Şimdi Ara

E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
22.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim meb in dağıttığı tablet olan e tab 4 var.
    ben bunu yaz gelince kullanmadım.
    sonra bi ara açtım şarjı çok azdı.
    şarja takmadım evde değildik falan.
    sonra elime aldım bi ara bunun şarjı tamamen bitti.
    tableti yaklaşık 40 saat falan şarj ettim.
    ama ne yapsam tablet açılmıyor.
    güç tuşuna basıyorum ama ekran hiç gelmiyor.
    bu önceden androidli bi telefona olmuştu.
    o telefonun bataryasını çıkarıp takınca açılmıştı.
    ama tabletin arka kapağı telefon gibi deil.
    açılmıyor yani kapak.
    bataryasını çıkarıp takamadım dolayısıyla.
    bunu açabilmek için ne yapmalıyım lütfen cevap.

ayrıca uzun süre bakamayabilirim foruma.
    tüm 9.sınıflara dağıtıldı tablet.
    o kadar kişiden sadece bana mı oldu.
    internette bulamadım böyle bişey.
    hep yazılımsal sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Jurg4s

arkadaşlar benim meb in dağıttığı tablet olan e tab 4 var.
    ben bunu yaz gelince kullanmadım.
    sonra bi ara açtım şarjı çok azdı.
    şarja takmadım evde değildik falan.
    sonra elime aldım bi ara bunun şarjı tamamen bitti.
    tableti yaklaşık 40 saat falan şarj ettim.
    ama ne yapsam tablet açılmıyor.
    güç tuşuna basıyorum ama ekran hiç gelmiyor.
    bu önceden androidli bi telefona olmuştu.
    o telefonun bataryasını çıkarıp takınca açılmıştı.
    ama tabletin arka kapağı telefon gibi deil.
    açılmıyor yani kapak.
    bataryasını çıkarıp takamadım dolayısıyla.
    bunu açabilmek için ne yapmalıyım lütfen cevap.

ayrıca uzun süre bakamayabilirim foruma.
    tüm 9.sınıflara dağıtıldı tablet.
    o kadar kişiden sadece bana mı oldu.
    internette bulamadım böyle bişey.
    hep yazılımsal sorun

Yazilimsal degil icindeki pilin gucu tamamen bitmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne yapmalıyım.
    okuldaki bilgisayarcıya götürürdüm ama adam ota b"ka kızıyo.
    okul başlamadan çözsem şu sorunu.
  • Bataryayı şoklatman gerekiyor. Aynı durumu yaşadım önceki telefonumda.
    Etrafında tanıdık telefon servisi falan varsa 1 dakikasını almaz. Tabii cihazı açması gerekiyor, nasıl yaparsınız bilmiyorum.
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Aynen pil tamamen tükenmiş benim bir telefon vardi ondada bir kere öyle yapmiştim garantiye yoladim yapmişlar bir daha şarj bitmeden şarj et demişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Garntisi var demi.
    Gonder gitsin garantiye veya babanida yanina al okula git a.q hoca kizabiliyomu sana gorde bak.
    Hica Kizarsa sana sende onu tersle blle hocalar bundan anlar.

en doğrusu bu galiba
  • quote:

quote:

Garntisi var demi.
    Gonder gitsin garantiye veya babanida yanina al okula git a.q hoca kizabiliyomu sana gorde bak.

en doğrusu bu galiba

Ögretmeni falan ne kadar terslersen o kadar iyi olursun. Huyuna suyuna gidersen tepene cıkarlar.
    hocalar içinde öle ögrenciyi terkeyecek ozman o kadar iyi olur. hocada ögrencinin huyuna suyuna giderse ögrenci hocanıjn tepesine cıkar.
    12 yıllık okul tercubemle konuyom. umarım bu tercubeme 4 yıl daha ekleyecem

• quote:

quote:

quote:

Garntisi var demi.

en doğrusu bu galiba

Ögretmeni falan ne kadar terslersen o kadar iyi olursun. Huyuna suyuna gidersen tepene cıkarlar.
    hocalar içinde öle ögrenciyi terkeyecek ozman o kadar iyi olur. hocada ögrencinin huyuna suyuna giderse ögrenci hocanıjn tepesine cıkar.

üniversitede terslemeyi deneme, bitmez okulun

• quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

quote:

quote:

quote:

Garntisi var demi.

en doğrusu bu galiba

üniversitede terslemeyi deneme, bitmez okulun

tmm hocam terslemem ozaman. Okulu bitirmek önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 15 Temmuz 2014; 11:50:53 >

• aynı benim durum, ben de aynısını yaşadım şarj tamamen bitti açılmaz oldu. bi kaç gün şarjda beklettim şarj simgesi mavi oldu açtım. şarj oldu kullanıyorum ama batarya bozuldu sanırım 2 gün şarjda dursa %100 anca oluyor.
  • düğmeye basılı tut 20 saniye bende açılıyor... aynısı banada oldu
  • Aynisi bendede oldu hic acilmiyodu en sin çare garantiye uolladim yenisini yolladilar
  • Konu hala aktifmi bendede e tap 5 var iste root rom herneyse var zaten ama birkac ay once tapletin sarji bitti bende baya sarj etmedim sonra acmaya calistim acilmadi bende telefoncuya goturdum benden 40 tl istedi herneyse yapildi ben yine iki uc gun sarj etmedim bunu alet yine acilmiyor bir arastirma yaptim ve mantigim bataryadaydi bende arka kapagini bicakla actim yani aciliyor aslina herneyse arkada bataryanin yanina dogru giden 3 kaplo var ve sadece birini cikarip takabiliyorum ortada olani cikarttim taktim sarj bildirimi isigi yandi ama acilmadi bekledim cikart tak yaptim o kabloyu sonrasinda kendi kendine acilip kapandi acilmaya calisiyor ama pil olmadigi için acilmadigina kanaat getirdim onuda tam acilirken prizden soktum kapandi ama yani prize takinca aciliyor yani pili o ara yiyor herhalde ve surekli bu isi yaptigi icin hic sarj olmuyor galiba su an ise o bahseddiyim sadece cikan tek kablo vardiya o asagidaki sarj dock una bagli birde yukaridan ana karta onu asigidan cikarttim oyle sarj olsunda acmayi bekliyorum ama neyin ne oldugu konusunda hicbir fikrim yok yardima ihtiyacim var
     E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor

• Konu hala aktifmi bendede e tap 5 var iste root rom herneyse var zaten ama birkac ay once tapletin sarji bitti bende baya sarj etmedim sonra acmaya calistim acilmadi bende telefoncuya goturdum benden 40 tl istedi herneyse yapildi ben yine iki uc gun sarj etmedim bunu alet yine acilmiyor bir arastirma yaptim ve mantigim bataryadaydi bende arka kapagini bicakla actim yani aciliyor aslina herneyse arkada bataryanin yanina dogru giden 3 kaplo var ve sadece birini cikarip takabiliyorum ortada olani cikarttim taktim sarj bildirimi isigi yandi ama acilmadi bekledim cikart tak yaptim o kabloyu sonrasinda kendi kendine acilip kapandi acilmaya calisiyor ama pil olmadigi için acilmadigina kanaat getirdim onuda tam acilirken prizden soktum kapandi ama yani prize takinca aciliyor yani pili o ara yiyor herhalde ve surekli bu isi yaptigi icin hic sarj olmuyor galiba su an ise o bahseddiyim sadece cikan tek kablo vardiya o asagidaki sarj dock una bagli birde yukaridan ana karta onu asigidan cikarttim oyle sarj olsunda acmayi bekliyorum ama neyin ne oldugu konusunda hicbir fikrim yok yardima ihtiyacim var
     E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.