Hocam Kosova seyahatim var o yüzden Airola kullanmayı düşünüyordum, Mobimatter'da Kosova görünmüyor. Siz neden memnun kalmadınız, nasıl 10 dolar fazla çekti sizden? Bir de ilk kez esim kullanacağım, cihazım iphone 13 pro, Hücresel-eSim ekle diyerek eklemek yeterli mi kullanım için? |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mobimatter’da Avrupa 10Gb 13 dolara kullanılıyor. Airaloda avrupa paketi 30 dolar. Tek şehir olarak bakarsanız 10 dolar felan fark oluyor. Esim olarak ekleneniz yeterli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Referans kodunuzu kullandım 3$ bakiye yüklendi ama ilk harcamayı yapmadan kullandırmıyor sanırım. Bilginiz var mı?
-
bnesim gibi fiziki sim gönderen alternatifler neler arkadaşlar, başka var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi 30 günlük 10gb'ı 13 dolara aldım. İtalya seyehati için kullanıcam yerel hat ile uğraşmak istemedim. Keşke unlimited time olanından alsaydım. İleride tekrar alma durumunda olmazdım kullanmadığım kısmı kullanırdım.
Aldığım paket'in linki
https://mobimatter.com/travel-esim/esimgo-best-europe-10-gb-esim
Sepete ekledikten sonra 5$ dolar kazanmak için
Referans kodu: HHM8576315
-
Mobimatter'dan paket aldım, talimatları izledim ama olmadı, cihaz 14 PM, şimdi de bu QR artık geçerli değil diyor, gitti mi yani paket :) yardımcı olabilecek var mı?
-
hocam detayini bilmiyorum bana milanoda yasayan arkadas soyledi, sonrasinda almak icin markete gittim ancak 10 euro sim kart ucretini bilmiyordum (aylik uyelik icin 10 euro odeyecegim saniyordum sadece). Swype daha ucuza gelecekti hem sinirsizdi o yuzden almadim
suradaki otomatta satiliyordu: https://www.google.com/maps/place/Carrefour+Market+-+Supermarket/@45.5408275,9.2317747,18z/data=!4m6!3m5!1s0x4786b897ec64da35:0xf9126ab9ad41b29!8m2!3d45.5408275!4d9.2329005!16s%2Fg%2F11bttplf__?entry=tts&shorturl=1
edit: hocam illiad italia yazinca cikiyormus direkt:
www.iliad.it
150 giga al mese offerte telefonia - iliadhttps://www.iliad.it/offerta-iliad-giga150-999.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 24 Haziran 2023; 16:51:52 >
-
arkadaşlar bir haftalık budapeşte viyana hallstat seyahatimi tamamladım. MOBİMATTER den aldığım 10gb yetti de fazlasıyla arttı. hiç sorun yaşamadım. 5g ve 4g şeklinde kullandım. tavsiye ederim.
Refarans numaram: BKSEY10489
-
Bilgi için teşekkür ederim. Kullanırsam tecrübelerimi burada paylaşırım.
Merhaba, ailece 20 gün avrupa turu yapacağız. 19 ülke . E- sim alacağım 10gb yeterli olur sanırım. İşim gereği telefonla görüşmem gerekecek. Kendi telefonuma yüklediğimde Vo LTE üzerinden arama alıp, arama yapabilir miyim. Sorun olacak ise oğlumun telefonuna e sim kurup Vo Wifi ile görüşme yapmayı düşünüyorum.
-
unlimited aynı zamanda sınırsız arama yapılabileceği anlamına mı geliyor?
-
MobiMatter ı 3 ülkede kullanmış birisi olarak tavsiye ederim ( Almanya, İngiltere, Yunanistan). Yeni kayıt olacak kişiler GDAGD99882 kodunu kullanabilir.
Yalnız kurulum açısından en rahatı Airalo. GOKAY0368 Tecrübesi olmayan arkadaşlar çok daha kolay eklenebilmesi sebebiyle tercih edebilir.
Bir de Havalimanı gibi interneti stabil olmayan yerlerde eklemek sorun yaratabilir. Sorun yaşamamak için aceleye getirmemek lazım.
Youtube, Instagram gibi çok veri harcayan uygulamaları wi-fi bulunca kullanmak kaydıyla bence günde 0,5 GB yeterli. Ayrıca hepsi EU ülkesi ise paketinizdeki data hepsinde geçerli olur.
Son sorunuz için tavsiyem diğer telefona e-sim'i kurup vowifi üzerinden konuşmanız olacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
amerikada sınırsız internet sınırsız konuşma mesajlaşma 5 dolara aldı arkadaşım dün
Teşekkür ederim
Hocam yapabildiniz mi? çok kolaymış. Satın aldığında gönderilen karekodunun ekran görüntüsünü alıyorsun. telefondan e-simi etkinleştiriyorsun ekran görüntüsünü aldığınız ekran kodu tarattığında otomatik olarak yükleme yapıyor.
-
Teşekkürler hocam,
5 dk kadar sonra e sim geldi telefona.
Temmuzun başında 10 günlüğüne yurt dışına çıkacağım. Yunanistan, İtalya, Slovenya ve Bulgaristan. 10 gb lık bir paket işimi görür diye düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz bir e-sim var mı?
Şu an Yunanistan'da mobimatter 10gb kullanıyorum, bir sıkıntı çıkmadı.
Türkiye'de aktif ettim, Turkcell ile bağlandı.
Yunanistan geçince Cosmote diye bağlantı.
Bu da referans kodu istersen HKNKR42113
hemen hemen aynı tarihlerde aynı yerlere çıkıyoruz gibi. :)) ben bugün 10 gb mobimatter aldım burada türkcelle bağlandı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X