Şimdi Ara

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali 'Tarifen yurt dışında' paketlerine son. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
2.963
Cevap
359
Favori
216.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buyrun hocam, belki bir kere kullandıktan sonra çıkıyor olabilir.

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

E-sim yurt dışı internet kampanyaları. Pahali "Tarifen yurt dışında" paketlerine son.

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt

bende de bu şekilde. belki de dediğiniz gibidir. ya da İşletim sistemindendir.

• 1 aya Kosova'ya gidiyorum. En ucuz 11 dolar çıkıyor. Daha ucuza nasıl bulabiliriz ? 1 GB harici ? Ayrıca 1 GB gittiğinde yeniden 3-5 dolara yeni 1 GB alabiliyor muyuz ?

Teşekkürler hocam kullandım ben senin kodu

3 GB 30 gün sadece Almanya 5 usd idi.

• runeterra kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun hocam :D

Bana gelen giden olmamış ama aktif edince gelir gider herhalde.

Aktif ederken ilgili ülkede bir wifi üzerinden yapabilirsiniz. 2 dk sürüyor aktifleşmesi. Lütfen öncesinde datalarınızı kısın, sosyal medyada otomatik resim indir bindir gibi şeyleri kapatmakta fayda var.

RedTeaGO için dilenci kodumu tekrar yazayım da ekmek yiyeyim :D. YMCW0001

Hocam ben aktif ettim sonrada iptal ettim.

Seyahat etmeden 2 gün önce almak lazım sanırım.

Bana şey dedi sanki 2 gün içerisinde aktif etmen lazım hattı 13.04'te almıştım ben öyle hatırlıyorum ondan dolayıp iptal ettim bende yarın aktif edeceğim.

• runeterra kullanıcısına yanıt

Hocam ben almanyada alıp aktif ettim , sistem güzel interner hızı ucmuyor ama her işi görüyor.

• Normal telefonlarda kullanmanın bir yolu yok mu acaba
  • BNE sim i de tavsiye ederim. onetime ve regional seçeneği ile birlikte güzel fiyatlar yakalayabilirsiniz. kuponlar oluyor arada sırada. 14 şubatta yüzde 40 indirim vardı mesela. hat çekimi de güzel. bi deneyim derim.

• alper1684 A kullanıcısına yanıt

bunda uygulamayı kurmaya da gerek yok sanırım sitesinden satın alınca QR Kod veriyor anladığım kadarıyla.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    ios uygulaması var aslında. 2 adet uygulama var, ikisi de aynı işi görüyor ama neden iki adet bilemedim. hesabınız ikisinde de aynı. bütün işlemleri uygulama üzerinden halledebilirsiniz, ben öyle yapmıştım. kupon olayı ise ya mail ile ya da uygulama üzerinden geliyor. ya da google üzerinden kupon aratabilirsiniz, mesela “bnesim coupon code” gibi. ayrıca referans kodu yok sanırım. bana bir faydası olmayacak yani.
  • alper1684 A kullanıcısına yanıt
    Hocam haftaya İtalya’ya gideceğim Mayıs’ta da Romanya’ya. One time almayı düşünüyorum BNE mantıklı geldi. Bunu aldığımızda whatsapp numaramız değişiyor mu? Bu e-sim’de bize yeni bir telefon numarası mı veriliyor?
  • Mısır için hepsi çok pahalı. Airolo yine en iyisi gibi.
  • Mayısta 15 günlük balkan turum var araçla arnavutluk , makedonya , karadağ , bosna , sırbistan belki kosovaya da uğrarım . Ne tavsiye edersiniz e sim mevcut

• isviçrede 5 gün Holofly kullandım 20$ fakat sınırsız data veriyor otelde dahi wifi kullanmayıp 5g internet kullanıp gb hesabı yapmamak güzeldi tavsiye ederim.

• Made IN Darende kullanıcısına yanıt

Bosnada airalo sitesinden aldigim sim hic sorun cikarmadi. Hiz da gayet iyiydi.

asagidaki referans kodum veya baska bir referans ile uye olursaniz 3usd indirim veriyor.

UFUK2533

• Made IN Darende kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam geçen sene Balkan Roaming başladı. Konuşma, sms falan ülkeler içinde kullanılıyor ama data konusunda araştırmak lazım.
  • FieSTaA kullanıcısına yanıt
    Aldiden aldiginiz karti açtirmak için bence çok iyi almancaniz olmasi lazim :) Eşim olmasa ben açtiramazdim heralde. Pasaportunuzla birlikte goruntulu aramaya katilmaniz lazim. Goruntulu aramada sorular soruyorlar size. Vs vs
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.