< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mobimatterdan 10 GB Lık esim aktivi ettim. Avea üzerinden bağlandı sanırım.
https://mobimatter.com/travel-esim/esimgo-best-europe-10-gb-esim
5 Dolarlık referans kodum : HOZLE94791
-
Iphone 14 pro Max çift e-sim li telefonumda 1 sim Telekom diğerinde TMobile Amerika hattım var.
Eğer yurtdışına çıkarken E-sim data paketi alırsam bu hatlardan birinin yerine kullanmam gerekiyor.
Telekom hattının yerine kullanırsam geri döndüğümde kendim tekrar Telekom hattımı aktive edebilir miyim ? Yoksa illa Telekom ofisine gitmem gerekiyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
1 hafta sonra kktc tatilim olacak. Orada kullanmak icin internet almayi dusunuyorum. Airola ve mobimatter’a baktigimda Cyprus olarak gozukuyor. Orasini sectigim zaman kktc de gecerli midir? Bilgisi olan varsa paylasabilir mi?
airalo cyprus görünen paket kktcde geçerli
-
Bilgilendirme icin tesekkur ederim.
teşekkürler. pazartesi alacağım. fiyat uygun site güvenilir mi? pm de tıyorum size rahatsız olmazsanız
-
Belarus için geçerli e sim var mı acaba ?
10 gb yetmez 25 olmali
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 yol geçerli ise bu daha iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
METAL20756
Mobimatter e-sim 5 dolar referans kodu. Yalnız ilk satın alımında değil 2. Satın almada geçerli oluyor
Merhaba balkan turu yapacağım önümüzde ki hafta 6 ülke olmak üzere ne yapmalıyım bu konuyu ilk defa gördüm ?
-
Bu arada mobimatterde 5 dolar referans kodunu nasıl kullanacağını bilen var mı? Ben ikinci alış veriş yapmayı denedim kodu girecek yer yok.
kendim cevaplayayım referans ile alından 5 doları kullanabilmek için toplam referans kodunun 15 dolar olması gerekiyormuş. tamamen saçmalık.
-
balkanlarda bir kaç ülkede kullanabilirsin gördüğüm kadarı ile sırbistan, hırvatistanda geçiyor, Arnavutluk, Makedonya, kosova, bosna hersek karadağ gibi balkan ülkelerinde geçmiyor sanırım
-
Bnesim'de -özellikle son kullanma tarihi olmayan internet paketi almak isteyen arkadaşlar için- bugün %20 indirim mevcut.
İndirim kodu: PRIDE20
Ben Yunanistan'da kulandım gayet memnun kaldım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Airoladan kktc icin paket aldim ama kurulum esnasinda yarim kaldigi icin esim aktivasyonunu yapamadim. Bu yuzden e simi silip tekrar yuklemeyi denedim fakat verilen kurulum tek seferlikmis. Simdi tekrar kurulum yapabilmem icin airola desteke mi danismam gerekir? Bu konuda bilgisi olan var midir?
Bunu bende yaşadım 10gb paketim yurtdışındayken bitmişti. Sonra 5gb paket aldım kulanmadım sonra kullanmaya çalıştığımda hata verdi. Müşteri temsilcisine yazdım konuştum. Sonrasında bana bu link üzerinden görebilirsin dedi. Girdim oldu.
https://mobimatter.com/profile/history
Hali hazırda aldığım avrupa'da 30 gün geçerli olmak üzere kulanmadığım 5gb ile 10gb paketlerim var. Satın almak isteyen varsa aldığım fiyattan verebilirim.
Referans kodum: HHM8576315
Avrupa'da geçerli 10 Gb paket
https://mobimatter.com/travel-esim/esimgo-best-europe-10-gb-esim
Avrupa'da geçerli 5 Gb paket
https://mobimatter.com/travel-esim/esimgo-best-europe-5-gb-esim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viacon -- 3 Temmuz 2023; 14:47:23 >
-
Bana cevap olarak mi yazdiniz anlayamadim ama ben airalo kullaniyorum ve suanda tekrar kurulum yapmak istedigimde qr kod dahil bilgiler gecersiz diyor. Bunun cozumunu ariyordum.
Çarşamba 6 günlüğüne İtalya'ya gideceğiz 9 kişiyiz, orada internet üzerinden birbirimizle bağlantı kuralım, banka vs işlerimizi halletmek için hangi servisi ve paketi önerirsiniz? Hot-spot yapılıyor sanırım o yüzden 5 kişi alsak yeterli olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X