Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ultravizyon soz konusu cihazlari kosulsuz degistiriyor iciniz rahat olsun. bahsettiginiz problem, forumlara bakinca cok yasaniyor gibi gozukebilir ama uretilen cihazlarda cok kucuk bir oranda gerceklesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostknight -- 30 Kasım 2006; 17:12:06 >
  • genpatech.com'a da eklemişler cihazı, mağazada da inceleme fırsatı buldum, HP 6915 kullanıyorum ben ama Eten hakkaten çok hoşuma gitti, en önemlisi 256 MB ROM'a sahip olması bence. Çünkü diğerlerindeki 64 MB hemen doluyo ve yarı yolda da bırakabiliyor. İlk fırsatta değiştirmek istiyorum kesinlikle
  • Arkadaşlar farklı programlar bulup kullanan ve tavsiye etmek isteyen varsa lütfen paylaşalım.Mevcut siteleri kuruttuk sanırım:)Mesela şifreli programlarla ilgili tecrübesi olan var mı.İçine not, kredi kartı numarası vs.yazıp şifreyle koruyabileceğimiz programları kullan var mı.Aynı şekilde sms blocker programı kullan var mı...?
  • evet arkadaşlar cihaz sonunda elime ulaştı bazı programlar var deneme fırsatım olmadı ama buradan paylaşacağım... bu arada bu temaları nasıl kullanacağımı bilen varmı acaba birde bana prog.ları nasıl göndereceğimi anlatırsansevinirim
  • arkadaşlar bu activesync olayı tam olarak nasıl gerçekleştiriliyor? ben bilgisayarıma kurdum restarttan sonra direkt olarak telefonu bağladığımda activesync iconu dönüyor connecting diyor ama birşey olduğu yok. telefondan falan mı birşey yapmam lazım acaba?
  • Arkadaşlar türkçeleştirme paketiyle ilgili birkaç sorum olacak,

1-Programı aktive ettikten sonra silmeden dili ing yaparak kullasak genede sistemi zorlarmı?

2-İng yaparsam türkçe klavyeyi kullanabilir miyim?

3-İllaki silmemiz gerekiyorsa türkçe klavye olayını nasıl halledicem?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnuweb -- 2 Aralık 2006; 16:22:41 >
  • 1. (soru) bilmiyorum)
    2. (soru) ben türkçe paketi silmedim ama ingilizce olarak kullanıyorum.klavye türkçe.
    3. (s0ru) bence silme, zaten ben şimdiye kadar kasıtığını örmedim, sence yavaş mı?
    birde silersen türkçe klavye gidermi bende merak ediyorum. ama silmicem
    quote:

Orjinalden alıntı: husnuweb

Arkadaşlar türkçeleştirme paketiyle ilgili birkaç sorum olacak,

1-Programı aktive ettikten sonra silmeden dili ing yaparak kullasak genede sistemi zorlarmı?

2-İng yaparsam türkçe klavyeyi kullanabilir miyim?

3-İllaki silmemiz gerekiyorsa türkçe klavye olayını nasıl halledicem?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskinacar -- 2 Aralık 2006; 18:31:41 >
  • Kısayolların silinmesi gibi sorunlar vardı zorlamayla onun gibi problemleri kastetmiştim o problemler gidiyormu ?
  • açıkcası bilmiyorum ama bence bunun bu şekilde giderileceğini snmam yani ingilizce olarak kullannarak çünki bende de cihaz kapatıp açtığımda da sık yasıyorum dediğin problemi. yüklediğim oyunları bile bulamıyorum dosyasından çalıştırıyorum. bende şu kapama olayını sorucaktım simkart çıkartmak istediğimde nasıl kapatmalıyım.bilen varmı kullnma kılavuzunda anlatmıyor..soğuk başlatma şelinde açmam gerekiyor.nasıl kapatmalıyım??
  • Arkadaşlar bimekste psp için ekran koruyucu jelatin buldum. yurt dışından falan uğraşmaktansa daha makul göründü bana.

Bir de siz göz atıp fikir belirtin istedim :http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=5785
  • Ben kullandım bundan; birincisi paketten 1 adet çıkıyor. Çok kullanışlı değil çünkü sert bir malzemeden yapılmış. Sonuçta PSP ekrana duyarlı değil, tuşlarla komut ediyorsunuz cihazı. Yurtdışından getirtmiştim ki onu kullanıyorum fakat o da çok iyi değil. şöyle ki; sıcak gördüğünde hemen çekiyor ve kenar tarafları açıkta kalacak şekilde şekli bozuluyor. Sıcaktan uzak tuttumcihazıi fakat o zaman da çekti. paketten 15 tane çıktı, ayda bir değiştirerek kullanıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: pirpir

Arkadaşlar bimekste psp için ekran koruyucu jelatin buldum. yurt dışından falan uğraşmaktansa daha makul göründü bana.

Bir de siz göz atıp fikir belirtin istedim :http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=5785

• Sorulara bende nacizane fikirlerimle cevap vereyim
    1-Türkçe kullanmayı bende cok istemiş ve inat etmiştim ama ingilizceye gectikten sonra gercekten makinayı kastığını farkettim türkçenin
    2-Türkçe kullandığınızda soft resette dahi sonradan yüklediğiniz programların kısa yol tuşları siliniyor ve geri getiremiyorsunuz.Bence cihazı ingilizce kullanmayagayret edin.
    3-Ekran koruyucu olarak gittigidiyordan yunutech diye bir kullanıcı vardı ordanalmıştım 5 li paket satlılyor.çok kaliteli kaygansilinmiyor ve tam ekranboyutlarında ve asla ekran koruyucu taktığını farkedilmiyor.Aynı ürünü yurtdışında bile bu paraya bulamazsınız cok araştırdım.hatta cok ucuz buldum diye iki paket almıştımda bir paketini arkadaşlara dağıtmıştım.çok hayra gecmişti
    Fakat halledemediğim benimde sorunlarım var.simkarttaki numaralardan birini elle girip aradığınızda ekranda isim cıkmıyor.hatta gelen cağrılarda bazen isim görünüyor bazen görünmüyor bunu ahla anlayabilmiş değilim.
    diğer bir sorunda telefon konumuna geldiğinizde contact listesini acıp menuden new sim contact deiğiniz zaman girdiğiniz numaradan sonra ismide giriyorsunuz ama 10 karekteri gecemdiğiniz halde 10 kareketrden fazla giremezsiniz diyor.hatta 1 karekter grdiğinizdede bu böyle.yeni sim kişisini ancak sim managerden acıp ordan new sim contack dediğinizde girebiliyorsunuz.nerak ettiğim bu bir genel sorunmu yoksa benim cihazdamı bişi var.yardımcı olursanız sevinirim

• bende dediğiniz şekilde yani numara girerek arama yaptım bende de isim cıkmadı.
    ikincisi sime yeni kişi eklediğimde bana 16 karakterden fazla giremezsin diyor( kartım avea plus, bilmiyorum ondan mı)
  • bu yazdığınız problemlerin hiçbiri bende olmadı. aynı anda avea ve turkcell kullanıyorum.
    bence bi daha elden geçirin kontak listenizi. ama sim listem ful dolu. ppc ye kaydediyorum her yeni girişi.
  • dediğimiz sorun simkarttaki bir numarayı elle girildiğinde (numara ve kişi cihaza kopyalanmıs olmıcak) arama yapıldığında kişi ismi geçmiyor. Kopyalanmış numaralarda sorun yok.

quote:

Orjinalden alıntı: dexterx

bu yazdığınız problemlerin hiçbiri bende olmadı. aynı anda avea ve turkcell kullanıyorum.
    bence bi daha elden geçirin kontak listenizi. ama sim listem ful dolu. ppc ye kaydediyorum her yeni girişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskinacar -- 4 Aralık 2006; 12:29:04 >
  • Ben de numara elle girilince normal isim de çıkıyor.Sanırım sim kartla ilgili bir şey sizin ki.Ayrıca türkçe paketi silince klavye de değişiyor.Renkli hali gidiyor.Türkçe klavye olarak kullanılmıyor yani
  • Eveeet en sonunda yeni cihazim elimde ve ben cok mutluyum.Sunu tekrar tekrar yazmak isterim ama buyuk harflerle tekrar yazayim ki tam olarak kesinlessin;

KUSURSUZ HIZMET = ULTRAVIZYON

Kargodan biraz gec aldim cihazi.Ben buradan sahsina bizzat ilgilendigi icin Tunc bey'e ve beni urunun gonderimden tutun da her turlu ince ayrintisina kadar (sozgelimi cihaz benim onlara bahsettigim tarihte ulasmadiginda bile arayarak gonderip gondermedigimi sordular.Cihazi aldiklarinda ve gonderdiklerinde tekrar tekrar aradilar ve surec mukemmel isledi) ilgilenen tum ultravizyon calisanlarina tekrar tekrar tesekkur etmek istiyorum.Ben kendi adima konusuyorum, bundan sonra ustunde ultravizyon yazan tum cihazlari gozum kapali alirim, cunku teknik destek tek kelimeyle mukemmel.Bence piyasanin en iyisi durumundaki boylesi bir all in one cihaza verilebilecek en iyi teknik destegi veriyor Ultravizyon ve bu bakimdan cok sansli oldugumuz kanisindayim.Cihaz birebir yenisiyle degistirildi ve tum yeni imei kayit islemleri bizzat Tunc bey tarafindan gerceklestirildi.Ben degisimle ve kayitla ilgili olarak ve de kangurum'un diger prosedurleriyle dahi boylece ugrasmak zorunda kalmadim.Ama daha bitmedi kutuyu actigimda beni sasirtan en onemli olay kutudan 15 dk'lik bedava skype out gorusme kredisi ve de bir de ekran koruyucusunun cikmasi oldu.

Sonuc: Ultravizyon urunune gercekten sahip cikan bir firmadir ve Eten m600+ olasi herhangi bir sorun ciktiginda arkasinda Ultravizyon destegi surdugu surece alinabilir harika bir cihazdir.Herkese saygilar ve slmlar..

• Ultravizyon ürünlerini kullandığımız için cidden şanslıyız arrkadaşlar
    ancak su telefon rhberiyle ilgili problemimi bizzt okuyup dener ve herkes burda fikirlerini payşlaşırsa sevinirim.Bu arada listeyi ppc ye kopyaladığımızda sorun yok.yani simkarttaki bilgileri ppc ye kopyalamadan denersek daha doğru bilgiler almış oluruz
  • Arkadaşlar farklı programlar bulup kullanan ve tavsiye etmek isteyen varsa lütfen paylaşalım.Mevcut siteleri kuruttuk sanırım:)Mesela şifreli programlarla ilgili tecrübesi olan var mı.İçine not, kredi kartı numarası vs.yazıp şifreyle koruyabileceğimiz programları kullan var mı.Aynı şekilde sms blocker programı kullan var mı...?

Nakfire
  • arkadaşlar, acil ihtiyaçtan 40 GÜNLÜK CASPER M600 ümü satıyorum. sadece 760 ytl. harika bir cihaz. orjinal, garantili, kutusunda bütün parçaları ve cdleri ile. 1200ytl vereceğinize 440 ytl daha ucuza alın. her türlü güvenceyide verebilirim. 05055011729
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.