmayı başarırsa da, o zaman müşteri hizmetlerini aradığınızda attığınız sms'i görebildikleri için hemen ücret iadesi gerçekleştiriyorlar.

Edit: Bu tarifen yurt dışında geçerli vb. olayı da iptal etmek, çok küçük kullanımlarda, beklenmedik ücretlerle karşılaşmanın önüne geçecektir.

Sms konusunda da, aldığınız sms'in ücretlendirilmesi söz konusu değil. En sık yaşanabilecek konu ise, iPhone için yeni sim kart vs. taktığınızda Facetime etkinleştirmesi için sms gönderebiliyor. Facetime etkinleştirme sorusuna Hayır demek yeterli. Bu tür hususlara dikkat etmek lazım.

Arama/aranma konusunda da zaten görev kişiye düşüyor.

Bu şekilde çok sayıda yurtdışı seyahatim oldu ve olağan dışı herhangi bir ücret ile karşılaşmadım.

Olur da sizlerin böyle bir ücretlendirme başına geldi ise, hesap detaylarını kontrol etmenizi öneririm. Orada paketiniz dışında, hangi durumun ücretlendirildiği vs. belirtilmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordi -- 12 Mart 2025; 15:43:55 >

• albatros86 A kullanıcısına yanıt

Bnesim kullandım, havaalanına inişte biraz geç bağlandı (5-6 dk kadar) ama seyahat boyunca sorunsuz kullandım. Kod paylaşım konusunda kod var...

• Japonya seyahatimde simlocal kullandım, sınırsız olan paketi almıştım ve 5G ile çok iyi sonuçlar verdi. Son gün holafly kullanmak istedim farklı bir operatörün ağına bağlandı ve kötüydü o yüzden iyi bir yorum yapamıyorum.

• 100gb 6 ay 1500 tl civarı alabileceğimiz bir yol var mı?

• Balkan ülkerinde geçerli e sim varmı?

Üsküp ve tirana gideceğim BNE Esim kullanıyorum paket halinde göremedim ne yapmam lazım

• freedom058 kullanıcısına yanıt

Bende haftaya üsküpte oalcağım bunu aldım.

Bne paketi üsküp operatörü A1'miş.

en.wikipedia.org
    A1 Macedonia - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/A1_Macedonia

shop.bnesim.com
    Macedonia eSIM
    https://shop.bnesim.com/plans/mk/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 18 Mart 2025; 16:46:31 >

Ben ordan Tirana gececegim 2 tane ayrı paketmi alacağız şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçtiğimiz Ekim ayında indirim koduyla Avrupa’da bnesim kullandım. Haftaya tekrar Avrupa seyahatim var ve burada paylaşılan kodları kabul etmiyor. Bir kere mi kod kullanabiliyoruz?

• Atakan A kullanıcısına yanıt
    Baska yeni hesap ve kredi karti kullanarak yapmalisin

• Nazım Tanrıverdi qegVN N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Hocam 1 ay sonra Sharm'a gideceğim hangi operatörden kaç GB ve ne kadara aldınız hocam hattı? Çekimi falan iyi miydi havaalanından mı aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.