Şimdi Ara

iPhone SE 3'ün olası tasarımı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone SE 3'ün olası tasarımı ortaya çıktı

4 inç ekrana sahip ilk kompakt akıllı telefon iPhone SE, 2016 yılında Apple tarafından piyasaya sürülmüştü. Dört yıl sonra kullanıcılara 4.7 inç ekranlı iPhone SE 2 sunuldu. Şimdi ise güvenilir analist Ming-Chi Kuo'ya göre, üretici 3. nesil iPhone SE üzerinde çalışıyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 13 modellerinin depolama kapasitesi ve renk seçenekleri ortaya çıktı

iPhone SE Plus söylentileri de var

Çinli bir kaynak tarafından yayınlanan görsellerde, üçüncü nesil iPhone SE daha modern görünmenin yanı sıra, daha küçük bir gövde ve köşeli bir tasarım sunuyor. Akıllı telefon arkada, oval bir blok içine yerleştirilmiş flaşlı tek bir kameraya sahip. Önde ise biraz daha küçük olan çentik göze çarpıyor.

iPhone SE 3'ün olası tasarımı ortaya çıktı

iPhone SE 3'ün, 5G desteği, Apple'ın A14 yonga seti ve yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı sunması bekleniyor. Ayrıca Apple'ın daha büyük ekranlı ve ön kamera için deliği olan bir iPhone SE Plus hazırladığına dair söylentiler de var . Bu akıllı telefon için parmak izi sensörü, ekranın altına veya kasanın yanına yerleştirilebilir.

Kaynak:https://news.mydrivers.com/1/782/782071.htm

• se ile ben aşk hikayesi gibiyiz birbirimize kavuşamıyoruz.

• Bu ne saçmalık yahu. Çentik koymuş. iPhone 8 Plus’ın kasasına güncel donanımı koy tamam. Ben çerçeveli telefon istiyorum arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 10 Eylül 2021; 22:20:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı ülkemizde çoğu kişi için erişilmez olacağı için SE olmasının bir esprisi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DH girmekten iyice vazgeçicem artık. Kapak görseline bak bi de içerikteki görsellere. Yapçaksanız adam akıllı yapın işinizi. Tık almak için fake görsel koymaktan vazgeçin artık.

• İphone mu bedava verseler de almam asla

• 5.5 inc ekran ve bu tasarimla gelsin direk 11i satar bunu alirim.
    Bıktım artik takoz gibi telefonlardan. Oyun oynamam bisey yapmam kucuk telefon daha çok işime gelir.
    Derseniz ki niye se2 almadin cercevesi yuzunden. Bu zamanda cerceveli telefona para mi verilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Bu ne saçmalık yahu. Çentik koymuş. iPhone 8 Plus’ın kasasına güncel donanımı koy tamam. Ben çerçeveli telefon istiyorum arkadaş.

Napiyon cerceveli telefonla? Bosluklara fotograf mi asıyorsun?

• Klise Adam kullanıcısına yanıt
    Mini 12 al

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    bataryası küçük hocam o yüzden 13 mini yi bekliyorum açıkcası eğer iyi bir batarya miktarı ile gelirse ilk iphone telefonum olur 13 mini gelmez ise samsung s22 kısmetse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

5.5 inc ekran ve bu tasarimla gelsin direk 11i satar bunu alirim.
    Bıktım artik takoz gibi telefonlardan. Oyun oynamam bisey yapmam kucuk telefon daha çok işime gelir.
    Derseniz ki niye se2 almadin cercevesi yuzunden. Bu zamanda cerceveli telefona para mi verilir?

12 miniden haberin var mi

• Xiaomi lan bu

• artık büyük ekranlı telefon bana hiç cazip gelmiyor nedense. Para olsa hiç düşünmeden 12 mini alırım. küçük her işi fazlasıyla karşılıyor.

• çok bilmek kullanıcısına yanıt
    Ben çentik istemiyorum çerçeve istiyorum. Ya tamamen çentiksiz olacak ya da eşit çerçeveli olacak. iPhone SE 3'ün olası tasarımı ortaya çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 11 Eylül 2021; 10:27:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • android seyfi A kullanıcısına yanıt
    Hayır, miPhone SE 3 bu.

• bu açıklamandan sonra apple hissleri yerle bir oldu.

• hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    Ahh ahh yürekleri yetmiyor haberi beğenmeme tuşu eklemeye. Eleştiriye tahammülleri yok.

• Güzelmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.