Şimdi Ara

iPhone SE 3'ün olası tasarımı ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Napiyon cerceveli telefonla? Bosluklara fotograf mi asıyorsun?

Alıntıları Göster

Tutuyorum. Aman ekrana elim parmagim degmesin diye kocaman telefonlari tutarken elime kramp girmiyor.

• 12 miniyi ısıtıp Se 3 diye satacaklar millete, tıpkı zamanında iPhone 5'i, 5SE, iPhone 8'i, SE 2 diye sattıkları gibi, anakart haricinde neredeyse bütün donanımları aynıydı bu modellerde. Tamamen keriz silkelemek başka bir şey değil. Elde kalan yedek parçalardan yeni bir telefon yapıyorlar. Neyse 12 mini güzel telefondu, onu baz alırlarsa güzel bir model gelir.

• Şirket için test telefonu olarak SE2 almıştık. Uzun süredir şahsi telefonum olarak da kullanıyorum ve acayip memnunum.

Şarj problemi her iPhone'da olduğu gibi burada da var tabii, şu olayı ne zaman aşacaklar bilemiyorum ama hem kamerasından hem performansından gayet memnunum. SE3 de yukarıda konuşulduğu gibi 12mini baz alınarak yapılacaksa ve fiyatı da diğer SE'ler gibi cep yakmayacaksa kesinlikle düşünülebilir.

• Klise Adam kullanıcısına yanıt

Donanım, çözünürlük ve grafik gibi alanlardan özellik kısılmadığı sürece veya anakart minnacık hale gelip geri kalan her yeri tamamen pil olmadığı sürece zor gibi zaten iyi pil süresi.

• se 2 modelinin fıyatını bıraz kırsalar bari

• Umarım 5.8 inç olur ekran boyutu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • `4 inç ekrana sahip ilk kompakt akıllı telefon iPhone SE, 2016 yılında Apple tarafından piyasaya sürülmüştü. Dört yıl sonra kullanıcılara 4.7 inç ekranlı iPhone SE 2 sunuldu. Şimdi ise güvenilir analist Ming-Chi Kuo'ya göre, üretici 3. nesil iPhone SE üzerinde çalışıyor.`

bunun adi haber olmus, yahu insan bunu yazmaya / koplayamaya utanir.

• SE serisinin eski kasaları kullanmasına laf edilmişte olay bu zaten. Apple yeni tasarımın Ar-Ge masraflarından kurtuluyor bunuda müşteriye yansıtıyor. SE serisi ucuz iPhone olsun tasarım önemli değil diyen kitle için üretiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0537

SE serisinin eski kasaları kullanmasına laf edilmişte olay bu zaten. Apple yeni tasarımın Ar-Ge masraflarından kurtuluyor bunuda müşteriye yansıtıyor. SE serisi ucuz iPhone olsun tasarım önemli değil diyen kitle için üretiliyor.

Ar-Ge masrafindan nasil kurtuluyor haci, yeni tasarim hazir olunca o masraf yapilmis oluyor zaten. Ister kullan, ister kullanma.

• kasa en boy oranı olarak se 2020 ile aynı olsun ama TAM ekran olsun. işte o zaman daha çok tercih edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceremony -- 13 Eylül 2021; 19:44:08 >
  • Bu adamlar halâ 7.099 liraya resmi apple sitesinde Xr satıyorlar nasıl ucuz olacak merak içindeyim 😃

Se 2020 kullanıyorum 5 parmakla tutuyorum telefonu o derece rahat.

• yıl olmu$ bilmemkac hala kullandıkları dizayna bak tam dinazor.. bence apple iphoneları dino ismiyle adlandırsın

mesela

iphonerex

iphonesaurus

iphonenozor

iphonetor

gibi..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.