Şimdi Ara

E-ten Glofiish X500 mü? yoksa m700 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar avuç içi pc arıyordum tam üstüne denk geldi fiyat hafta sonuna özel 379 lira..
    2 cihaz arasında kaldım..
    m700 de klavye olması hoşuma gitti.. ama x500 de ince.. sizce hangisi? acil cvp bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togy_35 -- 19 Aralık 2008; 22:43:40 >

• Buna verilebilecek bir cevabım yok kimseninde net bir cevabı olmaz heralde.Çünkü cihazların klavye ve kasa hariç başka hiçbir farkı bulunmamakta.Karar vermek gerçekten çok zor değilmi bende yarın bunlardan bir tanesini alacağım.Fakat bende karar veremiyorum.Klavyeli olan M700'ü alsam acaba klavye kızağı sıkıntı olurmu sonradan sanki bozulabilir gibi de duruyor.Yada X500'ü alacağım.Ama o da klavyesiz olduğundan daima mesaj yazan birisi için ölüm demek.Tasarımı ise daha ince bu da X500'ün artısı.

Sanırım X500 daha ağır basıyor..

E-ten Glofiish X500 mü? yoksa m700 mü?

Windows Mobile™ 5.0 İşletim Sistemi
    Samsung SC3 2442 400 MHz İşlemci
    128 MB Flash ROM, 64 MB SDRAM Bellek
    2.8", 240 x 320, 65,536 Renkli TFT-LCD Ekran
    Boyutlar: 113 x 59.5 x 15.5 mm
    Ağırlık: 146

Diğer Özellikler:
    GSM/EDGE Quad-band: 850/900/1800/1900 MHz
    GPRS/EGPRS Class B, Multi-slot Class 10
    Bluetooth® v2.0 class 2 + EDR,
    WiFi IEEE802.11b/g Certificated
    GPS
    Entegre SiRF Star III chipset
    SiRF Instant Fix ( Ephemeris Extension )
    Dahili 2.0 mega pixels CMOS camera, 1600 x 1200 çözünürlük
    Micro SD card slot
    Dahili mikrofon ve hoparlör, harici stereo kulaklık girişi, hands-free mod
    Mini USB Sync, headset jack
    Ergonomik dizayn, dokunmatik ekran, navigasyon tuşu, power tuşu, 2 hızlı uygulama başlatma tuşukayıt tuşu, ses kontrol
    Lithium Polymer şarj edilebilir batarya 1530 mAh
    Konuşma süresi: 5~7 saat
    Standby* : 150~200 saat
    Pocket PC kullanımı 10~15 saat
    GPS kullanımı* : 5~7 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi if you lonely... -- 20 Aralık 2008; 0:58:47 >

• Sık mesaj yazıyorsanız kesinlikle klavyeli bir model alın.
  • sanırım bende x500'ü tercih edeceğim.. bende msj yazıyorum bayağı ama.. klavyede ne kadar kullanışlı olacak o da var :s çok kararsız kaldım.. hiçmi almasam.. cihazlar gayet iyi ama.. işlemci ve ram düşük deniyor???
  • uzun süredir e-ten m600+ kullanan biri olarak eğer çok sık mesajlaşıyorsanız klavyeli bir model tercih edin kesinlikle.
    evde otururken falan iyi güzelde otobüste,arabada,hareket halinde kesinlikle yazılmıyor. beni pek rahatsız etmiyor pek mesaj yazmadığım için ama yazanlar bence klavyeli model tercih etmeliler....
  • ekran çözünürlügü düşük işlemci düşük ram düşük . yani deneyimli bir pda kullanıcısını kesinlikle tatmin etmez . opera çalışrken sıkıntı olur. igo8 çalışırken sıkıntı olur. filmlerde ara duraklamalar olacak. ama şunuda belirtmekte fayda var bugun bi navigasyon cihazı almaya kalksanız zaten bu fiaytı vermeniz gerekiyor . cihazın tek kurtarır yani fiyatı bu fiyata böyle bir ürünü ikinci el bile bulmak çok zor. ben bir yılı aşkın bir süredir m600+ modeli kullanıyorum gps olmaması ve görünüş dışında x500 ile bir farkı yok. ben memnunum ama aklımda htcnin modelleri geçiyor . yani pda kullanmaya yeni başlaycak birisini bu modeller tatmin eder ama daha fazlasını isteyen birisi kesinlikle düşünmemeli.
    ikisi arasında hangisi derseniz seçimde klaveyesiz cihaz kullanmayı tolere edip edemeyeceginiz. eger ben klavyesizde yaparım diyorsanız(tek elle mesaj yazmayı unutmanız gerekiyor yürürken yada trafikte mesaj yazmak çok zor) x500 öneririm
    ama ben kaba olmasına önem vermem diyorsanız hep çanta taşırım onuda çantama atarım diyorsanız sorun yok . ama pantolon cebinde taşımak çok zor

• merhaba drmurathan : sizin etende tıbbi programlar yüklümü acaba ? mesela 5 dakikada klinik konsültasyon gibi ? bu tip medikal programları kaldırırmı ? teşekkürler.
  • bende bi çok tibbi program yüklü ama hiç biri türkçe degil dediginiz programı ilk defa duydum . bende yüklü olanlar rx media benzeri progam var , medical calculator var , merck and manuel of diagnosis var, bi kaç bişey daha var ama hatırlamıyorum.
    bence kaldırır 64 mb ram tibbi programları sonuçta çok görsel şeyler yok içinde. ben rastlamadım ama sabotta olsa iyi olur :)
  • arkadaşlar x500 alacağım.. nedenide kaba olmaması sizlerinde bahsettiği gibi.. ben sürekl iyanımda taşıyacağım.. işim gereği maillerimi vs. kontrol etmek zorundayım.. ve çantada taşımak tercihim olmaz.. o yüzden x500 zarif ve şık bence.. msj genelde yolluyorum ama.. yolda falan çok sık sayılmaz..
  • bende x500 var...easy klavye gerçekten çok rahat...mesaj yazmak oldukça kolaylaşıyor yani...dokunmatik ekranda gerçekten çok güzel...yani bazı telefonlar gibi kasmıyor...

bu söylediğiniz 379 ytl fiyat çok ucuz değil mi...nerden aldınız bu fiyatı...buldum yaaa...3 hafta önce 640 ytl ye aldım diye seviniyordum...http://www.mavibilgisayar.com/?p=Haberler&id=336

alacak arkadaşlar bilgi:gps İgo 8 yükledim süper çalışıyor..araç aparatıyla geldi bana..Arabada gps kullanacaksanız bu gerekli.WİN MOBİLE 6.0 ve Msn yüklü geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mus3535 -- 20 Aralık 2008; 1:57:48 >
  • bu modellerde radyo varmı ses kalitesi nasıl
  • deli olucam yaaa.. erken kalktım cihazı almak için.. uyuyakalmışım 10:21 saat ve stoklar tükendi diyor..
    Böyle şanssızlık yok yaaa...
  • bak hepsiburada da x600 satılıyor 499 ytl ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: togy_35

deli olucam yaaa.. erken kalktım cihazı almak için.. uyuyakalmışım 10:21 saat ve stoklar tükendi diyor..
    Böyle şanssızlık yok yaaa...

mağazaya git hocam..webden bakıyorsan oyle diyorlar..
  • çukuranbar mağazasında da saat 10.30 da ellerinde yoktu millet silip süpürmüştü aletleri.
  • Bu sabah 379 ytl ye M700 aldım. Ever RDS destekli radyosu var. Şu an şarjda ses kalitesini pek test edemedim.
    x500 çok daha zarif ve x500 secenlerin farkında olmadıkları bir avantajı cihazların x500+ olarak gelmesi.
    ekran çözünürlüğü 640 x 480. Ön siparişle sadece barkodu alıp parasını ödediğimiz ve saat 13:00 gibi telefonlar geldiği içn
    seçme şansımız yoktu tabi. Bilsem x500+ alırdım bende. ekran çözünürlüğünü klavye rahatlığına tercih ederdim.
  • ya arkadaşlar hala kendi kendime söyleniyorum dünden kurdum kendimi alıcam diye.. nasip olmadı çıldırıcam desem yeridir.. x500 alacaktım bide x500+ mış şimdi daha çok üzüldğm yaa.. mağazaya gidemezdim izmirde mağaza yok diye biliyorum??? ama hala tavım bu duruma yaa.. 10:20 de stokta tükenmiş yazıyordu..
  • Dostum boşuna üzülme. Çünkü erken kalkıp 10 da magazada olsaydın biLe yetişemeyebilirdin ( Benim gibi) Fazla üzülmeye gerek yok ben hepsiburada daki x600 modelini düşünmeye başladım. Ama onun özellikleri hakkında fazla bilgim yok. Bilgisii olanlar buraya yazabilir mi? X500 den daha yeni oldugunu düşünürsek tek düşündüğüm şey ekran kalitesi. Ekran kalitesi hakkında bilgisi oLan var mı acaba ?
  • valla izmirde internetten birden fazla almaya izin vermedi. 2 tane alacaktım ama ilkinin işlemini bitirdim ama ikinci için tekrar sepete atmaya çalıştığımda stok tükendi dedi m700 de(10:10 da). o sıralar x500 henüz bitmemişti.alabilenler şanslıymış gerçekten. ben anca 1 tane m700 alabildim. umarım iyi bir tercih yapmışımdır. sürekli mesaj yazan biri olduğum için bu modeli tercih ettim aslında. alabilenler güle güle kullansın.
  • arkadasın dediği doğru, ben 9.30 da sıradaydım ama sabahtan alamadım çünkü tam sıra bana geldi m700 bitti.çıldırdım..
    ama
    11.40 da , demirtepe mağzasından m700 almayı başardım.
    yalnız ben tercih etmedim ama mağzalarda benim gördüğüm x500'ler saat 10.30 a kadar vardı.
    biraz daha kaba olmasına rağmen m700ler 1 dk. için de tükendi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.