Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bir deneyimimi anlatmak istiyorum iki gün önce dil paketini sildim, tabi türkçe klavyede gitti bunun üzerine tükçe klavye programı yükleyim dedim leng isimli bir program denedim cihaz kendine reset çekti ve beyaz ekran dışında açılmadı, bir iki kere soğuk başlattım aynı beyaz ekran karşıma cıktı, sonra tabi hard reset attım mecburen. şimdi resco keyboard yükledim sorunsuz çalısıyor. demem o ki leng isimli klavye programını denemeyin bile.
  • yaa arkadaşlar ben prog. yada oyun çalışyıramıyorum bi yardım edin yaaa
    prog. ları hafıza kartını çıkarıp pc ye takıyorum ve kartın içine atıp tekrar telefona taktıktan sonra çalıştırmaya çalışıyorum ama hep hata veriyor
    geçerli bir PoccetPc uygulaması değildir diyor bi yardım edin nolur ya kafayı yemek üzereyim
  • arkadasım senine ilk pda deneyimin anladığım kadarıyla. program yüklemesi kullanma kitapcığında anlatılıyor ama yinede kısa bir sekilde geceyim.oncelikle pc ye windows activesync programını yükle sonra cihazı pc ye bağla. yükliceğin program
    exe dosyasıysa doğrudan pc üzerinden tıkla ve kur sonra pda in ekranına bak orada nereye yani cihaz hafızasına mı yoksa sd kartına mı yüklemek istediğini seç onayla yüklenmiş olsun.ikincisi dosya cab uzantılıysa activesync programından explore tıklayıp uygun bir yere at ister cihazın hafızasına ister kart hafızasına sonra cihazdan file explorer dan attığın dosyayı bul ve üzerine tıkla. benden bu kadar bir yanlışım varsa başkaları düzeltir. mp3 ve film dosyalarınıda ikinci yolla at.
    hadin kolaygelsin sana.
    quote:

Orjinalden alıntı: BeYMeN52

yaa arkadaşlar ben prog. yada oyun çalışyıramıyorum bi yardım edin yaaa
    prog. ları hafıza kartını çıkarıp pc ye takıyorum ve kartın içine atıp tekrar telefona taktıktan sonra çalıştırmaya çalışıyorum ama hep hata veriyor
    geçerli bir PoccetPc uygulaması değildir diyor bi yardım edin **** ya kafayı yemek üzereyim

• m600+'ta denediğim windows live messenger düzgün çalışıyor ve başlangış ekranında güzel bir program başlangıç sekmesi oluşturdu.arm.cab dosyası tüm eklentileriyle kurmanızı öneririm.link veriyorum rapid dosyası halinde.Yalnız tek eksiği offlineken mesajlaşma özelliğinin olmaması fakat şekli şemali çok düzgün bir program..

http://www.forumuz.biz/msn_live_messenger_pda_ve_smartphone-220567t.html

program kurulumu iki türlüdür.
    1.taskinacar'in dediği gibi active sync kullanarak exe uzantılı dosyaları bilgisayardan eten'e yüklemek ve geri kalan işlemler için etenin ekranını kontrol etmek
    2.arm.cab yada cab uzantılı dosyaları etenin herhengi bir yerine kopyalayarak kurulum yapmak.

• yıldızlı yerler: f o r u m u z (Tabiki bitiştirilerek yazılacak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: system_founder

m600+'ta denediğim windows live messenger düzgün çalışıyor ve başlangış ekranında güzel bir program başlangıç sekmesi oluşturdu.arm.cab dosyası tüm eklentileriyle kurmanızı öneririm.link veriyorum rapid dosyası halinde.Yalnız tek eksiği offlineken mesajlaşma özelliğinin olmaması fakat şekli şemali çok düzgün bir program..

http://www.****.biz/msn_live_messenger_pda_ve_smartphone-220567t.html

1.taskinacar'in dediği gibi active sync kullanarak exe uzantılı dosyaları bilgisayardan eten'e yüklemek ve geri kalan işlemler için etenin ekranını kontrol etmek
    2.arm.cab yada cab uzantılı dosyaları etenin herhengi bir yerine kopyalayarak kurulum yapmak.

ben de denedim çok güzel bir yazılım olmuş fakat beni rahatsız eden msn listesini rehbere kopyalıycam diye tutturmasıydı. kalabalık msn listesi olanlar için büyük sorun bu. ayrıca rehberden ilgili msn kişilerinden birini silince direkt listenizden de silmiş sayılıyorsunuz. bu yüzden kaldırmak zorunda kaldım programı. bu sürümde de söylediklerim geçerli mi acaba merak ettim?

• quote:

Orjinalden alıntı: pirpir

quote:

Orjinalden alıntı: system_founder

m600+'ta denediğim windows live messenger düzgün çalışıyor ve başlangış ekranında güzel bir program başlangıç sekmesi oluşturdu.arm.cab dosyası tüm eklentileriyle kurmanızı öneririm.link veriyorum rapid dosyası halinde.Yalnız tek eksiği offlineken mesajlaşma özelliğinin olmaması fakat şekli şemali çok düzgün bir program..

http://www.****.biz/msn_live_messenger_pda_ve_smartphone-220567t.html

ben de denedim çok güzel bir yazılım olmuş fakat beni rahatsız eden msn listesini rehbere kopyalıycam diye tutturmasıydı. kalabalık msn listesi olanlar için büyük sorun bu. ayrıca rehberden ilgili msn kişilerinden birini silince direkt listenizden de silmiş sayılıyorsunuz. bu yüzden kaldırmak zorunda kaldım programı. bu sürümde de söylediklerim geçerli mi acaba merak ettim?

evet bende de bu şekilde oldu fakat ben sadece bu özellikten dolayı bu programın uninstall edilmeyi haketmediğini düşünüyorum.Ayrıca program bu özelliğin kullanılması adına bir soruyu da kurulmadan önce soruyor ing. olarak. istersen uninstall et sonra bu soru sanırım "do u want to add your contact list of your msn list to your phone book ? " yada öyle bir soruydu.Bu soruyu basitçe no olarak cevaplayarak yeniden kullanabilirsin.
    İyi kullanımlar..

• yok ben denedim live mesengerı kaldırdım tekrar yükledim malesef sing in yapınca adresss defterine eklenecek diyor yes var ama no yok onun yerine cancel var öle oluncada online olamıyorsun.illaki yüklicek. ama yinede güzel program.
    tekrar teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar, eten m600 plus ve hp ipaq 6815'i kıyaslayabilir misiniz?
  • arkadaşlar ultravizyonun destek sayfasında mms ayarlarında iki hata farkettim. biri ip adresi yanlış verilmiş (252 yerine 257 denmiş). diğeri ise kullanıcı adı mms şifre ise turkcell denilmiş fakat kullanıcı adı da şifresi de mms. bu olayı ilk mesajda belirtsek iyi olur sanırım.
  • Arkadaşlar artık bende eten m600+ plus kullanıcısı oldum. Cihazı Teknosadan aldım ama bu ürünü almamda Tunç beyin çok etkisi oldu almadan önce bizzat kendisi ile görüşerek karar verdim almaya..

İşin açıkçası en çok kaygı duydugum iki nokta GSM özelliği ve Ses çıkışı olmuştu. Çünki bu tür bir makinede en çok karşılaşılacak özellekler olarak görünütordu. Ses çıkışı biraz kötü hoparlör yetersiz bence stereo bir sistem veya az daha kuvvetli bir sistem olsaydı mesela Nserisi Nokialarda oldugu gibi daha çekici olurdu. Mp3 dinlemeyi sevenlere en azindan.
    Her neyse Forumu baştan sona okudum bir kaç şeyi ilave etmek isterim izninizle ..!
    1 - Benim Cradle dan şarj olurken alet acaip bir tizz ses çıkartıyor. USb host olayı için benim bir Western Digital 2.5" HDD vardı onu denedim oldu. Daha önce N70'im de kullandıgım 1GB lık dual voltaj MMC takar takmaz çalıştı. Okuma yazma hızı muhteşem diyebilirim Zaten Usb Flash Disk olarakta kullanılabiliyor bu MMC kart.
    2 - Tüm yazılımları yükledim aktivasyon yaptım türkçe ve ingilizce denedim benchmarklarda fazla bir fark göremedim.
    Tipik windows mantıgı ile hareket edilirse tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek düzeyde.

Buradaki diger kullanıcı arkadaşlar 230 ROM update konusunda kesin bir bilgi sahibi degiller galiba? Ben Tunç beye sordugumda almadan önce 230 version oldugunu beyan etti ama gelen cihazım 225 çıktı. Tüm forum sitelerini dolaştım ve çogu 230 kullandıklarını ve AKU 3.3 ile baya iyi çalıştıgını yazmışlar. Bilmiyorum bir denemeye deger diye düşünüyorum.

Hepinize saygılarımı sunarım. Buradaki bilgi paylaşımınızdan dolayı. Kolaylıklar dilerim.
    OziTuRK

Bu arada Resco Programları ile ilgili yardıma ihtiyacınız olursa yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi77 -- 11 Aralık 2006; 1:35:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pirpir

arkadaşlar ultravizyonun destek sayfasında mms ayarlarında iki hata farkettim. biri ip adresi yanlış verilmiş (252 yerine 257 denmiş). diğeri ise kullanıcı adı mms şifre ise turkcell denilmiş fakat kullanıcı adı da şifresi de mms. bu olayı ilk mesajda belirtsek iyi olur sanırım.

bi kere sitedeki IP dogru, sanirim bir yanlislik olmus bakarken. turkcell'in kendi websitesinde mms sifresine mms denmis fakat ben cihazda denedigimde mms yazdigimda calismadi, turkcell yazdigimda ise calisti. yani sitede bir hata yok kanimca.
  • Benimkinde desorunsuz çalıştı
  • birkaç oyun atayım arkadaşlar eklemeler devam edecektir

http://dosyam.net/?id=337c17
  • Can't Stop Solitaires

http://dosyam.net/?id=a8b2d1
  • birkaç tane attım şimdi komple gönderiyorum umarım işinize yarar

http://dosyam.net/?id=100687
  • beymen 52 Allah rızası için ayrı ayrı konu başlıkları acma.Bir konu actığında daha sonra başka bir ekleme yapacaksan aynı konuya gldiğinde ekle dediğinde zatren ekleyecektir.4-5 web adresi vermek için 4-5 tane konu açmana gerek yok.Hep söylüyorum gereksiz sayfa çoğalmasına neden oluyor ve erişimi güçleştiriyorsunuz arkadaşlar.Lütfen bişey yazmadan forum kurallarını ve forumdaki kontrol panellerini iyice öğrenin.bende gereksiz bir konu ile sayfayı mesgul ettiğimin farkındayım ama çok can sıkıcı bir durum arkadaşlar.lütfen tekrarlamayın.Bu şekilde bu sayfa erişieme kapatılır ve hiç bir şeyi paylaşamayız arkadaşlar.Lütfen bunuda düşünün.inanın burda 200 konu varsa bunların en az 50 tanesi benzer yada aynı konu
    sebep Şu.Gereksiz sayfa cogaldığı için tüm arkadaşlar sayfaların tamamını okumaya üşeniyorlar.hemen problemimi yazayımda biri bana cevap verir mantığındalar.ama bu forumun gercek amacı bu değil arkadaşlar.problemler şahsi değil.çünkü sonuçta ortak bir cihaz kullanıyoruz.bu yüzden lütfen bir şey yazmadan sayfaların tamamını okuyalım .çünkü aradığınız cevap bu sayfalarda olabilir.bir sorun yazan ancak daha sonra başka bir problemine cevap arayan arkadaşlar ise ayrı ayrı konu açmayı bıraksınlar.Çünkü önceki yazdığınıza dediğim gibi ek yapabiliyorsunuz.
    Herkesin bu konulara dikkat edeceğini umar,zevkli ve herşeyden öncesi etenli günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girayhan1 -- 14 Aralık 2006; 1:10:17 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.