Şimdi Ara

E-Tab 5 Root Atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
9.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer Konuda E-Tab 4 İle E-Tab 5e Root Atma Karışmış.
    Bende Buraya Konu Açayım Dedim.
    Konuyu Burada Devam Ettirelim.
    Kolay Gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunus_Emre51 -- 2 Haziran 2015; 20:18:56 >

• Yardımcı olalım lütfen. Ben root programlarını yükleyip denedim fakat root yetkisi veremediler (apkyı yükle dedikten sonra yüklenmeden tableti kapatarak). USB Debug da denedim. Geliştirici Seçeneklerine atmadı. Kapanıp açıldı. O da siyah sayfa.
  • Eğer olmassa Kurumsal Cihaz Yönetiminin apksının üstünde oynayıp internet kullanımını ve uygulamayı bozsak ey olur da becerebilen yardım etsin. (Kurumsal Cihaz Yönetimi APK :http://www88.zippyshare.com/v/K75ErQgb/file.html
  • Biz Usb hata Ayıklamayı açmanın yolunu bulsak iş biter ama nasıl olacak.
  • Beyler usb debug programının sistem adını programla mebin engellemediği bir uygulamanın ismini verip kullanmayı deneyebiliriz.
  • Yeni bi şey bulan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu ile alakası pek yok ama ben tableti sıfırladım açılınca üstte ''0 - Ağ Yok, Bağlantı Bekleniyor.'' yazısı var. Wifi a bağlanıyorum ama sadece wifi isminin yanında * işareti geliyor ve o bulut ile dünya sembolunün (internetin) çevresi yeşil olmuyor. Birkaç kez hard reset attım yine değişen bişey yok! Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edinn!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-tab 5 aktivasyon sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulanilen yok heralde download mode yok tab 4 deki yöntemler eskimiş en azından apk yüklense onada razıyız rootada gerek yok ama apk yüklemek için root şart nabcaz bilemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• UPPP
  • Arkadaşlar hadi bulalım şunun bi yolunu biz bu mal mebe kafa tutamıcaz mı ya :/
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-04 -- 28 Kasım 2015; 9:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genso

Bulanilen yok heralde download mode yok tab 4 deki yöntemler eskimiş en azından apk yüklense onada razıyız rootada gerek yok ama apk yüklemek için root şart nabcaz bilemedim
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-04 -- 28 Kasım 2015; 9:40:32 >
  • bazı videolarda izlemiştim deneyeyim dedim ve güncelleme sunucu adresini değiştirdim ama işe yaramadı sonra clean masteri yüklemeyi başardım givenlik sekmesi geldi geliştirici sekmesi geldi ve ubs hata ayıklamasını buldum fln ama güncelleme adresini önceden değiştirdiğim için tablati sıfırladığımda kendi kendine uygulamalar yükledi ve durmadan bu uygulamalar durduruldu diye hata vermeye başladı tabletin kilidini bile zor açıyorum artık durmadan uygulama durduruldu hatası veriyo tek umudum root atmak yardımxı olabilirmisiniz ( ACİİLLLLL) usb ayıklama fln onların hepsini buldum ama nasıl root atacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
  • https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=XLwB_HJDmBU&app=desktop

Alın agalar e tab5 root atın hiç bi sıkıntı yok ama videodakileri harfiyen uygulayın
    Şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

quote:

Bulanilen yok heralde download mode yok tab 4 deki yöntemler eskimiş en azından apk yüklense onada razıyız rootada gerek yok ama apk yüklemek için root şart nabcaz bilemedim

Hocam siz tanıdıksınız size sorayım root attınız mı acaba ceza mevzusu var mı gerçekten ?

Tanıdık mı ? Ben attım root hocam root exploreri kurdum cihaz yöneticisini silmek için root iznini verdim hop tablet reset attı formatlı bir biçimde açıldı

Edit: Birde yasal işlem uygulanacağı konusunda bi uyarı aldım ancak herhangi bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genso -- 6 Kasım 2015; 23:16:24 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam siz tanıdıksınız size sorayım root attınız mı acaba ceza mevzusu var mı gerçekten ?

Tanıdık mı ? Ben attım root hocam root exploreri kurdum cihaz yöneticisini silmek için root iznini verdim hop tablet reset attı formatlı bir biçimde açıldı

Edit: Birde yasal işlem uygulanacağı konusunda bi uyarı aldım ancak herhangi bir şey yok.

S4 mini kulubunden :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

S4 mini kulubunden :)

Bende noluyor dedim dh de bir Kütahyalı üstelik benim tanıdığım bi Kütahyalı bu ihtimal %0,000662

• https://youtu.be/7bgey-EJzi8

E-Tab 5 için detaylı olarak anlatılmıştır. TWRP yükleme rehberi ve Google play yükleme.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.