Şimdi Ara

E-ten M600+ Kullanıcıları (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
860
Cevap
1
Favori
90.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca şu bu cihazı alırken yapmak istediklerimden birisi

Desktop veya Lapro'umdaki

Windows Media Player
    WinDVD
    Winamp
    MyTheatre

programlarını

bluetooth veya wireless aracılığı ile kontrol edebilmekti.

Henüz alalı 2 hafta oldu
    fazla uğraşamadım
    ama

Salling Clicker
    ve
    PPC Tablet

die 2 program buldum.

işe yarar programlar.

Özellikle Salling Clicker Windows Media Player ı çok başarılı kontrol ediyor.
    Library inize rahatlıkla ulaşabiliyor.
    Şarkı/Dosya bilgilerini online gösteriyor.

Tavsiye ederim....
  • ARKADAŞLAR ETENİN MAVİ BİLGİSAYARDAKİ AKİBETİ BELLİ DEĞİL ADAMLAR TAM BİLGİ VEREMİYORLAR BELKİDE HİÇ GELMEYEBİLİR DİYORLAR 18 E YAKIN ÖN SİPARİŞ MEVCUT FAKAT BEN ŞUNU ANLAMADIM BU ÜRÜNÜN AKİBETİ BELLİ DEĞİLSE BU ADAMLAR NASIL ÖN SİPARİŞ ALABİLDİLER VE AYNI SÜREÇ İÇERİSİNDE ÖN SİPARİŞ ALMAYI NSIL KESEBİLDİLER, ONLİNE SATIŞTAKİ ELEMAN ÖNSİPARİŞ ALAMIYORUZ DİYOR YİNE MAVİ BİLGİSAYARIN İZMİR CADDESİNDEKİ MAĞAZASINDA GÖREVLİ ARKADAŞ KAPORA VERİRSEN ÖN SİPARİŞ VERMİŞ OLURSUN DİYOR BU NE ÇELİŞKİ BU NE SAMİMİYETSİZLİK.

BEN ULTRAVİZYONU ARADIM EN SON OLARAK SANIRIM TUNÇ BEY YERİNDE YOKMUŞ BİR DE ÖĞLEDEN SONRA ARAYACAĞIM ÖN SİPARİŞ VEREN ARKADAŞLAR BOŞVERİN MAVİYİ SİZDE BASTIRIN ŞU ULTRAVİZYONA BİRDEN FAZLA TELEFON SANIRIM OLUMLU YÖNDE ETKİ YAPABİLİR. EN AZINDAN ŞUNU BİLİYORUM ULTRAVİZYON MAVİBİLGİSAYARDAN DAHA İLGİLİ BU KESİN. SİZLERDE BU ÜRÜNÜN MAVİ BİLGİSAYARA GELMESİ İÇİN BASTRIN ULTRAVİZYONA

• Zamanlamam harikaymış.İnşallah sizde makinalarınıza kavuşursunuz............
  • ben ayın 1'inde istedim mavi bilgisayardan. ama gelmedi hala:( Bu fiyata başka yerde bulamıyorum bulsam hemen paramı çekicem. en ucuz 599+KDV liraya hızlı sistemde buldum. perşembe aradım cuma gelmezse paranızı iade etcez dediler. Cumartesi aradım pzt kesin geliyor dediler. bugün hala gelmedi ellerine:( bakalım yarın gelecekmi. artık arakadaşlarımla iddaya giriyorum gelip gelmeyeceği konusunda:) Bayramdan önce kesin elinizde dediler ama benim pek umudum yok:)
  • ARKADAŞLAR BEN BUGÜN GÖRÜŞTÜM ULTRAVİZYONLA GELMEME DURUMU YOKMUŞ BUGÜN DÖNECEKLERDİ MAVİ BİLGİSAYARA
    HAYDİ HAYIRLISI BAKALIM

BİRAZ ÖNCEDE ARADIM MAVİYİ BAYRAMDAN ÖNCE SATIŞA SUNABİLECEĞİMİZİ HİÇ SANMIYORUZ DEDİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murgokasone -- 9 Ekim 2007; 11:17:54 >
  • m600+ için boyutu birebir olan bir foto koyabilirmisiniz.piyasada vitrinlerde yok.yada izmirde varsa ben bilmiyorum. mavi bilgisayarı bekliyoruz bakalım.
  • Arkadaşlar ben biraz önce aradım mavibilgisayarı bu ayın sonuna doğru gelebilir veya hiç de gelmeyebilir dediler. Ben de satışımı iptal ettim, elime geçmeyen malın taksidini ödemek aptallık olur. Galiba gelmiyecek.
  • ya arkadaşlar ben eten ime skype 2.2 yükledim fakat program kendi kendine kapanıyo nedenini bilen warmı yada eski çalışan bi sürüm bulunurmu acil!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: golgeadam

m600+ için boyutu birebir olan bir foto koyabilirmisiniz.piyasada vitrinlerde yok.yada izmirde varsa ben bilmiyorum. mavi bilgisayarı bekliyoruz bakalım.

http://forum.donanimhaber.com/m_9283333/mpage_1/key_/tm.htm
  • http://smartmania.mobilmania.cz/images/recenze/EtenM600/02.jpg

quote:

Orjinalden alıntı: MuratAtes

quote:

Orjinalden alıntı: golgeadam

m600+ için boyutu birebir olan bir foto koyabilirmisiniz.piyasada vitrinlerde yok.yada izmirde varsa ben bilmiyorum. mavi bilgisayarı bekliyoruz bakalım.

http://forum.donanimhaber.com/m_9283333/mpage_1/key_/tm.htm

• bu cihaza 4gb SD(hc) kullanabilen varmı. bende görmüyor....
  • hc kartlari wm5 desteklemez.
  • 2 haftadır Ürünü her gün arayıp Mavi Bilgisayara soruyorum geldi mi? diye gelmedi diyorlar. Geldiği zaman haber verin almaya geleceğim diyiyorum adamlarda ilgi alaka yok. 09.10.2007’de Maltepe'deki Mavi Bilgisayara Gittim. Adamlar Çukur ambar Şubesinde olduğunu söylediler. Çukur ambar Şubesini aradığımda ürünün olmadığını ve de Bir daha Mavi Bilgisayara Gelmeyeceğini Söylediler. UltraVizyonu aradım. Mavi Bilgisayara Ürünün gelip gelmeyeceğini sordum gelmeyebilir dedi. Anlamadığım Mavi Bilgisayar Hala Bu ürünün reklâmını yapıyor ve de Türkiye'nin en ucuz Cep Bilgisayarı diye Ana sayfasında Bangır Bangır reklâm yapıyor.
    Bu nasıl iş disiplini bu nasıl anlayış, adamlar 2 haftadır ellerinde olmayan bir ürünün reklâmını yapıyor. Müşteri memnuniyet anlayışı sıfır Mavi Bilgisayar gibi Kurumsal Olmayan Firmalar Batmaya Eşşeğin kulağı gibi ne Uzarlar nede Kısalırlar.

Müşteri Memnuniyetine Örnek:

Ultra Vizyon ile görüştükten sonra Ultra Vizyon yeni Modelleri olan X500 Modelinin geldiğini daha çok ona ağırlık verdiklerini söyledi. Bende Ankara’da hangi firmada bulabileceğimi sordum.
    Makrotek İsimli bir firmayı söyledi. Telefonla Feridun Beyle görüştüm Ellerinde Ürünün olup olmadığını ve de Fiyatını sordum. Sağolsunlar ilgilendiler ve de gerekli bilgileri verdiler.
    Telefon görüşmesinden sonra İnternet sitelerindeki fiyatlara bana söylenen Fiyat arasında fark olduğunu gördüm.
    Bana Söylenen Fiyat İnternetteki fiyatından yaklaşık 80 Dolar düşüktü, Tekrar Feridun Beyle Telefonla görüştüm. Ürünü fiyatının mı düştüğünü yoksa yanlış mı olduğunu sordum. Aldığım yanıt Müşteri odaklı bir yaklaşım ve de samimiyet oldu. Efendim Ben yanlış Fiyat söyledim Yanlışlıkla Bayi Fiyatını Söyledim Ama Size Söylediğimiz Fiyattan ürünü vereceğiz oldu. Bu beni çok şaşırttı bir yanda Mavi Bilgisayar’daki çalışanların ilgisizliği bir yanda Telefonla Görüştüğüm Bir beyefendi’nin nezaketi.

Bundan Sonra Bilgisayar Malzeme ve Parçalarını nereden alacağımı biliyorum ve de Çevremdekileri bu Yönde uyaracağım. Bu Firma Kesinlikle Mavi Bilgisayar Olmayacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: TanrıKutMete

2 haftadır Ürünü her gün arayıp Mavi Bilgisayara soruyorum geldi mi? diye gelmedi diyorlar. Geldiği zaman haber verin almaya geleceğim diyiyorum adamlarda ilgi alaka yok. 09.10.2007’de Maltepe'deki Mavi Bilgisayara Gittim. Adamlar Çukur ambar Şubesinde olduğunu söylediler. Çukur ambar Şubesini aradığımda ürünün olmadığını ve de Bir daha Mavi Bilgisayara Gelmeyeceğini Söylediler. UltraVizyonu aradım. Mavi Bilgisayara Ürünün gelip gelmeyeceğini sordum gelmeyebilir dedi. Anlamadığım Mavi Bilgisayar Hala Bu ürünün reklâmını yapıyor ve de Türkiye'nin en ucuz Cep Bilgisayarı diye Ana sayfasında Bangır Bangır reklâm yapıyor.
    Bu nasıl iş disiplini bu nasıl anlayış, adamlar 2 haftadır ellerinde olmayan bir ürünün reklâmını yapıyor. Müşteri memnuniyet anlayışı sıfır Mavi Bilgisayar gibi Kurumsal Olmayan Firmalar Batmaya Eşşeğin kulağı gibi ne Uzarlar nede Kısalırlar.

Ultra Vizyon ile görüştükten sonra Ultra Vizyon yeni Modelleri olan X500 Modelinin geldiğini daha çok ona ağırlık verdiklerini söyledi. Bende Ankara’da hangi firmada bulabileceğimi sordum.
    Makrotek İsimli bir firmayı söyledi. Telefonla Feridun Beyle görüştüm Ellerinde Ürünün olup olmadığını ve de Fiyatını sordum. Sağolsunlar ilgilendiler ve de gerekli bilgileri verdiler.
    Telefon görüşmesinden sonra İnternet sitelerindeki fiyatlara bana söylenen Fiyat arasında fark olduğunu gördüm.
    Bana Söylenen Fiyat İnternetteki fiyatından yaklaşık 80 Dolar düşüktü, Tekrar Feridun Beyle Telefonla görüştüm. Ürünü fiyatının mı düştüğünü yoksa yanlış mı olduğunu sordum. Aldığım yanıt Müşteri odaklı bir yaklaşım ve de samimiyet oldu. Efendim Ben yanlış Fiyat söyledim Yanlışlıkla Bayi Fiyatını Söyledim Ama Size Söylediğimiz Fiyattan ürünü vereceğiz oldu. Bu beni çok şaşırttı bir yanda Mavi Bilgisayar’daki çalışanların ilgisizliği bir yanda Telefonla Görüştüğüm Bir beyefendi’nin nezaketi.

Bundan Sonra Bilgisayar Malzeme ve Parçalarını nereden alacağımı biliyorum ve de Çevremdekileri bu Yönde uyaracağım. Bu Firma Kesinlikle Mavi Bilgisayar Olmayacak.

hala bir yerlerde boyle insanlarin oldugunu bilmek bayram gunu beni cok mutlu etti...

• ONCELIKLE TUM ETEN KULLANICILARI BAYRAMINIZI KUTLARIM eten m600+ gecen cumartesiden beri kullaniyorum yine bu siteden bi arkadastan aldim. simdilik biraz zorlansamda memnunum yani ama henuz internete girmek (bazen beni zorluyo olsada) ve alo demekten baska birsey yapmadim ve danisabilecegim etrafimda boyle bir aleti kullanan tek bir kisi dahi yok ve kafamda bazi seylere basmiyor maalesef. mesela ben bu alete yararli programlar atmak istiyorum filmler atmak istiyorum oncelikle 1gb kartim var nasil aticam nasil edicem forumun nerdeyse tamamini okudum

BIR BUYUK SORUNUMDA BUGUN OLDU EKRANDA BI YERE TIKLIYORUM 2YANDAKI LOGO ACILIYOR BI YARDIM EDERSENIZ COOOOKK SEVINICEM CUNKU KAFAYI YEMEK UZERIYIM.. BIRDE TURKCESI YOK ICINDE ULTRAVIZYONUN SITEDEKI TURKCELESTIRME PROGRAMI INDIREYIMMI BIR SORUN YASARMIYIM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TanrıKutMete

2 haftadır Ürünü her gün arayıp Mavi Bilgisayara soruyorum geldi mi? diye gelmedi diyorlar. Geldiği zaman haber verin almaya geleceğim diyiyorum adamlarda ilgi alaka yok. 09.10.2007’de Maltepe'deki Mavi Bilgisayara Gittim. Adamlar Çukur ambar Şubesinde olduğunu söylediler. Çukur ambar Şubesini aradığımda ürünün olmadığını ve de Bir daha Mavi Bilgisayara Gelmeyeceğini Söylediler. UltraVizyonu aradım. Mavi Bilgisayara Ürünün gelip gelmeyeceğini sordum gelmeyebilir dedi. Anlamadığım Mavi Bilgisayar Hala Bu ürünün reklâmını yapıyor ve de Türkiye'nin en ucuz Cep Bilgisayarı diye Ana sayfasında Bangır Bangır reklâm yapıyor.

Valla kardeş bende Eten m600+ maviden sıpariş verdim, ucuz dedik ama bir türlü gelmek bilmedi. Baktım bu ürünün geleceği yok , sıparişimi geri çektim. Hepimize geçmiş olsun ne diyeyim. Hayır anlamadığım nokta halen önsıpariş alıyorlar Bu arada müşteri memnuniyetine gelince, bi kere online satıştakiler çok kötü. Eğitimden geçmeleri gerek. Mağaza satış danışmanları ise bazısı ilgili bazısı sallamıyo. Oysa ne garip ekmeğini yediğin işe azcık saygılı olacaksın.

Neyse konuşulacak çok şey var ama Bayram günü , hem hendi, hem de sizin moralinizi bozmak istemem. Herkese iyi bayramlar.

• yaa arkadaslar ınternet baglantılarımda sıkıntı var ya yada bana oyle gelıyor ama kafayı yıyecegım lutfen yardım edın bırısı su ınternet ayarlarını tek tek yazarsa allah tuttugunu altın etsın valla :( şimdi mesela burgerda sorunsuz gırıyorum ama evde wıreless aldık buluyo bazen buluncada gırmıyor bazende bulmuyor napmam gerek bır yazın ya her sorunumu cozdum bu kaldı ... wırelessa sorunsuz baglanan bırısı telındekı ayarları acıklasın lutfen
  • Lanet olsun o mavi bil. Hala tamirden gelmedi canım Eten M600+ ım
  • selam arkadaşlar bende yaklaşık 2 ay önce aranıza katıldım ama ancak aldıktan 3 haftasonra nası olduğunu anlamadığım bi şekilde ETEN'imin ekranını kırmışım ...
    ilk gördüğümde aman dedim küçük bi ciziğe benziyoo önemli değil dedim kattım cebee tabi o ara işle meşgul olduğum için iceliyememiştim
    1 - 2 saat sonra telefon acmak için ETEN'imi cepten cıkardım vee dokunmatik özeliğini darmaduman olduğunu fark ettim calışıyo ama tıkladığım yer nere ETEN'in tıkladığı yer nere coook kötü bi durum du arkadaşlar dedim ALLAH'ım revamı şimdi be banaa ..
    servisi aradım HIZLI SİSTEM'i dediler garantiye girmezz ( zaten butip durumlar hep böyledir ) ee dedik nası yapcaz onu biz tamir etmiyozz dediler dedim kim yapıyorr BİLMİYORUZ demezlermiii cıldırdımm ..
    ULTRAVİZYON değilmi bunun dispiritörü arayın sorun dedim ..
    onlarda aradılar garantiye girmiyormuş 80 dolar + KDV dediler ehh biraz ohaa oldum ama elden negelirr
    mecbur yaptırdıkk gönderdikten 2 hafta sonra geri geldi yapmışlar bana masrafı havale, kargo 150 ytl oldu arkadaşlar ....

dicem şu ki arkadaşlar siz siz olun ETEN'lerinize sahip cıkınnnn ......

SAYGILARIMLAAA !!!:::...

• MAVİDEN TAMAMEN KALDIRMIŞLAR M600+ i SANIRIM GELMİYECEK YADA ADAMLAR NE ZAMAN GELECEK TELEFONLARINDAN BIKTILAR NEYSE GEÇMİŞ OLSUN MAVİYİ BEKLEYEN ARKADAŞLARA VE BANA
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.