Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.115
Cevap
366
Favori
229.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hiç yorum bulunmayan MOBİMATTER ‘den 12,90 $ a 10gb Avrupa kapsamlı 30 gün kullanmalık e sim aldım. Şu an Budapeşte’de 5g hızında kullanıyorum. Şimdilik memnunum.

BKSEY10489 Refarans numaram

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alper1684 A kullanıcısına yanıt

hocam siz bne sim kullanıyordunuz, satın alma kısmında şunu anlamadım, never expires diyor yani son kullanma zamanı yok. ama 30 günde bir yenilenir diyor başka yerde de. anlamadım bu işi, bir kere alıp süresiz kullanabilecek miyim?

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobimatter kullanın boşa kazıklanmayın. Airalo 2 defa kullandım boş yere 10 dolar fazla verdik.

• bk_tr kullanıcısına yanıt

sizden görüp mobimatterdan aldım ben de 10gb. Türkiyede turkcelle bağlandı, bakalım fransada nereye bağlanacak.

• KKTC’de geçerli bir e-sim paketi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de mobimetter'dan 12.90'a aldım. Turkell'e bağlanıyor. Yurt dışına gidince yazarım nasıl çalıştığını

• overdozz kullanıcısına yanıt

14 pro made in hong kong

• overdozz kullanıcısına yanıt
    Piyasaya çıkış yılı: 2022 İphone 14
    Kapasite: 128 GB, 256 GB, 512 GB
    Renkler: Gece yarısı, yıldız ışığı, (PRODUCT)RED, mavi, mor, sarı
    Model numaraları: A2649 (ABD, Porto Riko), A2881 (ABD Virjin Adaları, Kanada, Guam, Japonya, Meksika ve Suudi Arabistan), A2884 (Çin ana karası, Hong Kong, Makao), A2883 (Beyaz Rusya, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya), A2882 (diğer ülkeler ve bölgeler)

A2884 (Çin ana karası, Hong Kong, Makao) Bu bölgedeki bazı iphonelerde çift nano sim kart mevcuttur e-sim yoktur.
    iphone alınıcaksa İphone 14 A2882 (diğer ülkeler ve bölgeler) olan model alınmalıdır. Diger model iphonlarda bazı farklılıklar oluryor arkadaşlar.

Piyasaya çıkış yılı: 2022 İphone 14 Pro
    Kapasite: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB
    Renkler: Gümüş, altın, uzay siyahı, derin mor
    Model numaraları: A2650 (ABD, Porto Riko), A2889 (ABD Virjin Adaları, Kanada, Guam, Japonya, Meksika ve Suudi Arabistan), A2892 (Çin ana karası, Hong Kong, Makao), A2891 (Beyaz Rusya, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya), A2890 (diğer ülkeler ve bölgeler)

iphone alınıcaksa İphone 14 Pro A2890 (diğer ülkeler ve bölgeler) olan model alınmalıdır. Diger model iphonlarda bazı farklılıklar oluryor arkadaşlar.

Piyasaya çıkış yılı: 2022 İphone 14 Plus
    Kapasite: 128 GB, 256 GB, 512 GB
    Renkler: Gece yarısı, yıldız ışığı, (PRODUCT)RED, mavi, mor, sarı
    Model numaraları: A2632 (ABD, Porto Riko), A2885 (ABD Virjin Adaları, Kanada, Guam, Japonya, Meksika ve Suudi Arabistan), A2888 (Çin ana karası, Hong Kong, Makao), A2887 (Beyaz Rusya, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya), A2886 (diğer ülkeler ve bölgeler)

iphone alınıcaksa İphone 14 Plus A2886 (diğer ülkeler ve bölgeler) olan model alınmalıdır. Diger model iphonlarda bazı farklılıklar oluryor arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahim54 -- 20 Haziran 2023; 8:26:19 >

• MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt

Referans kodunu nereye giriyoruz, uygulamada bulamadım.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Sizin baktığınız plan 30 günlük olan. Diğeri ile arasındaki farkı fiyattan da anlayabilirsiniz. Örneğin 30 günlük 1gb 2,41 euro iken zaman sınırı olmayan 1 gb 3,70 euro. Ben 1gb sınırsız olandan aldım 1 ayı geçti herhangi bir sorun yok.

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

• Tendürek T kullanıcısına yanıt

hocam ama aynı sayfada Credit never expires de yazıyor, o şaşırttı

• denizkent D kullanıcısına yanıt
    Üye olduktan sonra ilk alışveriş yapılırken giriliyor. Alışveriş sonrası 5 dolar veriyor size.

bouygunes'e bağlandı, buranın iyisi bu heralde

arada orange'a da bağlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 21 Haziran 2023; 22:40:4 >
  • Sırbistan da 15Gün/5GB 400RSD/88TL verdim.

Hocam. hattı Türkiye'de başlattınız yurt dışına çıkınca herhangi bir ayar yaptınız mı? kendi otomatik bağlandı mı?

• denizkent D kullanıcısına yanıt

hayır bir ayar yapmadım, ilk e simi yükledikten sonra dolaşım ayarını açtım sonra Türkiyede bağlandı, yurtdışına çıkınca ekstra ayar yapmadım.

• Hesher kullanıcısına yanıt

Hangi hat-marka detay paylaşabilir misiniz? internet sitesine girip incelemek istiyorum. Almaya gittiğimde en azından ne istediğimi tam olarak anlatabileyim. 150gb çok iyiymiş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babanderas -- 22 Haziran 2023; 5:6:58 >
  • Yurtdışında beklenmedik ve istenmeyen şekilde kullanım yapmamak adına birkaç şeye dikkat edebilirsiniz.

Hem Türkiye'deki hattım açık olsun ama paket almayayım, internete de girmeyeceğim gibi şeyler düşünüyorsanız :

Turkcell için IPTAL YURTDISI INTERNET yazıp 2200' mesaj gönderebilirsiniz. Diğer operatörlerin de benzer hizmeti olsa gerek (veya müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz) Böylelikle olmadık tutar konusunda kökten çözmüş oluyorsunuz.

Bunun dışında, yurtdışı için arama/aranma ve sms için paket almayacaksanız ve de "1 saniye görüştüm 200 TL geldi" "1 sms attım 200 TL geldi" durumu ile karşılaşmamak için ise, paketinizin yurtdışında da geçerli olma özelliğini kapatabilirsiniz. Yine Turkcell'den örnek vermek gerekirse IPTAL SUPER YURTDISI yazıp 2200'a göndermek gerekiyor. Tabii bu durumda şuna dikkat etmek gerekiyor. Bu sefer 1 saniye görüşürseniz, görüştüğünüz diye 1 dakikalık yurtdışı ücreti tarafınıza yansıtılacaktır. (Standart yurtdışı tarifesi uygulanır 17 TL/dakika, 5 TL/sms, 19 TL/MB gibi)

Yine fatura durdurma özelliği olan tarifeler için sınırları düşürerek, sıkıntılı durumların önüne geçebilirsiniz.

Yurtiçinde olup sınır illerinde olanlar da şuna dikkat edebilir. Mesela Bodrum'dasınız, tekne turunda farkında olmadan Yunan operatöründen hizmet almaya başlayabilirsiniz. Bu tarz illerde olanlar da Roaming (yurtdışı) özelliğini tamamen devre dışı bırakıp gerektiğinde açarak hareket edebilir.

Turkcell kullanıcıları BiP uygulamasını kullanmasını tavsiye ederim. Uygulamanın avantajı şu oluyor; internetinizin (bu konudaki e-Sim veya WiFi ile) olduğunu varsayıyorum. Birisi sizi aradı. Telefonu yanıtlamazsınız. Sonrasında siz ilgili kişiyi BiP üzerinden ararsınız. BiP'te (karşı taraftaki kişi BiP kullanıyorsa) iki seçenek sunar, "BiP Ara" ve "Telefonu Ara" seçeneği. "BiP Ara" uygulamadan uygulamaya, yani Whatsapp araması gibi düşünebilirsiniz. Asıl güzel olan ise "Telefonu Ara" seçeneğinden arayınca direkt olarak sizin numaranız karşı tarafta görünmektedir. (Türkiye'deki tarifenizdeki paketten düşer). Yani bir başka deyişle, ben sizi arıyorum ve benim 0532 diye numaram sizde (normal arama şeklinde) göründüğü için siz hiçbir şey anlamıyorsunuz; halbuki ben BiP uygulamasından ve internet üzerinden görüşme gerçekleştiriyorum.

• Bayram için RedteaGO e-sim aldım. Avrupada geçerli. Ben Yunanista kullanacağım. Yunanistanda Vodafone’dan 4G şebeke alıyormuş.

Siz de üye olup promo code ekranından referans kodumu eklerseniz 3$ kazanıp paketinizi indirimli alabilir ya da 1GB 7 günlük paketi size yüklenen 3$ ile ücretsiz satın alabilirsiniz. Ne olur ne olmaz bulunsun derim.

Kod: SLAY0008

link:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :SworD: -- 22 Haziran 2023; 21:13:31 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.