Şimdi Ara

E_TEN M600 + İLGİNÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar ben cihazı yeni aldım demin bişey fark ettim şarj ederken bi fiş işareti çıkııyo bi ne kadar şarj kaldığı ve bu olay baen 1 saniyede 1 bzn 2 snyede bir oluyo şarj lambasıda sadise hızında yanım sönüyo pclerdeki kasadaki işlev lambası gibi normalmi acaba?

• eten m600+'la ilgili paylaşım topic'i mevcut.Sorunlarınızı ve önerilerinizi o topicte belirtmeniz cevaplanma şansınızı artırır fakat ben cevap vereyim yine de.Hayır bunun normal olduğunu düşünmüyorum.Bahsettiğin şey bir temas sorunu gibi gözüküyor.(şarj cihazıyla ilgili)
  • Makinayı test ettim bilgisayardan usb aracılığı ile şarj ettiğimde sorun yok fakat şarj aletiyle yaptığım zaman sorun dewam ediyor ve şarj %50 nin altındayken şarj aletine bağlayınca yapıyor bu sorunu acaba donanımsalmı yazılımsalmıdır.Usb ile normalken şarj aletiyle şarj ederken sorun çıkarması donanımsal fikri uyandırıyor ama %50 şarjın altında yapmasıda yazılımsal gibi duruyor ne yapacağımı şaşırdım servise götürecek vaktim bile olmuyor bi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun teşekkürler
  • Slm.arkadaşlar.Ben bu cihazı arkadaşımdan yeni aldım. Oda cihaz hakkında hiç bişi bilmiyor. ben biraz karıştırdım . biraz çözmeye çalıştım. yalnız cihaz kendiliğinden kapandı. Masa üstü açılmıyor. Beyaz ekran geliyo öylece kalıyor. Bir müddet sonra kendiliğinden kapanıyor. ve de işe yarar proğram olan arkadaşlar proğram gönderebilirler mi.email.den.yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.